Loppuunsa rakastetut

Saatuja ilmaistuotteita. *Blogiteksti sisältää mainoslinkkejä.

Multa on viime aikoina päässyt loppumaan useampi ihonhoidollinen tuote, joista tykkään ihan älyttömästi. Sattumalta kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta onko se ihmekään? Ihoni kun tuntuu parhaiten tulevan toimeen öljyisen ja ravitsevan koostumuksen kanssa. Geelimäiset, kevyet tuotteet eivät ainakaan tähän vuodenaikaan ole yhtään mun juttu.

Skin Blossom Moisturising Body Lotion

Skin Blossomin tuotteista olen yleisesti ottaen tykännyt, joten myös tämä vartalovoide kuuluu lemppareideni joukkoon. Tuntuma on voiteessa todella kevyt, joten erinomainen kostetutusteho suorastaan yllätti: iho tuntuu pehmeältä vielä seuraavan päivän iltanakin! Miellyttävä koostumus myös imeytyy nopeasti. Sitruksinen ja hieman tunkkainen tuoksu ei varmasti ole kaikille mieluinen, mutta haihtuu iholta nopeasti.

Supermood Beauty Sleep Absolute Bliss -seerumi

Kevyen voidemainen seerumi, joka tekee ihosta pehmeän ja hyvän tuntuisen. Beauty Sleep -tuotteiden tuoksu tuo mieleen lapsuuden muovailuvahan (hyvällä tavalla!) ja maitomainen seerumi imeytyy nopeasti. Mulle Absolute Bliss teki erityisen hyvää poskilla, jotka välillä tuntuvat kovin karheilta kuivuuden takia vaikkeivat varsinaisesti hilseilekään. Ainoa huono juttu on pullon pumppu, joka suihkii seerumia minne sattuu ja hajosi lopuksi niin etten saanut aivan viimeisiä seerumitippoja käytettyä. Pumppu tosin on kuulemani mukaan uudistumassa. Hinta tuntuu arvokkaalta, mutta seerumi on erittäin riittoisaa ja kesti mulla päivittäisessä käytössä useamman kuukauden. Absolute Bliss -seerumia myy *Hyvinvoinnin Tavaratalo.

Dr. Hauschka Ruusuvoide (uudistettu)

Tälle legendaariselle tuotteelle voisin omistaa oodeja ja rakkauslauluja tästä päivästä hamaan ikuisuuteen. Ruusuvoide on mun luottotuote, jolla iho rauhoittuu välittömästi ja jota käytän kaikkien ihonhoitokokeilujeni välillä. Jankkiudestaan huolimatta Ruusuvoide sopii mulle päivin öin myös kesällä, kunhan annostelun kanssa on tarkka. Paksu koostumus levittyy parhaiten taputellen. Monille Ruusuvoide on talvituote, mutta mulle ihan ympärivuotinen rakkaus. Ruusuvoiteesta on saatavilla myös Light-versio, joka on huomattavasti kevyempi. Rakkausvoidetta myy muun muassa *Hyvinvoinnin Tavaratalo.

Dr. Hauscka Puhdistusvoide

Kummallinen tuote, josta tuli kuin tulikin yksi suosikeistani. Rakeinen ja öljyinen Puhdistusvoide sisältää muun muassa mantelia, kehäkukkaa ja kamomillaa, eikä moinen tuoksuelämys ole kaikkien mieleen. Tuoksu oli aluksi järkytys, mutta pikku hiljaa totuin siihen täysin. Paksu Puhdistusvoide sekoitetaan veden kanssa tahnaksi, joka painellaan kasvoille. Karheiden mantelirakeiden takia ihoa ei saa kuoria tai hieroa voiteen kanssa: hellästi painellen voide levittyy kasvoille helposti ja painelu kannattaa toistaa 3-5 kertaa, kasvojen sisäosasta ulkoreunoille päin. Puhdistusvoide pehmittää ihoa älyttömän hyvin ja huuhtelun jälkeen kasvoista tulee ihanan pehmeät, eikä kasvovoidetta tarvitse heti levittää. Nappituote kuivan ihon kaksoispuhdistukseen jälkimmäiseksi tuotteeksi tai aamuputsariksi yksinään. Myös Dr. Hauschka Puhdistusvoiteen löytää myynnistä *Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

 

Löytyikö joukosta omia suosikkeja tai peräti inhokkeja?

Comments

  1. Mä luulin aluksi että toi puhdistusvoide oli menny pilalle, tuli ihan mädät ruusut siitä tuoksusta mieleen 😀 Sittemmin olen kyllä ihastunut tuotteeseen ja tottunut tuoksuun. Käytän tuota yleensä suihkussa sillä aikaa kun hoitoaine vaikuttaa hiuksissa niin annan tuon olla kasvoilla ja iho todella pehmenee aivan ihanaksi. Rakastan myös tuota Supermoodin seerumia, niin ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework