Makeeta! Ja alevinkki.

Sain Sonialta ihanan haasteen ja nyt toteutan sen. Eli sokerisiin ällötyshömpötyksiin ^_^ Tässä haasteessa pitää siis kertoa lempparit ruoasta ja väreistä sekä matkakohde johon haluaisi matkustaa.

Lempivärini: Vaihtelee kausittain. Sisustuksessa tällä hetkellä harmaa ja luonnonvalkoinen, huulilla fuksia ja punainen, silmillä vihreä ja pukeutumisessa tuttu ja turvallinen musta. Miettikääpä minut nyt harmaalle sohvalle, fuksianpunaisissa huulissa ja räikeässä vihreässä silmämeikissä, pukeutuneena mustaan… How flattering 😀 Ainoa väri josta en oikeastaan ollenkaan pidä, on sininen. En voi sietää sinisiä vaatteita, taloja (edes kartano ei minulle tämän värisenä kelpaisi) tai muitakaan sinisiä asioita. Turkoosi, petrooli ja minttu ovatkin sitten jo aivan eri asioita.

Lempiruokani: Yllättävää, tämäkin vaihtelee. All time favourite ajasta ikuisuuteen on äitini tekemä Maailman Paras Tonnikalapiirakka jota syön yleensä pellillisen kerralla. Kun olen laiska, teen vain tätä piirakkaa ruoaksi ja taas on huolet unohdettu. Ruoka-ainesosina suosikkejani tällä hetkellä ovat erilaiset juustot (eritoten vuohen- ja fetasellainen) sekä raikkaat omenat. PS. Onko suklaa ruoka?

Unelmamatkakohteeni: Voihan valinnan vaikeus sentään… USA on jo pitkään ollut paikka jonka haluan kokea, ehkä jopa vaihtovuoden merkeissä. Toisaalta lähempää Euroopastakin löytyy monta kiinnostavaa kohdetta (Irlanti, Iso-Britannia, eteläinen Ranska…), mutta ehkä tuo Jenkkilä on se unelma jonka toteuttamatta jättäminen jäisi harmittamaan kovasti.

Nyt on haaste tehty ja pistänpä sen eteenpäin superkivoille bloginpitäjille, tosin en ole varma onko heidät jo haastettu 🙂

Kosmetiikka-aiheiset:
Mirssiina – Pretty Sweet
Mustaa Kajalia
Pumpulipupu
Elna imagines

Laajaan Muut-kategoriaan mahtuvat:
Senni – Ellun metkut
Merita – Tuulentupia

Nyt ale-asiaan. Ei muuta kuin kipinkapin Cherry Culturen sivuille ja tilaamaan, sillä nyt saa tilauksen loppusummasta -20% koodilla BCK2S. Postikulut Suomeen ovat 11 dollarin kieppeillä joten kannattaa kerralla tilata enemmän. Itselleni lähti alekorista mm. Nekun hehkuttamat Milani Lip Flash kynät kahdessa sävyssä, sekä blogimaailmassa muutenkin pidettyjä NYX Black Label huulipunia sekä NYXin normi Round-punia. Myös suuresti hehkutettu NYX Jumbo Eye Pencil kaikissa sävyissään on alessa. Näistä alennetuista tuotteista saa myös tuon -20% eli esim. NYXin Round-punille ei jäänyt hintaa kuin vaivaiset 1,50 dollaria! Ainoa huono puoli on valinnan vaikeus, sillä sävyjä on noissa punissakin kymmeniä… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework