Lushin lippulaivamyymälä on lastattu…

… laadulla, luovuudella, luumuilla, luonnolla, loiskauksilla, lotioneilla…

Moni keskustassa viihtyvä helsinkiläinen on varmasti huomannut Lushin uuden myymälän paraatipaikalla Mannerheimintiellä. Aikaisempi Asematunnelin myymälä tuntuu nyt pieneltä ja vaikeasti tavoitettavalta, kun uusi lippulaivashoppi kiiltelee uutuuttaan. Manskun myymälään on aivan liian helppo poiketa ”ihan vaan katselemaan”… Hyvät myyjät takaavat, ettei kaupasta poistu ilman ostoksia!

Rakastan Lushin liikkeiden yksityiskohtaista sisustusta ja panostusta pieniin juttuihin: juuri kun luulee nähneensä kaiken, löytyy nurkan takaa pieni detalji, johon ei ole aiemmin kiinnittänyt huomiota. Juuri tällaisissa tarkkaan mietityissä ympäristöissä ostopäätökset syntyvät kuin itsestään. Ostamalla tuotteen koen vieväni palasen rustiikkia, hauskaa ympäristöä kotiini ja mukava käynti palaa mieleen aina tuotetta käyttäessä.

Jo joulutuotepostauksessa kehuin sitä, kuinka tuotteille annetaan tausta ja kiinnostava kuvaus. Tämä on selkeästi osa yksityiskohtien jatkumoa.

Varmaankin ainoa seikka, joka jakaa asiakkaat kahtia, on myymälässä vallitseva voimakas tuoksu. Vaikka olenkin aika tarkkanenäinen, hajuaistini tottuu yllättävän nopeasti voimakkaisiinkin tuoksuihin ja vietän Lushin liikkeissä aikaa mielelläni. Poikaystäväni taas on toista maata, hän ei voi sietää huumaavaa tuoksumaailmaa ja jättää Lushilla asioinnin minulle. Sieltä kun on löytynyt pari luottotuotetta, jotka ovat myös hänen mieleensä.

Avajaisvieraat saivat kukin oman tuotelahjakassin mukaansa ja minun pussistani paljastuivat nämä aarteet. Ro’s Argan -suihkuvoide lähti jo sitä paremmin arvostavalle mafiasiskolle (tuoksu ei ole yhtään mun juttu!), mutta kaikista muista on kertynyt käyttökokemuksia. Kiinnostaisiko erityisesti joku tuote, vai laitetaanko koko lahjakassin sisältö yhteen postaukseen? Alimmaisena kuvassa on Catastrophe Cosmetics -tuorenaamio, esteettinen asettelu vaatii välillä uhrinsa.

 

Mikä on suosikkituotteesi Lushilta?

 

Tuotteet saatu avajaisista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

    • Joo, ilmastoinnista on huolehdittu tosi hyvin! Asematunnelin myymälä on tosin siitä hyvä, että aseman liepeillä leijailevat muut odöörit peittyvät tehokkaasti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework