Lush, tuoksut ja joulu

Sanni avautui Karkkipäivä-blogissaan Lushin voimakkaasta tuoksumaailmasta ja kysyi, onko olemassa ihmisiä joita voimakkaat tuoksut eivät haittaa. No, täälläpä yksi sellainen! 🙂 Minulle Lushin liiketilassa käyminen ei aiheuta päänsärkyä eivätkä tuotteet tuki nenänystyröitä kotonakaan. Yllättäen myös tuoksuherkkä mieheni on sopetunut Lushin tuoksumaailmaan oikein hyvin: tälläkin hetkellä vessassa on ainakin kuusi Lushin tuotetta suihkussa ja käsisaippuoina, enkä ole kuullut valituksen sanaa. Häneltä nimittäin kuulee hyvin nopeasti kommenttia liian voimakkaista hajusteista. Lushin liikkeeseen hän ei kuitenkaan mielellään tule, vaan mä shoppailen hänelle tarvittavat jutut yksinäni.

Lushin saippuat ja kuorinnat menettävät suuren osan tuoksustaan altistuttuaan pidemmän aikaa ilmalle. En säilytä saippuoita ilmatiiviisti purkeissa tai minigrip-pusseissa, vaan ne menevät suoraan käyttöön. Hetken aikaa tuoksu palasaippuoissa on aistittavissa, mutta parin päivän jälkeen sitä ei huomaa ellei varta vasten pese käsiä saippuan kanssa. Kotioloissa Lushin tuotteet (varsinkin ne miedoimmat niistä) eivät mielestäni tuoksu sen enempää kuin perus-Palmoliven nestesaippua.

lush_joulu_xmas_tuotteet_kokemuksia_13_mnl

Koska Lush on mulle niin rakas ja ihana merkki, oli mahtavaa päästä taas tänä vuonna tutustumaan uusiin joulutuotteisiin etukäteen muutaman muun bloggaajan kanssa. Nyt toki joulutuotteet ovat olleet kaupoissa jo jonkun aikaa, mutta onneksi kaikkia on ainakin verkkokaupan mukaan vielä hyvin jäljellä. Mulle joulu ei nykyään varmaan enää tulisi, ellen pääsisi haistelemaan Lushin joulu-uutuuksia ja vanhoja tuttuja kuten Snow Fairya.

Tänä vuonna Lush luottaa joulutuotteissaan ennen kaikkea hauskuuteen ja hohtoon. Suihkugeelejä tuli jouluksi maltillisemmin, kun taas erilaisia muovailusaippuoita, suihkuhyytelöitä ja kylpytaikasauvoja lanseerattiin useita. Monessa tuotteessa kylpypalloista alkaen koostumukseen on lisätty runsas määrä hohtoa ja glitteriä, mikä on tällaisen harakan mielestä tietysti upea juttu! Lushin glitter on lisäksi ekologista ja hajoaa luonnossa, toisin kuin perinteinen muovista valmistettu glitter.

lush_joulu_xmas_tuotteet_kokemuksia_12

Arvatkaapa, kuinka monesti olen kironnut sitä ettei mulla ole kylpyammetta?! Rakastan kylpylätyylistä hemmottelua ja niin mielelläni lilluisin ammeessa, johon on viskattu Lushin kylpypommi tai pari. Joulutapaamisessa teimme käsikylvyn ja -kuorinnan Lushin tuotteilla, ja vitsit iho oli pehmeä käsittelyn jälkeen. Onko liioittelua yöpyä hotellissa ihan vain sen takia, että saisi kokeilla Lush-kylpyä edes kerran? Jalkakylvystä ei ihan saa samaa fiilistä.

lush_joulu_xmas_tuotteet_kokemuksia_14mnl

Kivoin uudistus Lushin palveluissa liittyy kasvonaamioihin. Nyt Mannerheimintien myymälässä saa nimittäin kokkailla ihka oman naamion Lushin aineksista! Palvelu on ollut toki saatavilla koko liikkeen aukioloajan mutta nyt kun pääsin itse kokeilemaan kasvonaamion tekoa, tajusin kuinka ihana idea työpaja on. Teimme bloggaajaillassa Rosy Cheeks -kasvonaamion ja työpajan lopuksi jokainen sai täyden purkillisen naamiota mukaansa. Beauty School -illan hinta on 30 euroa per henkilö ja hinta sisältää naamion (13,50 euroa) lisäksi 10 euron lahjakortin ostoksia varten. Aivan ihana idea pikkujouluihin tai polttareihin, tai miksei vaikka arki-illan piristykseksi kivalle porukalle. Tilaisuus on todella lämminhenkinen ja intiimi, ja Lushin henkilökunta iloisia ja osaavia asiakaspalvelijoita.

Toki sain tapahtumasta mukaan muutaman joulutuotteen, joiden lisäksi tuli tehtyä myös vahinkoa pankkitilille omien ostosten muodossa. Löysin muun muassa uuden suihkugeelilempparin ja rakastuin kuorintapalaan, mutta niistä lisää seuraavalla kerralla. Kiinnostaisiko muuten Lush-lemppareiden koonti yhteen postaukseen? 🙂

 

Löytyykö muita Lushin tuoksujen ystäviä? Glitterillä vai ilman?

 

Comments

 1. Viimeksi Tallinnassa käydessäni, hotellihuoneessa oli kylpyamme, joten oli pakko suunnata Lushille, että sai testattua kylpypommin 😀 Olisi voinut ostaa muutamankin ja lillua useampaan otteeseen kylvyssä, mutta tyydyin johonkin vaaleanpunaiseen palleroon, joka taisi sisältää kukkien terälehtiä. Oli kyllä miellyttävä kylpy <3
  Ja Lush-juttuja ei ole koskaan liikaa ;D

  • Ihan mahtavaa! Jos suuntaan johonkin reissuun niin varmasti vaatimalla vaadin, että mun huoneeseen tulee sitten kylpyamme 😀 Elämässä pitää olla hemmottelua ja vähäsen Lushia <3

 2. Mä kyllä tykkään, mutta jotkin tuotteet tuoksuu liikaa omalle nenälle, mutta onneksi niitä ei ole kovin montaa. Mulla on sama harmitus, olispa kylpyamme! <3

  • Mutkin on ensivaikutelman jälkeen yllättänyt se, että niitä oikeasti vahvan tuoksuisia tuotteita on vain muutama. Myymäläympäristöstä irrotettuna tuotteilla on mielestäni ihan normaali tuoksu.

   Muistan myös jostain lukeneeni, että ainakin ulkomailla Lushin liikkeissä on ihan erikseen ilmastoinnissa hajusteita? Eli kaikki tuoksu ei tulisikaan tuotteista, vaan nimenomaan erillisistä hajusteista huoneilmassa. Tuoksumaailma kun on niin voimakkaasti Lushin brändi, että sitä pitää tuoda esille erikseen.

 3. Lush <3 Mä rakastan Lushin övereitä tuoksuja. Glitteristä en kauheasti välitä, mutta muuten kyseessä on ihan minunkin lempisarjojani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework