Make Up Store High Tech Lighter

Make Up Store -merkin meikit ovat kuuluneet minulla pitkään vähemmistöön yhä kasvavassa kosmetiikka-arsenaalissani. Moni tähtituote on jäänyt minulta piiloon, sillä en ole vain innostunut Make Up Storesta merkkinä niin paljoa kuin esimerkiksi ulkomaisista, täällä vaikeammin saatavilla olevista ammattilaistason merkeistä. Vain pari Make Up Storen (tuttavallisemmin MUS) tuotetta minulle on sattuman tai alennusmyyntien kautta eksynyt, mutta niiden käyttö on ollut verrattain vähäistä.

Viittasin jo juhannuspostauksessa erääseen MUS:in kulttituotteeseen, High Tech Lighteriin (tuttavallisemmin HTL). Oman Stardustini ostin bloggaajakollegalta sen ollessa hänelle epäsopiva tuote. Sittemmin HTL:t ovat kuitenkin lisääntyneet meikkilaatikossani, ja nykyisellään omistankin niitä kolme kappaletta: kylmänsävyisen Stardustin, sen lämpimän siskon Sundustin sekä oranssihtavan Cleon.

mushtl

Swatcheissa värisävyjen erot ovat verrattain selkeitä, mutta pettymyksekseni luomilla Sundustin ja Cleon ero on minimaalinen. Tuotetta tarvitsee levittää niin pieni määrä, ettei Cleon oranssimpi vivahde erotu Sundustin kultaisesta hohteesta enää lainkaan. Harmillista, sillä purkissa ero on selvä.

mushtl2
Stardust

High Tech Lighter on todellinen meikkipakin monitoimituote: sillä voi korostaa kasvojen kohtia hohtotuotteen tavoin, maalata huulet metallisiksi (kuulemma erään vaaleanpunaisesta pitävän kohujulkkiksen salainen ase) tai käyttää sitä osana silmämeikkiä. Ehdottoman hyvä HTL on kuitenkin haaleiden luomivärien pohjustajana, sillä se tahmeana voiteena tarjoaa oivan tarttumispinnan väripigmenteille. Tuotteen hohto tuo myös eräänlaista syvyyttä perusluomiväriin.

mushtl3
Sundust

Viittaan jälleen Nekun loistavaan High Tech Lighter -postaukseen, jossa on myös erinomaisen havainnollistavat swatchit tuotteen toimivuudesta. Itselläni tuote toimii juuri samoin, eli voimistaa vähäpigmenttisiä luomivärejä ja kiinnittää silmämeikin paremmin. Alleen tämä kuitenkin vaatii pohjustajan. Huomio: Lighteria tarvitaan aivan minimaalisen pieni määrä! Yliannostuksesta seuraa inhottava värin paakkuuntuminen luomella ja meikki menee aika lailla uusiksi. Juuri tästä ehkä huomaakin Make Up Storen olevan ammattilaismerkki: tuotetta tarvitaan hyvin pieni määrä ja sen käyttöä pitää hieman opetella, jotta siitä saa kaiken irti.

mushtl4
Cleo

Kovin raskaille tai rasvoittuville luomille HTL ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto, sillä silloin se tuppaa pohjustajankin kanssa kerääntymään luomivakoon ikävästi. Kuitenkin minulle voide on ollut oikein sopiva, vaikka varsinkin luomen yläosa on minulla rasvaisempaan päin.

Make Up Storea myydään omassa liikkeessään Helsingissä (Forumissa) ja isoimmilla Sokoksilla sekä Kickseissä.

Onko sinulla suosikkituotetta Make Up Storelta?

PS. Nyt kun olen huomannut Cleon jäävän minulla vähälle käytölle, niin löytyisikö sille tätä kautta ostaja? Voidetta on käytetty minimaalisen pieni määrä spaattelilla ja se on lähes uusi. 10e postikuluineen tai nouto Tampereelta 🙂

Comments

 1. Mullakin on pari noita. Hamstrasin kouluaikaan kun aikas edullisesti sai ystävämyynnistä. Muttamutta, käyttämättä on kyllä jäänyt :/ Olen vähän unohtanut näiden olemassaolon. Mutta nyt on kyllä ihan pakko päästä kokeilemaan näitä jonkun himoglitterin kanssa! 🙂

  • Ja lisättäköön suosikkituotteet MUS:lta, Poskipuna Must Have, kulmaväri Tri Brow Color ja eyedust luomivärit, no okei, kaikki luomivärit, niin ja glitterlinerit.. Hitto. No siis joo, tykkään kovasti MUS:sta 🙂

  • Tämä on kyllä sellainen tuote, että se unohtuu helposti laatikon pohjalle. Siksipä en koekaan tarvitsevani peräti kolmea kappaletta, vaikka niin ihania ovatkin!

   Tri Bow Color löytyy kaveriltani, ja se vaikuttaa olevan oikein toimiva kumppani arkeen. Tykkäilen myös hurjasti niistä MUS:n luomiväreistä, joita olen päässyt kokeilemaan! Saattaa siis olla, että jatkossa tutustun Make Up Storen tarjontaan vähän paremmin… 🙂

 2. Mulle tälläiset voide/hohdetuotteet on no-no sillä luomeni rasvoittuvat jo ilmankin ja en edes pidä äärimmäisen hohtavista luomiväreistä vaan suosin enemmän mattaisia tai satiinisia koostumuksia. Swatcheissa sävyt näyttävät tosi näteiltä, mutta en tarvitse tälläisiä itse. Teki mieli kiljua Make Up Storen liikkeessä, kun myyjä tarjosi asiakkaalle näitä ainoana pohjustustuotteena jonka päälle levitetään luomiväri. Harvalla kun on oikeasti niin unelmaluomet jossa tälläinen hohtava tuote pysyisi paikoillaan yksin ilman pohjustajaa.

  Muutoin tykkään Make Up Storen luomiväreistä ja omistankin niitä useamman. Pitäydyn kuitenkin pressatuissa puuteriluomiväreissä ja haaveilen marmorikuvioiduista poskipunista :D. Muutama sävy luomiväreistä esim. Vanilla on päivittäisessä käytössä.

  • Joo, tämä ei kyllä missään nimessä ole rasvaisten luomien tuote! Onneksi tämä sentään toimii muualla sitten korostustuotteena, jos vaikka jostain syystä luomeni lähtevät huonompaan suuntaan.

   Hohtavista pohjustajista yksinään toimiviksi suosittelisin ennemmin Goshin primeria tai MAC:in Paint Potia (oma kokemus sävystä Bare Study).

   Mä kovin haluaisin lisää juuri noita luomivärejä! Varsinkin cybershadow-koostumus on juuri sitä mitä luomiväreiltä kaipaan 🙂 Pinkki Babydoll-sävy houkuttelee tällä hetkellä eniten…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework