Maailman helpoin nuttura?

Indiedaysin uusi Inspiration-konsepti on tarjonnut minulle jonkin verran uusia ideoita ja blogeja luettaviksi ja tästä löydöstä on ihan pakko vinkata teillekin: Tukka hyvin, kaikki hyvin -blogin ihana Vivi opastaa kampausten tekoon kärsivällisellä otteella ja vastaa tarkentaviin kommentteihin nopeasti. Ohjeita on nutturoista aukinaisempiin kampauksiin ja myös ihan perusjuttuihin. En voi muuta kuin suositella 🙂

Vivin taidonnäytteistä innostuneena kokeilin kunnianhimoisesti nimettyä ”maailman helpointa, nopeinta ja kauneinta” nutturaa.

Ja tässä on lopputulos! Aika hieno, vai mitä?

Ihan en ohjeen mukaan kiinnittänyt noita kierreosioita ja tupeerasinkin ne ihan harjalla (pelkillä sormilla nyppiminen ei jotenkin riittänyt, tai sitten en osannut oikeanlaista tekniikkaa). Viimeistelyyn jouduin käyttämään aika reilusti pinnejä, mutta toisaalta pitkään ja paksuun tukkaani ei vielä ole sellaista kampausta kokeiltukaan johon ei pinnejä tarvitsisi näin amatöörinä änkeä hirmuista määrää. Ensimmäisellä yrityksellä kampauksen tekoon kului noin vartti ja lopputulokseen olin erittäin tyytyväinen. Ei se nyt täydellinen ole, mutta kelpasi hyvin gourmet-ravintolaillalliselle 🙂

Nuttura oli myös nimensä mukaisesti erittäin helppo tehdä, myös tällainen hiustumpelo kuin minä onnistuin. Tulen varmasti tekemään tällaisia jatkossakin! Varsinkin, kun mun näpeissä lopputulos on joka kerta erilainen… 😀

PS. Kuva on otettu uudella älypuhelimellani, Lumia 710:lla. Tykkäilen puhelimesta muuten, mutta tiedostojen siirto ja hallinnointi saisi käydä helpommin.

EDIT. Ilmeisesti kuvan näkymisessä oli ongelmaa, näkyisikö nyt?

Check out Finnish Tukka hyvin, kaikki hyvin – blog! The name is translated somewhat like ”when hair’s well, all is well” 🙂 In her blog, beautiful hairdresser Vivi guides helpless girls like me through various hairdo tutorials. Here’s an example of a look inspired by Vivi’s ”the world’s easiest, fastest and most beautiful updo”.

PS. The photo was taken with my new smart phone, Nokia Lumia 710. I like the phone really much though organizing and transferring data could be easier.

Comments

    • Voi ei! Mulle se kyllä näkyi eri selaimilla ja koneilla ihan hyvin… Vaihdoin nyt kuitenkin hostia, näkyykö?

  1. Mulla näkyy ja kiitos, kun muistutit tuosta! Olen tuon nutturaohjeen joskus katsonut, mutta jo unohtanut, pitääpä ottaa taas käyttöön .

    • Hyvä juttu, että sain kuvat näkymään taas 🙂 En kyllä yhtään tiedä mitä tein…

      Tämä on kyllä erittäin hyvä ohje, ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework