Tiedote: MAC Fruity Juicy -kesäkokoelma

Lainattu teksti tuotteesta perustuu PR-toimiston lähettämään materiaaliin.

”Sensaatiomaisen makeat ja trooppiset värit purjehtivat M.A.C Cosmeticsille tekemään meikkirutiineistasi värikkään unelman! Kokoelma on hedelmäinen paketti, joka viimeistelee välittömästi helteisen kesälookkisi.

Fruity Juicy Lipstick , sävy Si Si Me 20,50 €
Fruity Juicy Bronzing Powder 27 €
Prep + Prime Fix+, tuoksu Coconut 20,50 €
Fruity Juicy Split Fibre Large Face Brush 53,50 €

Julkaisupäivä torstaina 18.5.”

Miten ihanan kesäisiä uutuuksia! Huomenna MAC-tiskeille saapuvat nämä tropiikin väreissä koreilevat pakkaukset. Fruity Juicy on MACin tämän kesän ykköskokoelma!

Kokoelmassa on sekä vanhoja tuttuja tuotteita että uusia, vain rajoitetun ajan saatavilla olevia sävyjä. Kokoelmaan kuuluu yhteensä kolme luomiväripalettia, neljä huulikiiltoa ja huulipunaa, neljä aurinkopuuteri/varjostussävyä, kaksi Lustre Drops -hohtotippatuotetta, kukkakuvioinen Pearlmatte -kasvopuuteri, kookoksen tuoksuinen Fix+-suihke, kaksi sivellintä ja meikkipussi. Tarkemmat tiedot kokoelman sävyistä löytyvät esimerkiksi Temptaliasta.

En varmaan itse ehdi huomenna aamulla kärkkymään uutuuksia, mutta ajattelin iltapäivästä käydä vilkaisemassa onko mitään jäljellä. Luulen, että superihana kukkakuvio ja pieni tauko MACin kokoelmien ilmestymisessä kyllä tekevät sen, että saas nähdä onko mulle enää mitään ostettavaa!

Aiotko sinä tsekata nämä kesäuutuudet?

Comments

  1. Mua ei tällä kertaa jostain syystä napannut, kun Jumbon tiskillä nää hypistelein läpi. Lähinnä kai kun mulla on jo noita sävyjä sekä siveltimiä ennestään. 😀 Siveltimiä tosiaan suosittelen harkitsemaan! Keräilyaspektista voisin haluta yhden huulipunan tuolla pakkauksella.

    • Nuo siveltimet onkin tän kokoelman kruunu mielestäni (sen ihanan kukkakuvioisen arskapuuteri/poskipuna/korostus-paletin kanssa)! Niistä riittää iloa pitkäksi aikaa ja kuviointi on musta aivan upea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework