Lokakuun LivBox

Heti aluksi haluan sanoa, että nyt osui kaikki väriteemaa myöten kohdalleen. LivBoxin lokakuun väriteema oli roosa ja pakkauksen lisäksi myös tuotteet noudattivat teemaa. Mahtavaa, juuri tällaisesta yksityiskohtiin panostamisesta tykkään!

Kuten monilla on varmasti tiedossa, on lokakuu pinkki kuukausi nimenomaan Roosa nauha -kampanjan vuoksi. Roosa nauha on Syöpäsäätiön keräys, joka järjestetään tänä vuonna jo 12. kertaa. Keräykseen lahjoitetuilla varoilla tuetaan rintasyöpätutkimusta ja maksutonta valtakunnallista neuvontapalvelua. Keräykseen voi osallistua lahjoittamalla rahaa suoraan nettisivuilla tai ostamalla tuotteita, joiden tuotosta osa lahjoitetaan Roosa nauha -kampanjalle. Lahjoitussumman saa sivuilla päättää itse, joten tällainen köyhänpuoleinen opiskelijakin pääsi osallistumaan.

Kannustankin nyt kaikkia pinkkiin pukeutumisen lisäksi myös lahjoittamaan rahaa itse kampanjalle. Tietoisuutta on hyvä lisätä, mutta ei parane unohtaa myöskään sitä suorinta tapaa auttaa eli rahalahjoitusta. Muistakaahan ensi kuussa myös Movember, eli miesten eturauhassyöpäkampanja!

Sitten itse boksiin ja sen sisältöön, josta todella tykkäsin. Tuotteiden lisäksi boksin tilaajat saavat kuukauden Me Naiset -verkkolehden ilmaiseksi.

Bonacure Oil Miracle -shampoo

Pidän paljon muun muassa Bonacuren kosteussuihkeesta, joten myös ruusuöljyä sisältävää shampoota kokeilen innolla. INCIltään shampoo näyttää olevan aika peruskauraa (paljon peseviä aineita) ja ruusuöljy löytyy hieman ennen puoltaväliä ainesosaluettelosta. Tuoksultaan shampoo on kuitenkin kiva ja treenikassissa tämä 30 millilitran koko tulee varmasti käytettyä loppuun.

Bonacure Oil Miracle -hoitoöljy

Hiuspohjan rauhoitusta lupaava öljy on hiusöljykastissa aika tavallinen koostumukseltaan: silikoneja ja ruusu- sekä aprikoosinsiemenöljyjä sisältävä seos on varmasti passeli omalle kuivan korppuiselle tukalleni. Ohjeiden mukaan öljyn voi hieroa hiuspohjaan ennen shampoopesua, mutta silikoneilla ei ole juurikaan ihonhoidollisia ominaisuuksia joten itse hoitaisin saman homman ihan puhtaalla öljyllä. Pituuksiin ja latvoihin testausta odotan innolla, sillä silikoni-öljy-yhdistelmä on hiuslaadulleni juuri omiaan. Pieni viiden millilitran näyte kuluu minulla kertakeikauksella, lyhythiuksiset saattavat saada tuotteesta kaksikin kokeilukertaa.

Osis+ Glamination -kiiltolakka

Boksin paras tuote! Juuri tätä toivoinkin, kun kuulin Osiksin uutuuksista. Kiiltolakkoja ei ole turhan paljon markkinoilla, joten tälle lakalle tulee varmasti käyttöä. Aiemmin olen käyttänyt Sebastianin kiiltosuihketta, mutta Osis Glamination lupaa kiillon lisäksi myös pitoa. Toivon vain, ettei tämä ei tee hiuksiani ihan lakkakypäräksi.

Aco Face Young -kosteusvoide

Nuorelle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu voide vaikuttaa kiinnostavalta, mutta ei valitettavasti sisällä kovin paljoa kosteuttavia ainesosia joita itse kuivaihoisena päivävoiteeltani kaipaan. Voide lupaa mattapintaa, joten pohjustajan kaltaisena ratkaisuna tämä voisi hyvinkin toimia myös minun kuivuuttaan hilseilevällä ihollani. Seka- ja rasvoittuvalle iholle tämä sen sijaan sopii paremmin, sillä se sisältää epäpuhtauksia ehkäisevää salisyylihappoa. Eli huti minulle, nappi jollekin toiselle.

Lumene Roosa nauha -kynsilakka

Iih, toiseksi paras tuote! Fiksasin juuri äsken tällä kulahtaneen lakkauksen, ja nyt kynnet kimaltelevat pinkissä juhla-asussa. Hiekkalakaksi tämä on todella hienojakoinen, joten ehkä siksi tykkään tästä aiempia kokeilemiani enemmän. Poistaminen voi osoittautua kamalaksi hommaksi, mutta mitäpä sitä ei glitterloiston eteen tekisi. Suosittelen lämpimästi folio-menetelmää.

Lokakuun LivBox oli kaiken kaikkiaan todella kiva tapaus. Acon voide nyt on minulle vähän turha, mutta uskon että monelle muulle se sopii. Oli mahtavaa saada kokeiluun uutuuksia, kuten Osiksen hiuskiinne ja ajankohtainen kynsilakka. Lumenen lakka osoittautui vieläpä oikein hyvälaatuiseksi, joten mikäs tässä. Moitin Bonacuren öljynäytteen pientä kokoa (ensi kerralla edes pieni pumppupullo, pliis?) ja kiitän teeman mukaan valittuja tuotteita. Jatkossa toivon edelleen enemmän värikosmetiikkaa, vaikka kynsilakka oli toki mukava askel siihen suuntaan. On vaikea sanoa, tykkäsinkö enemmän elokuun vai lokakuun boksista. Viime kuun arvostelu löytyy täältä.

Miltä boksi vaikutti? 🙂

LivBox saatu blogin kautta testiin ilmaiseksi. Mielipiteet ovat omiani. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

    • Joo, se on kyllä niiiiiiin raskasta. Tekis mieli tökätä koko käsi johonkin asetonipurkkiin ja antaa lillua siellä. 😀

  1. Tämä box ei oikein minua sytyttänyt, ihan tylsä… Onhan tuo kynsilakka ihan kiva mutta muuten ei herättänyt mielenkiintoa. Voisitko kertoa luonnonmukaisista ja edullisista meikkivoiteista postauksen muodossa?

    • Niin ne maut ovat vaan erilaisia, musta tää oli just nappi 🙂 Toivottavasti ensi boksi on sunkin mieleen!

      Kiitos myös postausideasta. Mulla on itsellä aika vähän kokemusta luonnokosmetiikan meikkipohjista, mutta olen kavereilta kuullut kehuja mm. Terre D’Ocin BB-voiteesta ja Zuiin meikkivoiteesta. Pidän luonnollisemmat meikkivoiteet mielessä jatkossa, kun hankin yhteistyökumppaneita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework