L’Oréal Magic Retouch – viimein toimiva tyvisävyte blondeille

Kaupallinen yhteistyö: L’Oréal

Vaaleat hiukset ovat ihanat, mutta harmaanruskea tyvikasvu blondissa tukassa ei imartele ihan jokaista hiustyyliä. Omaan hiusväriin en haluaisi vielä palata, joten ratkaisuni on tähän asti ollut pyytää kampaajalta jo valmiiksi hieman ombre-tyylinen vaalennus, jotta oma tyvikasvu olisi helpompi sulauttaa hiustyyliin. Enää tyvikasvun peittämisen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa – blondeillakaan!

Tummahiuksisille on ollut pitkään tarjolla jotain, mistä me blondit olemme voineet vain haaveilla. Tyvikasvua peittävä sävyte on helpompi tehdä tummille hiuksille kuin vaalennetuille, sillä tummalla pigmentillä on helpompi peittää omaa, luonnollista väriä. Ette siis uskokaan kuinka ilahduin, kun kuulin että L’Oréal Paris laajentaa Magic Retouch -tyvisävytteidensä valikoimaa vaaleampaan suuntaan!

Magic Retouch – helppoa ja nopeaa

Magic Retouch -tyvisävyte on pigmenttiä sisältävä hiussuihke, joka häivyttää tyvikasvua näkyvistä. Tyvisävytteessä on tarkka ja helppokäyttöinen suutin, joka helpottaa annostelua hiuksiin. Huippujuttu on, että tyvisävyte on verrattain kestävä ja tuo sävyä hieman ihollekin – näin etenkin tummissa hiuksissa harmaan tyven piilottaminen on helppoa. Nopeasti kuivuvan tyvisuihkeen sävy kestää hiuksissa seuraavaan shampoopesuun asti.

Näissä Magic Retouchin uusissa, blondeille suunnatuissa sävyissä on mukana aivan aavistus helmiäistä. Näin sävy sulautuu omiin hiuksiin paremmin ja tuo kirkkaamman vaikutelman. Yllätyin siitä, kuinka kuivalta suihke tuntuu, sillä odotin jostain syystä paljon kosteampaa lopputulosta. Päin vastoin tyvisävyte asettuu hiuksiin hetkessä eikä hiuksiin jää tahmaista tuntua.

Minun Magic Retouch -sävyni: Light Blonde

Valikoin tukkaani sointuvan Light Blonde -sävyn omakseni ja lähdin innolla testauspuuhiin. Kuten kuvista huomaa, vaikutus on selkeä: kultainen, heleä tyvisävyte asettuu hiuksiin nätisti ja loiventaa todella tumman tyveni rajaa vaalennettuun osioon. Oma hiusvärini tummuuden vuoksi tyvikasvun peittäminen vaikuttaa ensinäkemältä hankalalta. Magic Retouch kuitenkin suoriutuu hommasta kiitettävän hyvin!

Vielä suuremman ja selvemmän eron huomaa, kun tarkastellaan kauempaa otettuja kuvia.

Tyvisuihke virkistää hiusten yleisilmettä huomattavasti ja hiuksissa ei erota selkeää tuotetuntua. Luulen, että tämä on erityisesti suihkeen hienojakoisuuden ja helmiäispartikkelien ansiota.

Vinkit tyvikasvun peittämiseen sävytteellä

Jotta tyvisävyte toimii optimaalisella tavalla, on sitä ravistettava erityisen hyvin ennen käyttöä. Glitz & Glam -blogin Minnalta sain vinkin säilyttää Magic Retouch -purkkia ylösalaisin, jolloin pigmentit jakautuvat paremmin hiuksiin. Tyvisävytettä suihkutetaan hiuksiin 10-15 senttimetrin etäisyydeltä ja noin minuutissa sävyte on asettunut ja kuivunut hiuksiin. Hiuksia ei tarvitse harjata pigmentin levittämiseksi, vaan suutin hoitaa homman.

Vapun juhlahulinat lähestyvät, joten vinkkaan tässä että Magic Retouch -tyvisävytteellä saa luotua hiuksiin upeita efektejä. Voisin esimerkiksi itse valita tumman sävyn, jolla korostaisin maantienharmaata tyveä entisestään. Joku tummahiuksinen taas voisi saada kivan kontrastivärin käyttämällä vaikka punahehkuista tyvisävytettä. Magic Retouch -sävyt peittävät myös harmaat.

Videolla näkyy mun ja ystäväni Minnan mainosvideo, jossa testaillaan tyvisävytteitä. Minnan tukassa näkyy upeasti tuo tumman tyven korostettu efekti, tykkään! Oli muuten hullun hauska kuvauspäivä ja Minna kanssa on aina ihana tehdä tällaisia juttuja ❤️

Magic Retouch -tyvisävytettä myydään hyvin varustelluissa marketeissa, joten kauppareissulla on helppo napata mukaan pieni kampausta virkistävä, turkoosi purkki.

Tyvikasvu – ystävä vai vihollinen? Ovatko tyvisävytteet tuttuja?

Comments

    • No eikö!! Olin niin iloinen, että vihdoin löytyy tyvikasvun freesaaja meille blondeillekin ?

    • Videota oli kyllä hauska tehdä 🙂 Suosittelen testaamaan, näitä on eri sävyjä blondista punaiseen ja mustaan ?

  1. Oikeastaan mahdotonta suihkuttaa tasaisesti jakaukseen. Todella huono tuote.

  2. Pitääkö suihkutuksen jälkeen huuhdella, vai jääkö se päähän seuraavaan pesuun asti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework