Long time no see

Voi että. Miten tämä nyt näin meni.

Kirjoitin tänne viimeksi yli kuukausi sitten. Lupailin kaikenlaista mm. uuden Inglot-viisikkoni esittelystä ja toivepostausten toteuttamisesta lähtien, mutta sitten hiljennyin ja katosin muutenkin blogimaailmasta pidemmäksi aikaa. Ja kyllä, kuukausi on pitkä aika blogosfäärissä.

Miksi? Suurimmaksi osaksi kandidaatintutkielmani vuoksi.

Ohjelmaan kuului siis muutaman viikon (okei, nyt liioittelen, pari viikkoa on ehkä osuvampi ilmaus) ajan tätä: järkyttävä kasa tutkimuskirjallisuutta ja pitkiä päiviä yliopistolla naputtelemassa aivojensisäistä sekaista ajatusvirtaa tekstiksi. Samalla minun piti käydä töissä ja hoitaa vapaaehtoisharrasteeni kunnialla, sekä sairastaa. Kandin tutkielma on kuitenkin nyt vihdoin valmis ja opponoitu, vieläpä ihan kehuvin kommenteinkin.

Vakaa aikomukseni oli aloittaa normaali postaustahti heti kandin jälkeen. Minulle kävi kuitenkin samoin kuin niin monelle muullekin: pitkän tauon jälkeen takaisin palaaminen oli vaikeaa. Tiesin, etten missään nimessä haluaisi lopettaa blogia ja näin puolentoista viikon sulattelun jälkeen avaan pelin taas. Uudella energialla ja lukuisilla postausideoilla.

Aloitan kevyesti, ja tuon tähän loppuun muutaman kuukauden aikana ilmenneitä pikku juttuja joista ei ehkä ihan yksittäiseksi postaukseksi olisi.

Olen muuten aivan järkyttävän iloinen lukijamäärän kasvusta myös poissaoloni aikana! Tervetuloa kaikki uudet lukijat, ja anteeksi näin heti alkuun hidastelustani postausten suhteen ^_^ Oli ihanaa huomata myös, etteivät vanhat ja tunnolliset lukijat ole kadonneet mihinkään 🙂 Minulla oli teitä vähän ikäväkin.

Koira kävi vierailulla muutaman viikon ajan luonani. Pikku perhonen on siis omani, mutta yksin en pysty siitä  aikataulullisista syistä huolehtimaan joten se viettää suurimman osan ajastaan äitini luona hoidossa. Koira joutuisi olemaan töitteni ja opiskeluni takia liian pitkiä aikoja yksin kotona, ja vaikka se teoriassa pärjäisi, niin sillä on silti mielestäni paremmat olot maalaisympäristössä koirakavereiden kanssa, kuin yksin kerrostaloasunnossa odottamassa minua kotiin.

Ihanainen Mansikka järjesti blogikirppiksen ja kaappasin sieltä itselleni neljä lakkaa, joita olen himoinnut jo tovin. Ovat muuten ensimmäiset China Glazeni! Kuvassa siis sävyt Peace on Earth, Orange Marmalade, Knotty ja Ahoy!. Lisää näitä mulle kiitos.

Inglot pearl 409.

Tässä näette nyt vihdoinkin sen Inglotin paletistani puuttumaan jääneen ruskean. Se on hieman kylmemmän sävyinen kuin aiemmat saman lafkan ruskeat napit joita minulla aiemmin oli, mutta yhtä kaikki aika samanlainen kuitenkin. Vaikka niin koitin ottaa jotain erilaista! Damn. Kiva sävy kuitenkin, ja sopii erinomaisesti muuhun palettiin.

Kuvassa Herbinan biohajoava suihkugeeli, joka oli kaikin puolin miellyttävä tuttavuus: tuoksu oli mieto mutta raikas, koostumus sekin hyvä ja vaahtoava. Ihan ok -luokkaan jäävä tuote, joka ei aiheuttanut erityisiä säväreitä mutta ei minulla toisaalta mitään sitä vastaankaan ole. Annostelumekanismi oli kuitenkin hiukan ontuva, onnistuin aina läträämään geeliä liikaa ja kenties siksi tämä loppui jo reilussa kuukaudessa (minulla on muitakin saippuioita ja suihkugeelejä käytössä samaan aikaan, joten tarkkaa käyttöaikaa on vaikea arvioida). Voisin kuitenkin ostaa uudestaan, sillä tuote sopi sheivaukseen hyvin 🙂

Osallistuin Beauty Blogger Swappiin Lipgloss Love Affair -blogissa, ja swap-kaverikseni valikoitui Island Girl Insights -blogin ihana Rachael. Hän asuu Skotlannissa ja käy St. Andrewsin yliopistoa, siksi kortti ja kynä.  Paketin muista tuotteista kuulette myöhemmin, ne ovat i-ha-ni-a! <3

Tämmöistä siis tänne. Toivon, että saan postaustahdin taas aktiiviseksi ja jaksatte pysyä mukana vastedeskin ja kuunnella höpöttelyjäni 🙂

Sorry for being so inactive lately. A whole month has passed and I haven’t posted a thing here. I feel embarassed! I’m glad that my blog has got some new readers despite my silence, and I’m absolutely thrilled to see that every old reader has stayed here 🙂


So a quick sum-up of what have I been doing:


– Bachelor thesis (this took about two weeks 10h days at the university, and I was also sick when doing it… But nevermind, now it’s done and it got compliments in the peer review!)
– My dog gave me a visit<3 I love him but I’m too busy with my studies and work to keep him, so he stays at my mom’s.
– I got some new nail lacquers, awesome.
– I got the missing piece to my Inglot palette. It’s brown. And I already have dozens of browns. Well, one more can’t hurt!
– Herbina biodegreable shower gel: liked it. Though not especially much, but it wasn’t bad either. I would buy again.
– I participated in a Beauty Blogger Swap and my swap partner Rachael sent me awesome products. You will hear about those later 🙂

Comments

 1. Olipas hirmu kiva kuulla sinusta! Välillä on pitänyt käydä täällä kurkkaamassa ja tarkistamassa, etten vain ole vahingossa missannut postauksia hajamielisyyttäni. Ymmärrän erittäin hyvin oikean elämän asettamat rajoitteet blogikirjoittelulle, joskus ei vaan kertakaikkiaan ole aikaa. Mutta ihanaa, että olet taas blogin äärellä takaisin!

  Minulle henk.koht. postaustahdilla ei ole merkitystä joten omasta puolestani voin sanoa, että pääasia on, että kirjoitat edes joskus. 😉

  Iiiiiisot onnittelut tutkielmasi valmistumisesta, nyt tuntuu varmasti melkoisen hyvältä!

  • Kiva juttu että oot välillä jaksanut käydä kurkkaamassa täällä 🙂 Nyt pitäis tulla vähän aktiivisemmin postauksia, tosin tietysti kun nyt näin sanon niin kohta on taas joku essee vaatimassa huomiota.

   Olen itse kanssa huomannut, ettei yksittäisen bloggaajan postaustahdilla juurikaan ole mulle väliksi. Luen kuitenkin noin 50 blogia säännöllisesti, joten jos joku pitää vähän taukoa niin en luultavasti edes huomaa sitä. Luulen, että monella muullakin on sama juttu.

   Kiitos onnitteluista! Kandia olen kypsytellyt mielessäni jo vuoden päivät (viime keväänä proseminaari jäi kesken), joten lopullinen kirjoitusprosessi oli yllättävänkin kivuton. Saihan siinä kunnolla hommia tehdä, mutta yllätyin silti vähän opponoinnista: sain itse asiassa ihan kehuja ja kritiikki ei ollut kovinkaan raakaa, muutosehdotuksia tuli vain muutamia.

  • Hi! My dog is awesome and he too knows it 🙂 So vain. But why not be vain when there’s no ugly picture of him in the whole universe 😀

   Thank you for following my blog! I’ll check yours out too.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework