Luomivärivaihtarit: Lancôme Pop Cherub

Ihastelin Eikon Maitokahvi sokerilla -blogissa hänen Lancômen Pop Cherub -palettiaan ja pyysin siitä meikkikuvia. Eiko kuitenkin tuskastui paletin laatuun ja ehdotti minulle vaihtokauppaa: minä lähettäisin jonkun minulle hyödyttömän paletin hänelle ja saisin Pop Cherubin vaihdossa. Tartuin diiliin, sillä meikkilaatikossani oli jo pidempään pyörinyt käyttämättömänä vanha IsaDoran Silvery Grey -nelikko, jota en oikein kokenut omakseni ja samankaltaisia sävyjä minulta löytyi jo irrallaan/muista paleteista riittämiin. IsaDora matkasi siis maailmalle ja minun postilaatikkooni kolahti Pop Cherub.

Eikon alkuperäinen Pop Cherub -postaus löytyy täältä ja hänen vaihtopaletillaan tekemä meikki täältä. Eiko innostui laittamaan vaihtoon myös muita palettejaan, joten vaihtareista kiinnostuneet tsekatkaa tämä postaus. Siellä on vaikka mitä ihania! 🙂

Sitten itse tuotearvioon. Tämä nimenomainen Pop Cherub -kevätkokoelman 2007 paletti on nimeltään La vie rêvée des anges eli suomennettuna jotakuinkin ”enkelten unelmaelämä”. Liekö paletti saanut innoituksensa tästä 90-luvun lopussa ilmestyneestä ranskalaisfilmistä?

Olen varmaan joskus sivulauseessa maininnut, että minulle voi myydä mitä tahansa joka on nimetty hienosti ranskalaisittain. Rakastan ranskan kieltä ja Ranskasta itsestään etenkin Pariisia, josta on jo/vain yhden matkan perusteella tullut minulle eräänlainen henkinen koti; paikka, johon jatkuvasti kaipaan ja jossa haaveilen asuvani. La vie rêvée d’Elisa, siis 😉

Haaveista takaisin palettiin. Upean pakkausdesignin lisäksi vaihtaripalettini sisältää hempeitä pastellisävyjä sekä yhden keskiruskean sävyn. Luomiväreistä vaaleanvihreä ja -punainen ovat voidemaisia ja muut suhteellisen hyväpigmenttisiä puuterisia. Swatcheja en valitettavasti tajunnut ottaa, mutta sanottakoon nyt heti alkuun että nuo voidemaiset ovat aivan surkeita. Eikon mukaan ne ovat olleet onnettomia jo ihan ostohetkestä lähtien ja siksipä paletti olikin hänellä jäänyt laatikon perukoille (lähes) käytämättömänä. Puuteriset sävyt ovat kuitenkin oikein hyviä ja lempparikseni näistä nousi satiininen ruskea.

Paletin mukana tulee myös pieni ohjevihkonen, jossa on inspiroivia meikkilookkeja paletin sävyjen mukaan yhteensä neljä kappaletta. Harmillista kyllä, jokaisessa lookissa paletin heikoimmat sävyt näyttelevät pääroolia. Päätin kuitenkin kokeilla näitä Lancômen hienosti suunnittelemia meikkejä ja koska tykkäsin erityisesti Angelic-kuvasta, lähdin ensimmäisenä toteuttamaan sitä. Koska olin jo varautunut voidemaisten luomivärien huonopigmenttisyyteen, päätin lisätä niiden alle NYXin Jumbo Eye Penciliä sävyssä Milk.

No, lopputulos ei ollut ihan kymppi. Julkaistaanpa nyt sitten kuitenkin.

Jumbokynä auttoi hieman sävyjen kanssa ja erityisesti vihreä alkoi osoittaa elonmerkkejä kerrostettuna valkoisen päälle, mutta voidemaiset luomivärit kuitenkin paakkuintuivat aikalailla ja tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi jouduin näkemään vaivaa. Ja voitteko kuvitella, kerrankin kuvissa värit toistuvat paljon paremmin kuin luonnossa! Päivänvalossa vaaleanpunaisen ja vihreän raja oli nimittäin vielä häilyvämpi ja koko luomi näytti lähinnä valkoiselta shimmerillä höystettynä. Sisänurkan ruskea ei yksinään skarpannut vaikutelmaa, joten meikki lähti poistoon.

Seuraavana päivänä uusin kuitenkin urhoollisesti taistelun paletin kanssa ja päätin keskittyä edes vähän pigmenttisempään vihreään. Tällä kertaa kuitenkin vahvistin sitä kokoelmistani löytyvällä puuterisella vaaleanvihreällä (Wet n Wildin Cool As A Cucumber -trion ylin sävy) ja valitsin inspiraatiokuvaksi Fancyfulin.

Ja kappas, tämähän toimii! Puuterinen luomiväri vahvistaa voidemaista juuri sopivasti ja luomille piirtyi utuinen vaaleanvihreä kevätsävy. Ulkonurkkaan V:n muotoisesti lisätty ruskea tasapainotti lookkia ja skarppi, mutta ohut rajaus teki siitä suorastaan trendikkään. Joo, tästä tykkäsin! 🙂

Huomasin, että vaaleanvihreän kanssa leikitellessä huulipunaksi soveltui niin lämmin kuin kylmäkin sävy: näissä kuvissa huulilla Lumenen Lingonberry Lip Stain (sävy Kosketus) ja illalla vaihdoin tilalle fuksiapinkin huulipunan, josta ei valitettavasti ole kuvia.

Fancyful-lookistani tuli kampauksen myötä entistä hempeämpi ja romanttisempi, joka sopii kevääseen kuin seiloripaita konsanaan 😉

Kaiken kaikkiaan vaihtiskokemus oli hieno, ja oli ihanan haastavaa meikata temppuilevan paletin kanssa! Aion vielä tulevaisuudessa koettaa onneani vaaleanpunaisen kanssa, sillä löysin sillekin WnW:n paleteista korvaavan sävyn.

Mikäli joku teistä lukijoista kiinnostui vaihtareista, käykäähän katsomassa Eikon vaihtokauppasivu. Kiitos vielä hänelle tästä loistavasta ideasta!

Innostuitteko keväisistä väreistä vai ovatko pastellit ihan nou-nou? 🙂

Comments

  1. Tämän paletin kanssa saa voimistella ihan liikaa minun makuuni. Hienoa, että sait jotain julkaisukelposta esiteltyä. IsaDoran vaihtopaletti on kuitenkin sellainen, että sen tuotoksilla pystyy lähtemään kokeilun jälkeen töihinkin 🙂

    • Joo, kyllähän tämä toimii kun jaksaa kikkailla 🙂 Ja tuo superhyvä ruskea pelastaa aika paljon!

      Kiva juttu, että sulla löytyy IsaDoralle käyttöä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework