Loppuunsa rakastetut

Multa on viime aikoina päässyt loppumaan useampi ihonhoidollinen tuote, joista tykkään ihan älyttömästi. Sattumalta kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta onko se ihmekään? Ihoni kun tuntuu parhaiten tulevan toimeen öljyisen ja ravitsevan koostumuksen kanssa. Geelimäiset, kevyet tuotteet eivät ainakaan tähän vuodenaikaan ole yhtään mun juttu.

Skin Blossom Moisturising Body Lotion

Skin Blossomin tuotteista olen yleisesti ottaen tykännyt, joten myös tämä vartalovoide kuuluu lemppareideni joukkoon. Tuntuma on voiteessa todella kevyt, joten erinomainen kostetutusteho suorastaan yllätti: iho tuntuu pehmeältä vielä seuraavan päivän iltanakin! Miellyttävä koostumus myös imeytyy nopeasti. Sitruksinen ja hieman tunkkainen tuoksu ei varmasti ole kaikille mieluinen, mutta haihtuu iholta nopeasti. Vartalovoide maksaa esim. Hyvinvoinnin Tavaratalossa 15,80 euroa*.

Supermood Beauty Sleep Absolute Bliss -seerumi

Kevyen voidemainen seerumi, joka tekee ihosta pehmeän ja hyvän tuntuisen. Beauty Sleep -tuotteiden tuoksu tuo mieleen lapsuuden muovailuvahan (hyvällä tavalla!) ja maitomainen seerumi imeytyy nopeasti. Mulle Absolute Bliss teki erityisen hyvää poskilla, jotka välillä tuntuvat kovin karheilta kuivuuden takia vaikkeivat varsinaisesti hilseilekään. Ainoa huono juttu on pullon pumppu, joka suihkii seerumia minne sattuu ja hajosi lopuksi niin etten saanut aivan viimeisiä seerumitippoja käytettyä. Pumppu tosin on kuulemani mukaan uudistumassa. Hinta tuntuu arvokkaalta, mutta seerumi on erittäin riittoisaa ja kesti mulla päivittäisessä käytössä useamman kuukauden. Absolute Bliss -seerumi on nyt tarjouksessa 75 euroa*, normaalisti 89 euroa.

Dr. Hauschka Ruusuvoide (uudistettu)

Tälle legendaariselle tuotteelle voisin omistaa oodeja ja rakkauslauluja tästä päivästä hamaan ikuisuuteen. Ruusuvoide on mun luottotuote, jolla iho rauhoittuu välittömästi ja jota käytän kaikkien ihonhoitokokeilujeni välillä. Jankkiudestaan huolimatta Ruusuvoide sopii mulle päivin öin myös kesällä, kunhan annostelun kanssa on tarkka. Paksu koostumus levittyy parhaiten taputellen. Monille Ruusuvoide on talvituote, mutta mulle ihan ympärivuotinen rakkaus. Ruusuvoiteesta on saatavilla myös Light-versio, joka on huomattavasti kevyempi. Rakkausvoiteen hinta on Hyvinvoinnin Tavaratalossa 28,50 euroa*, mutta onneksi kaiken maailman alepäiviltä sen löytää yleensä edullisemmin.

Dr. Hauscka Puhdistusvoide

Kummallinen tuote, josta tuli kuin tulikin yksi suosikeistani. Rakeinen ja öljyinen koostumus sisältää muun muassa mantelia, kehäkukkaa ja kamomillaa, eikä moinen tuoksuelämys ole kaikkien mieleen. Tuoksu oli aluksi järkytys, mutta pikku hiljaa totuin siihen täysin. Paksu voide sekoitetaan veden kanssa tahnaksi, joka painellaan kasvoille. Karheiden mantelirakeiden takia ihoa ei saa kuoria tai hieroa voiteen kanssa: hellästi painellen voide levittyy kasvoille helposti ja painelu kannattaa toistaa 3-5 kertaa, kasvojen sisäosasta ulkoreunoille päin. Puhdistusvoide pehmittää ihoa älyttömän hyvin ja huuhtelun jälkeen kasvoista tulee ihanan pehmeät, eikä kasvovoidetta tarvitse heti levittää. Nappituote kuivan ihon kaksoispuhdistukseen jälkimmäiseksi tuotteeksi tai aamuputsariksi yksinään. Normaalisti Puhdistusvoide maksaa yli 20 euroa, mutta nyt sattui hyvä tarjouspäivä ja tuubin saa lunastettua itselleen 14,80 eurolla*.

Löytyikö joukosta omia suosikkeja tai peräti inhokkeja?

 

*mainoslinkki. Saan ostoista pienen komission. Tuotteet saatu pr-näytteinä.
Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

Comments

  1. Mä luulin aluksi että toi puhdistusvoide oli menny pilalle, tuli ihan mädät ruusut siitä tuoksusta mieleen 😀 Sittemmin olen kyllä ihastunut tuotteeseen ja tottunut tuoksuun. Käytän tuota yleensä suihkussa sillä aikaa kun hoitoaine vaikuttaa hiuksissa niin annan tuon olla kasvoilla ja iho todella pehmenee aivan ihanaksi. Rakastan myös tuota Supermoodin seerumia, niin ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2019 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework