Punakuparinen MAC-meikki

*Teksti sisältää mainoslinkkejä.

MACin keväisestä luomiväripaletista oli jo puhetta aiemmassa tekstissä ja nyt blogissa näkee päivänvalon myös meikki tällä huipulla paletilla. Ruskeita, kuparin ja samppanjan vivahteita täynnä oleva paletti on paitsi keväinen myös syksyyn sopiva.

Ra-kas-tan näitä MACin ysipaletteja, joissa on kätevästi hohtavia, mattapintaisia ja metallisia luomivärejä. Pikku MAC-luomiväripaletti mahtuu mukaan myös reissuun ja yhdeksällä sävyllä variaatiot ovat ihan loputtomia. Tällä hetkellä Boom Boom Bloom -paletin (sävynimeltään Kabuki Doll) lisäksi varastoistani löytyy violettisempi ja viileämpi Burgundy Times Nine ja klassinen ruskea-kulta-beige-nakupaletti Amber Times Nine.

MAC-luomiväripaletteja myy muun muassa työpaikkani Eleven ja kaikki tuotteet löytyvät *tästä linkistä. Valitettavasti ysipaletteja ei juuri nyt ole saatavilla, mutta toivotaan että saataisiin niitä myytäväksi pian.

Huulilla on nähtävissä pehmeän tuntuinen, minun kirjoissani suhteellisen uusi Bobbi Brown Crushed Liquid Lip -huulipuna. Sävy Like a Fig on täydellinen syyspuna tähän meikkiin – murrettu roosa, jossa on marjaisa vivahde. Taidan arjessa tykätä eniten juuri tällaisista sävyistä, jotka ovat tavallaan helppoja käyttää mutta eivät vaadi huolellista levittämistä toisin kuin kirkkaammat tai tummemmat serkkunsa.

Bobbi Brown Crushed Liquid Lip -huulipuna on ostettavissa Eleveniltä *tästä linkistä.

Meikissä noin muuten on nähtävissä minulle ominainen luomivärin asettelu. Hohtavaa 2/3 luomella, tummaa ulkonurkassa ja häivytyssävy luomivaossa ja sen yllä. Alaluomella suosin lähes aina sisänurkasta avonaista luomivärirajausta, sillä se tekee ilmeestä mielestäni pehmeän. Jostain luin ettei alaluomelle saisi lainkaan laittaa hohtavaa luomiväriä, mutta tapanani on antaa piut paut erilaisille ehdottomille säännöille – joten tässä ja monessa muussa meikissäni alaluomella juhlivat juuri hohtavat, tummahkot sävyt.

Innostutko kuparista? Miten syksy muuten näkyy meikissäsi?

Onko MAC-luomiväripaletti jo tuttu homma osana arsenaalia?

Comments

  1. Kupari on ehdottomasti syksyn sävy, mutta huomaan viime vuosina kallistuneen syssyllä vielä enempi tummiin, luumuisiin mattahuulipuniin ja nakusilmiin. Ei sitten haittaa itkeskellä viiltävässä tuulessa, varpaat märissä lenkkareissa. Eikä tule kukaan jaarittelemaan kuulumisia, kun huulipuna on riittävän tumma ja resting bitch face riittävän tiukassa. Taatana.

    (Kesä, tuu jo)

    • Oooh luumut pitää kyllä itsekin ottaa käyttöön! Mulla taas silmämeikit tuppaa menemään sinne tummemman puolelle, ehkä kanavoin jotain sisäistä rocktähteäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework