Tässäkö se nyt on – paras luonnonkosmetiikan meikkivoide?

Saatu ilmaistuote. *mainoslinkki

Madara-Meikkivoide-kokemuksia-Skin-Equal-Foundation

Kun lähdin kokeilemaan uutta Madara Skin Equal Soft Glow Foundation -meikkivoidetta, tiesin jo muiden arvioiden perusteella odottaa hyvää. En kuitenkaan odottanut aivan näin synteettisen meikkivoiteen tavoin käyttäytyvää tuotetta! Lue alta Madara Skin Equal -kokemukset, niin tiedät miksi tähän ihastuin.

Ensiksi pieni vinkki: Madaran meikkivoiteesta tulee pumpata jonkun verran meikkivoidetta ulos, ennen kuin koostumus on oikeanlainen. Tein Instagram Storyssa pikatestin, ja siihen Luonnonkaunis-blogin Ann-Christine kommentoi että hänen tuotekappaleensa näyttää täysin erilaiselta. Selvisi, että mun pullossa oli päässyt ainesosia erottumaan ja koostumus oli sen vuoksi hyvin vesimäistä. Pumppasin noin 15 pumppausta, ja silloin meikkivoiteesta tuli sopivan jähmeää. Mikäli juuri avattu Madara-meikkivoide siis on todella juoksevaa, suosittelen pumppaamaan pari ekstrapumppausta – koostumuksen tulee olla kermavaahtomaisen jähmeää.

Madara Skin Equal Glow Foundation -meikkivoide kehuu olevansa kosteuttava, pitkäkestoinen ja helposti levittyvä. Mainospuheissa hehkutetaan myös ihon olevan ”kuin meikitön” tuotteen jäljiltä. Meikkivoiteessa on SPF15-suojakerroin, mutta mitään meikkivoidetta tuskin saa levitettyä iholle tarpeeksi, jotta suoja täyttyisi. Tämän vuoksi hieman karsastan sitä, että meikkivoiteisiin lisätään SPF-kertoimia: pahimmillaan joku kuvittelee suojan riittäväksi ja polttaa itsensä.

Madara-Meikkivoide-kokemuksia-Skin-Equal-Ivory-20-iholla
ENNEN
Madara-Meikkivoide-Ivory-20-Skin-Equal-kokemuksia
JÄLKEEN

Satiininen Madara-meikkivoide

Madara Skin Equal Glow Foundation -meikkivoide on iholla todella miellyttävän tuntuinen ja kuivuu nimestään huolimatta hyvin satiiniseksi iholla. Tuntuma on helposti levittyvä ja häivyttyvä, ja tummuu ihollani vain aavistuksen verran. Keskipeittävä ja helposti kerrostuva meikkivoide sopii levitettäväksi sekä siveltimellä että sormin: seikka, joka ei aina luonnonkosmetiikan meikkivoiteissa ole itsestäänselvyys.

Madara Skin Equal -meikkivoidetta mainostetaan erityisen kosteuttavana, aloe veraa ja hyaluronihappoa sisältävänä tuotteena. En kuitenkaan itse havainnut mitään sen kummempaa kosteuttavaa vaikutusta, vaan meikkivoide jätti jopa yllättävän mattaisen pinnan kosteuttaviin ainesosiin nähden. Pinta kuitenkin jousti mukavasti iholla, eikä kerääntynyt juonteisiin. Tulisikohan koostumuksen paksuus ja satiinisuus juuri suojakertoimesta, joka on toteutettu sinkkioksidilla…?

Olen myös hieman eri mieltä tuotteen ”meikittömästä” tunnusta. Kuten kuvista näkyy, jää Skin Equal -meikkivoide ihan normaalilla kerroksella selvästi näkymään iholle ja siten peittää hyvin. Tokihan meikkivoidetta voisi levittää hyvin ohuelti, mutta mielestäni parhaimmillaan Madara Skin Equal Glow Foundation -meikkivoide on nimenomaan hieman paksumpana kerroksena, eli normaalin meikkivoiteen tapaan käytettynä.

Pysyvyydeltään Madara yltää ihollani tavanomaisen meikkivoiteen suoritukseen. Tämä ei nykyaikana ole enää harvinaista herkkua luonnonkosmetiikan meikkivoiteissa, ja harvoin tulee törmättyä meikkivoiteeseen joka valuisi kasvoilta pois muutenkaan. Mikä Skin Equalissa kuitenkin on hienoa, on sen puoli-mattaisen pinnan säilyminen koko päivän ajan – ja tämä ei ole itsestäänselvyys!

Madara-meikkivoide-kokemuksia-skin-equal-foundation-ivory-20

Kaiken kaikkiaan Madaran meikkivoide on huikean hyvä tuote, joka tuo selektiivistä tuntua luonnonkosmetiikan meikkipohjiin. Erityisenä ominaisuutena pidän Skin Equal -meikkivoiteen himmeän satiinista pintaa, joka saanee myös sekaihon ja rasvoittuvan ihon tykkäämään tästä koostumuksesta.

Olisi muuten hauska vertailla Madaraa kahteen muuhun, hurjasti kehuttuun luonnonkosmetiikan meikkivoiteeseen: Nui Cosmetics Natural Liquid Foundationiin ja Zuii Organic Lux Flawless /Luminescent Liquid Foundation -meikkivoiteeseen. Tuntuu, että olen vähän tipahtanut luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden kelkasta!

Jos alkoi kutkuttaa, tilaa *Madara Skin Equal Glow Foundation -meikkivoide esimerkiksi Madaran omilta sivuilta. Mun sävy on numero 20 Ivory, joka on vaalea ja keltapohjainen.

Sain meikkivoiteen kanssa samaan aikaan testiin myös Madaran peitevoiteen, voidemaisia luomivärejä ja kulmapomadeja. Niistä sitten toisella kertaa!

Milloin kokeilit viimeksi tuotetta, joka yllätti?

Comments

  1. Vitsi että sun iho näyttää kauniilta! 🙂 Mulla myös tämä testissä, mutta vielä en uskalla sanoa juuta enkä jaata, kun vasta kerran kokeillut ja samalla kamppailen tämän mun hormonaalisen aknen kanssa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework