L’oreal Glam Shine Fresh 6h

Bongasin alesta pari kivannäköistä huulikiiltoa. Nämä olivat vain 6e kappale, kun normaalisti Glam Shinet huitelevat kympin tienoilla. Päätinpä sitten napata mukaani nämä kesäiset sävyt. Mukaani meinasi tulla myös sävy Forever Sweet (kullanhohtoinen nude), mutta olivat valitettavasti päässeet loppumaan. Harmi, sillä kyseinen sävy ei ole ”ihan minua” mutta olisin kovasti halunnut kokeilla sitä.

Kuvassa sävyerot eivät ole kovin huomattavat.

Mukaan lähtivät siis sävyt Fresh Tangerine ja Fresh Grenadine. Nämä ovat L’orealin kesäkokoelmassa julkaistuja sävyjä, en tiedä löytyykö näitä normaalien Glam Shinien valikoimasta lainkaan. Glam Shine 6h -kiillot lupaavat kestää 6h moitteettomana ja voin ilokseni todeta, että ainakin hyvin lähelle tätä päästään. Olin muutenkin yllättynyt Lorkun kiiltojen koostumuksesta, nämähän ovat itse asiassa ihan kivoja huulilla! Odotin jotain tahmeaa ja lähmäistä mutta toisin kävi: kiillot tuntuvat huulilla miellyttäviltä, paljon kuivemmilta kuin kiillot normaalisti. Tykkään. Ainoa miinus hajusta, se on jotenkin tunkkainen joskaan ei kovin voimakas. Enemmän tykkään Hawaian Tropicin Island Berryn marjaisasta tuoksusta (ja mausta!).

Huulilla L’oreal Glam Shine 6h, sävy Fresh Tangerine. Meikistä lisää alla!

Kiilto tosiaan pysyy hyvänä pitkänkin aikaa, syömisen jälkeen jouduin vähän lisäämään mutta muuten pysyvyys yllätti. Toisaalta pysyvyys kostautuu illalla meikinpoistossa: Madaran vaahtoputsari ei riittänyt läheskään irrottamaan kiillon rippeitä, vaan jouduin putsaamaan glitterhiput perusrasvalla. Kiilto muuttuu tahmeaksi kun sitä hankaa tai yrittää poistaa, enkä parinkaan huuhtelun jälkeen saanut sitä pois. Vasta rasva auttoi. Inhoan kyllä sitä kun meikki ei ota lähteäkseen, onneksi nyt tiedän konstit. Aijoo, ja miinusta myös aplikaattorista joka on omituisen joustava enkä oikein osaa käyttää sitä optimaalisesti.

Fresh Tangerine.

Sävyistä. Tykkäsin erityisesti Fresh Tangerinesta, jossa on selkeä oranssinpunainen kiilto ja väri huulilla on nähtävissä. Kiiltohippuset ovat myös plussaa, sillä niitä ei ole ylenmäärin liikaa vaan juuri sopivasti. Ihana kesäsävy, tästä tulee käyttis.

Fresh Grenadine.

Fresh Grenadine on enemmän ”my lips but better”-settiä. Se antaa kyllä enemmän väriä kuin HT:n Island Berry, mutta vaikutus jää kuitenkin aika laimeaksi. Kiva tosin arkikäyttöön ja rohkean silmämeikin kanssa sopii passelisti. Myös huulipunan päällä hyvä sävy.

Luonnossa sävyillä on eroa enemmän, Tangerine on selkeästi oranssi.

Ylemmät kuvat on otettu eri valossa, joten tässä vielä samassa valossa molemmista kuvat. Näistäkin tosin näkee, että Tangerine antaa enemmän väriä ja hohtoa huulille, kun taas Grenadinen sävy jää hieman valjummaksi.

Liikkuvalla ja alaluomella Inglot AMC pearl 406, silmänurkassa tumma ruskea shine 42.
Rajaus Gosh Truly Brown ja kulmaluulla highlighterina Inglot pearl 393.

Tässä vielä kuva meikistä jonka mätsäsin Tangerinen kanssa, tämäntyyppiseen meikkiin päädyn yleensä (toistaiseksi ainoan) Inglot-palettini kanssa.

Onko joku muukin löytänyt L’orealin kesäkokoelmasta herkkuja?

Comments

  1. Oon miettiny tuota ruskeaa rajausta, tähän asti oon aina käyttäny mustaa. Pelottaa vaan sitte, että kun pihiydeltäni ostan jonku, se joko a) näyttää punaselta tai b) ei näy ollenkaan. Onks toi Goshin kallis, ja onko se ihan kynä vai joku muu..? Koska tuo sävy näyttää just hyvältä!

  2. Elna, kannattaa sillä nämä ovat hyviä hinta-laatusuhteeseen nähden.

    Merita, tuo Goshin kynä on suht edullinen (oisko hinta kympin tai alle, Sokokselta saa). Koko nimi tuotteelle on Velvet Touch Eyeliner Waterproof. Tämä on ainakin selvästi ruskea sävy, ei yhtään punainen. Lisäksi jos sävy onkin vähän hankala omaa ihoa vasten, niin kannattaa laittaa rajaus jo ennen luomiväriä. Aiemmassa postauksessahan jo mainostin että varsinkin kiireessä tämä on hyvä, koska rajauksen ei tarvitse olla niin tarkka 😀 Vaikka tämän pitäisi olla vedenkestävä, niin lähtee ainaskin mun silmistä ihan perus meikinpoistoaineella eikä tarvi mitään kikkailuja. Ei kuiteskaan leviä luomella vaikka olisikin yksinään tätä rajauskynää. Jos jotain huonoa pitää tästä keksiä, niin on ehkä himpun liian kova: täytyy siis pitää kynä suht terävänä, tylsänä jälki on suttuinen kun luomi venyy liian kovan kynän mukana. Mennään vaikka yhdessä joku päivä tsekkaan Sokoksen tarjonta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework