Lumene, syksy ja New Neutrals

Parista blogista olette varmasti jo bongailleet Lumenen syysuutuuksia kokoelmasta New Neutrals. Syksyiset värisävyt eivät sinällään olleet mitenkään erikoisia, mikä oli mulle vähän pettymys aluksi. Tutustuttuani kokoelmaan muutaman viikon ajan olen kuitenkin paremmin sinut sen kanssa ja tykästynyt erityisesti huulipuniin. Tällainen selkeästi syksyinen kokoelma on selkeä, yhdenmukainen ja murretut sävyt sopivat monelle.

Eniten tosiaan tykästyin huulipuniin. Kaikissa syksyn punissa on ihanan voidemainen ja helposti liukuva koostumus, joka tuntuu huulilla kosteuttavalta. Pigmenttiä näissä on hyvin, mutta ei övereiksi asti: sipaisulla saa aikaan läpikuultavan kiillon ja kerrostamalla dramaattisemmat pusuttimet. Tuosta hylsyjen ulkomuodosta en vaan vieläkään ole oppinut tykkäämään, mutta mikäs siinä jos sisältö on timanttia, kultaa ja rubiinia. Vai pitäisikö sanoa Kuunvaloa, Kanervia ja Lupiineja…

Swatchit näyttävät hieman läpikuultavan koostumuksen hyvin. Alimmaisena on murrettu marjanpunainen Kanervia, violettiin taittava puna taas Lupiineja, vadelmanpunainen ihanuus on nimeltään Kuulaus ja ruskein punista on Kuunvalo. Nimet kuulostavat suomeksi aluksi hassuilta, mutta niistä tulee raikas mielikuva syysillasta. Olen ollut kovin nakuilevalla tuulella (hih) ja suosikikseni on päätynyt Kuunvalo, joka toimii mahtavasti myös ilman huultenrajausta.

Jos olet murrettujen huulipunasävyjen ystävä, et voi olla hankkimatta näitä punia!

Duo-luomivärit ovat koostumukseltaan kivan tuntuisia, aavistuksen jauhoisia mutta silti helposti häivyttyviä. Harmistuin kuitenkin duo-luomivärien samankaltaisuudesta. Ruskea, vaaleampi duo on nimeltään Pajun varpu ja se on kaksikon hillitympi yhdistelmä. Tummemmassa sävyduossa, Syystaivaassa, on vaaleanpunaiseen taittava ruskea ja violetihko tummanruskea. Swatcheissa vaaleat sävyt erottuvat toisistaan enemmän kuin tummat, joten mahdollinen ostopäätös kannattaa tehdä niiden välillä.

Sanoisin, että jos varastoista löytyy jo pari ruskeaa ennestään, ei näissä ole mitään uutta tai ihmeellistä. Toisaalta vaalea-tumma-duo on kiva matkapaletti, jolla saa tehtyä kaiken tummasta smokysta huomaamattomaan arkimeikkiin. Sävyt toimivat myös kivasti toisiinsa sekoitettuna.

Muutaman meikin olen New Neutrals -kokoelman tuotteilla ehtinyt jo tehdä. Osaatteko arvata, mitkä tuotteista pääsivät heti käyttöön?

 

Nousiko joku suosikiksesi ylitse muiden? Miltä kokoelma muuten vaikutti: tylsää, tarpeellista vai upeeta?

 

Tuotteet saatu testiin Lumenelta.

Comments

  1. Toi Kuunvalo (mä oon tykänny enemmän käyttää sitä englannin kielistä nimeä Moonshine) ei taida olla ihan uus sävy? Mä oon saanut omani Lumenelta jo vuosi sitten syksyllä. Se on ollut kyllä ihan lemppari!

    • En ole ihan varma, mutta pari muutakin on sanonut että Moonshine olisi ollut jo viime vuonna syyskokoelmassa. No mutta, miksipä sitä hyvää sävyä piilottelemaan! 🙂

  2. Huulipunissa on kyllä tosi nättejä sävyjä! <3 Duot vois olla trioja, vielä yksi vaaleampi sävy lisäksi ja noilla voisi tehdä koko meikin. 😉

    • Huulipunat on kyllä tämän kokoelman tähtiä 🙂 Tykkään ja onhan niitä tullut käytettyäkin, vaikken aiemmin ole Lumenen punista niin perustanut. Oikein hyvä laatu, koostumus ja pysyvyys!

  3. Mulle kolahti Lupiineja oikein tosi kovaa! Sopivan violetti huulipuna violettia huulipunaa pelkäävälle 😀

  4. Syyskokoelmat ei oo ikinä olleet mun juttu, varmaan tosiaan siksi, kun en murretuista sävyistä niin välitä. Mutta toi Kuulaus on nätti 🙂

  5. Tää kokoelma on ihana! IHANA! Mä rakastan syksyä ja syyskokoelmia, ja tässä oli monta mun täsmätuotetta. Moonshine on tällä hetkellä lemppari, vaikka siihen jo viime vuonna tutustuinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework