Luomivärejä Lily Lololta

Tilasin jo aikaa sitten itselleni erinomaisen hyvän meikkipohjan Lily Lololta ja intouduin myös tilaamaan kolme luomiväriä samaan settiin. Nonnulan Nonnu onkin jo arvioinut näitä ja päätinpä minäkin sitten postauksen aiheesta tehdä kerta mielipiteeni on hieman eriävä, valitettavasti.

Tosiaan, olisin todella kovasti halunnut tykätä näistä. Ihan hirveän paljon olisin. Meikkipohja on todella hyvä, mutta luomiväreissä on ainakin minun mielestäni toivomisen varaa… Nonnu taasen oli tykännyt näistä, joten veikkaan että kyseessä ovat erot luomien ihossa. Itselläni on jonkin verran rasvoittuvat luomet, ja pohjustajankin kanssa nämä luomivärit leviävät ihoryppyihin (englanniksi termi taitaa olla ”creasing”). Kuitenkin saman pohjustajan kanssa muut mineraalimeikit eivät näin käyttäydy.

Smoky Brown + Moonlight

Tässä ensimmäinen kolmesta yhdistelmästä jonka Lily Lolon luomiväreillä tein. Levitin koko luomelle Smoky Brownia ja luomivakoon Moonlightia. Tykkään Smoky Brownin sävystä, kun taas Moonlight tuntuu olevan vähempipigmenttinen. Tässä yhdistelmässä huomasin creasing-ongelman viimeiseksi, Smoky Brown saattaisi siis olla käyttis minullakin.

Miami Taupe + Moonlight

Seuraavassa lookissa käytin koko luomella Miami Taupea, joka on hyvin lähellä ihonväriä pienellä hohteella maustettuna. Oikein kiva arkisävy mutta pysyvyys huono. Huomasin luomivärin kerääntyneen ryppyihin jo muutaman tunnin jälkeen ja sekös harmitti. Huomaatteko muuten, että laitoin myös luomivakoon Moonlightia? Ai, ette? Niinpä. Moonlight on purkissa ihanan intensiivinen, hohtava tummanruskea… Luomella sävy häivyttyy olemattomiin enkä millään jaksaisi lisätä väriä niin paljon kuin tarvitsisi. En mielestäni häivyttelekään kovalla kädellä, sillä muut mineraalimeikit kyllä käyttäytyvät oikein kivasti.

Moonlight yksinään.

Tässä viimeinen yhdistelmä, jossa kokeilin Moonlightia koko luomella. Tähän sävy sopi parhaiten: yksinään koko luomelle. Näin värin intensiivisyys on edes osa siitä mitä purkissa. Ongelmaksi muodostui kuitenkin jälleen creasing: väri alkoi keräytyä ihopoimuihin hieman myöhemmin kuin Taupen kanssa mutta kuitenkin liian pian, noin neljän-viiden tunnin kuluttua laitosta.

Kokonaisuudessaan pidin eniten Smoky Brownista, sillä sen sävy toistui parhaiten ja koostumus on ilmeisesti jotensakin erilainen creasing-ongelman vähyyden vuoksi. Tätä voisin käyttää jatkossakin. Suurin pettymys oli Moonlight: purkissa ehdottomasti paras sävy, luomella vaikea häivytettävä (siis siinä mielessä että ehtii kadota luomelta ennen kuin arvaakaan) ja sävykään ei sitten toistu ihan oikeanlaisena iholla.

Olen tykännyt Lily Lolon meikkipohjasta ja poskipunasta mutta luomivärejä en kyllä enää tilaa. Hintaa luomiväreillä on 5,50 puntaa eli jotakuinkin reilut kuusi euroa, ja sillä saa jo hyvinkin yhden Inglot-napin. Tietenkään ne eivät täysin verrokkeja ole keskenään Lolon edustaessa luonnollista mineraalimeikkilinjaa ja Inglotin perinteisempää kosmetiikkaa, mutta silti panostan mieluummin Inglotin laatuun kuin Loloon.

Oletteko tulleet testanneeksi näitä?

Comments

  1. Meijän totisesti pitäis piettää sellanen vaihtisilta, jossa pistettäis itelle sopimattomat vaatteet ja meikit kiertoon! Tai halavalla myyntiin, niin sitte sais hyvällä omallatunnolla taas kiertää alennusmyyntejä 😉

  2. Kyllä, kannatan! Ja vois olla semmonen girly girl -iltama myöskin, jossa tehtäis kaikkia ihania kauneusjuttuja… 🙂 Jotain naamioita ja sen sellaista. Mulla on pari muutakin meikkiasiaa joille en itse oo löytänyt käyttöä mutta joku muu vois hyvinkin tarvita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework