Lupaukset vuodelle 2013

Katsotaan vähän myös mitä lupailin viime vuonna ja miten olen lupaukseni pitänyt.

Viime vuonna lupasin…

  • Jotain rajaa kosmetiikan ostamiselle. Jäänkin ainakin kuukauden mittaiselle ostotauolle, ainakin värikosmetiikan osalta. Nyt on tullut haalittua paljon erilaisia luomivärejä ja muita, enkä silti ole puoliakaan täällä blogin puolella esitellyt.
  • Parempaa ihonhoitoa, niin kasvojen kuin vartalonkin. Voisinkin aloittaa juomalla 1,5l vettä päivässä sekä nukkumalla kunnolla. Teen kuorinnan useammin ja yritän olla lintsaamatta hoitorutiineista.

Ostolakko tammikuun osalta piti muistaakseni hyvin ja muutenkin olen vuoden aikana mielestäni pitänyt kosmekulutukseni kurissa. Mietin nykyään pitkään, tarvitsenko jonkun tuotteen ja yleensä jätän ajatuksen muhimaan pitkäksi aikaa ennen kuin itse ostotapahtuma toteutuu. Parissa asiassa olen kuitenkin edelleen heikko: alennusmyynnit ja meikkivoiteet. Alemyynneistä mukaani tarttuu väkisinkin jotain ah-niin-ihanaa käytännössä täysin ilman harkintaa (koskee myös muitakin tuotteita kuin vain kosmetiikkaa) ja yritänkin saada lisää itsekuria siinä suhteessa. Meikkipohjia minulle on kertynyt omalla mittapuullani paljon: viisi täysikokoista ja useita näytteitä. Yhden olen onneksi saanut blogin kautta ilmaiseksi. Toisaalta perustelen tätä ”tarvetta” sillä, että joka tilanteeseen on oltava sopiva meikkivoide: osa pohjista on peittävämpiä, osa puuterisia, osa kevyempiä nestemäisiä. Pahinta kuitenkin on, että hankintalistallani on jatkuvasti ainakin kaksi uutta meikkipohjaa…

Ihonhoidon suhteen olen petrannut hurjasti. Vartalon kosteutus on tullut rutiineihini jäädäkseen ja rasvaankin koko kropan joka suihkun jälkeen ja muutaman kerran kuussa käyttäen kookosöljyä. Ihon kuorintakin on tullut tutuksi, vaikka se välillä saattaakin jäädä unohduksiin varsinkin koko vartalon osalta. Kasvojen hoito puolestaan on nykyään priimaa: iltarutiineihini kuuluu jo vähintään kuusi tuotetta. Kaksoispuhdistus, kasvovesi, seerumi, silmänympärysvoide ja yövoide ovat kombo, jonka olen huomannut parantavan ihoani huomattavasti. Satunnaisesti käytän iltaisin myös kuorintaa, joskin näin talvella tarvetta viikottaiselle kuorinnalle ei ole. Totuttuani rutiiniin ei sen toteuttamiseen kulu paljoa kauempaa kuin entiseen meikinpoisto-rasvaus-operaatioonkaan.

Entäs vuodelle 2013?

Pyhästi lupaan

  • parantaa hiustenhoitoani. Tähän saatiinkin jo hyvä startti, kun tilasin kunnollisen shampoo-hoitoainekombon. Jatkossa aion myöskin panostaa hiusten muotoiluun ja ottaa hiusten hemmottelun erilaisin hoidoin entisen pelkän shampoopesun (tiedän, kamalaa!) tilalle.
  • tehdä värikkäämpiä ja rohkeampia meikkejä. Näitä toivotaan minulta kuukaudesta toiseen ja nyt aion vihdoinkin alkaa kunnolla toteuttaa niitä.
  • panostaa blogiini enemmän. Rakastan blogin kirjoittamista, mutta viime aikoina kirjoitusinspiraatio on ollut hukassa. Haluaisin tarjota lukijoille laadukkaita meikkikuvia, hyviä tuotearvosteluja ja miellyttävän blogiympäristön. Aion raivata kalenteristani erikseen kokonaisia päiviä vain blogille, jotta saan aikaiseksi tekstiä jota kehtaan julkaistakin. Harkinnassa on myös uuden kameran hankinta.
  • tehdä jälleen ostolakon tammikuulle. Aion muutenkin kiristää kukkaron nyörejä entisestään, sillä aloitan asuntosäästämisen ja tarkoitukseni olisi, että kun valmistun niin minulla olisi mahdollisuus ostaa oma asunto joko silloin tai muutama vuosi sen jälkeen. Valmistumiseenkin on vielä aikaa mutta tuntuu, että olen jo myöhässä tämän säästämisen kanssa mitä ystäviini tulee.

Huh, kaksi lupausta enemmän kuin viime vuodelle! Mitä te olette luvanneet? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework