Make Up Store Glosslips, sävy Posh

Persikkaisten kevyiden meikkien tavoin myös koralliset huulikiillot jäävät ainakin minulla odottamaan taas ensi kevättä. Tämä sävy voisi toimia myös jonkun syksyisen ruskean värikombon kanssa mutta en näe sitä osaksi talvista meikkiä.

Tämä oli siis heinäkuun alennusmyynnistä Sokokselta löytynyt kiilto, jonka otin ihan vain koska korallista kiiltoa minulla ei vielä ollut. Mitään kokemusta MUSin kiilloista minulla ei siis ennestään ollut. Hintaa ei paljoa jäänyt kahdenkympin lähtöhinnasta, sillä tämä herkkusävy oli -70% alessa.

Kaiken kaikkiaan tämä oli kannattava ostos, joskaan normaalihinnalla en koskaan ostaisi kahdenkympin kiiltoa (vielä…?). Tämä ei kuitenkaan sovi huomaamattomia kiiltoja kaipaaville, sillä tämä todella tuntuu huulilla! Kyseessä on pikemminkin huulitahma kuin -kiilto. Tahmatassuille tämä on kuitenkin nappivalinta, itse tykkään oikeastaan sekä huulirasvamaisesta että kiinnittyvämmästä koostumuksesta.

Kevyelti levitettynä ja huonossa valaistuksessa sävy ei tule aivan
oikeanlaisena esille.

Posh antaa huulille kivan korallisen säväyksen ja tämä myös pysyy huulilla ihan hyvin. Vähän enemmän kuin ”my lips but better”, mutta ei kuitenkaan liiaksi oranssista pigmenttiä. Oikein kiva, arkikäyttöönkin sopiva kiilto.

Tahmaa ja liisteriä vai keveyttä ja huomaamattomuutta… Mikä on paras koostumus huulikiiltoon?

Edit. Blogger sekoilee taas, julkaisi tämän tekstin heti muokkauksen jälkeen vaikka laitoin ajoitetuksi… No, ei tämä elämä ole niin vakavaa 🙂

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework