Luomivärijumahdus

No okei, näinhän tässä nyt sitten kävi. Jumahdin täysin viime postauksessa esiteltyyn the Balmin Nude Dude -luomiväripalettiin. Se kun nyt vaan on niiiiin kätevä!

Jostain syystä nämä meikkijumahdukset tapahtuvat aina näin kesäaikaan, kun kaipaa jotain superhelppoa ja kätevää jonka kanssa ei paljoa tarvitse väriyhdistelmiä miettiä. Jumahdus voi olla jokin tietty tuote, tyyli tai väri eikä jumahdus aina ole todellakaan looginen tai järkevä. Juutun nimittäin useasti esimerkiksi sotkunutturaan hiusteni suhteen, vaikka osaan kyllä monta muuta lähes yhtä helppoa kampausta!

thebalm_meikki_nude_dude_kokemukset_tarjous_mnl3

thebalm_meikki_nude_dude_kokemukset_tarjous_mnl

thebalm_meikki_nude_dude_kokemukset_tarjous_mnl2

Kaikki kolme ylläolevaa lookkia on saatu aikaiseksi tismalleen samalla paletilla. Nude Dude sisältää luonnollisia ja pigmenttisiä sävyjä, joilla on helppo tehdä meikki kuin meikki. Yllätyin siitä, kuinka paljon tähän palettiin loppujen lopuksi tykästyinkään ja sain myös satunnaiselta kaupan kassalta KAHTENA PÄIVÄNÄ kehuja meikistäni. Sitä ei todellakaan tapahdu usein. Suosittelen siis palettia ehdottomasti kaikille, joilta puuttuu vielä maanläheisiä sävyjä sisältävä, monipuolinen paletti joka kulkee helposti matkoilla mukana.

Mun oli pakko katkaista työkiireputki ja tulla vinkkaamaan tästä paletista, sillä vielä perjantaihin the Balmin tuotteet* ovat elevenillä -20% alennuksella. Jos siis Nude Dude ei sattunut arvonnassa kohdalle, niin nyt ois tsäänssi saada se pikkuisen edullisemmin*!

 

Mikä lookeista on suosikkisi? Onko tänä kesänä tullut jumahdettua?

 

Paletti pr-näyte eleveniltä. *mainoslinkki

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework