Maltillinen ekakerta

Tässä ensimmäinen meikki, johon päädyin Urban Decay Naked Smokyn kanssa. Arvasin, että kultainen Dirtysweet tulee olemaan mun suosikki ja toki sillä piti aloittaa. Yhdistämällä kultaiseen ruskeaa Radaria, mattaruskeaa Whiskeyta ja häivyttämällä beigellä Combustilla kokonaisuudesta tulee jokseenkin lämminsävyinen.

Olen pitkästä aikaa tykästynyt luomivärirajauksiin löydettyäni siihen parhaan siveltimen ikinä (hihii tiiseri!). Rajaus on yhdistelmä ruskeaa Radaria ja tummaa Whiskeyta, eli se sopii kokonaisuuteen aikas näppärästi. Ja ehkä vähän tylsästikin, nyt kun kuvia jälkikäteen katson.

Meikki oli ehdottomasti mulle turvallinen valinta ja sellainen jossa viihdyin. Seuraavaksi aion kapsahtaa Smokyn harmaammalle puolelle ja kokeilla, miten hopea toimii mulla. Ekaksi kokeiluksi tämä oli siis aika kesy!

Laadultaan Naked Smoky on juuri sitä mitä voi odottaa: luomivärit häivyttyvät toisiinsa kuin itsestään ja mattaiset ja hohtavat sävyt pelaavat yhteen nätisti. Ei moitittavaa.

Olisko teillä toiveita siitä, minkälainen meikki lähtee seuraavaksi kokeiluun Smokylla?

 

Oletko sinäkin maltillinen kokeilija vai lähdetkö suoraan extreme-yhdistelmiin uusien luomivärien kanssa?

 

Comments

  1. No pist ny ainaki Smolderia mukkaan! 😀

    Paljastuuko tuo tiiseröity sivellin piankin…? Need to know!

  2. Maltillinen tai ei, musta tää on aivan ihana meikki! Instassa jo ihailin. 😀 Toi lämmin kulta on niin nätti, että jo sen takia melkein tekis mieli Smoky hankkia.

  3. Tää kyllä hyvin näyttää sen, että Smokylla pystyy tehdä myös ”arkisempia” ja neutraalimpia meikkejä, ei pelkästään supertummia sumusilmiä. 🙂
    Mut toki seuraavaks odotan jotai tummempaa ja kylmempiä sävyjä! 😉

  4. Dirtysweet on myös miun suosikkeja! Ja kun sen yhdistää naked2:ssa olevan half bakedin kanssa… kultaöverit 😀

    Itse pidän myös kaikkien mattasävyjen yhdistämisestä ilman helmiäisiä, suosittelen testaamaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework