Kesän tuoksulemppari: L’Occitane Terre de Lumière

loccitane_tuoksu_kokemuksia

Kesän paras tuoksulöytö oli yllättäen L’Occitanen Terre de Lumière. L’Occitanen aiemmat hajuvedet eivät ole kaikessa raikkaudessaan ja kukkaisuudessaan olleet mieleeni, mutta tämän uusimman tuoksulanseerauksen myötä myös mulle löytyi oma L’Occitane-tuoksu.

PR-tilaisuudessa kerrottiin, että Terre de Lumièren inspiraationa on toiminut provencelainen valo – etenkin kesän unohtumaton, lämmin valo juuri ennen auringonlaskua. Tuoksu onkin maailmaltaan pehmeä, lämmin ja aavistuksen mausteinen. Tuoksu on siis hyvin gourmand, kuten kosmetiikkapiireissä sanotaan, eli sen nuotteina on syötäviä ainesosia kuten tonkapapua, mantelia ja hunajaa. Tuoksusta tekee kuitenkin raikkaan alkutuoksun rosépippuri-ripaus ja pirskahdus bergamottia (tuttu muun muassa Earl Grey -teestä!). Sydäntuoksun laventeli häipyy nopeasti taustalle ja myskimalvan siemenet tuovat tuoksuun lisää pehmeyttä. Tällaista pehmeää raikkautta kutsutaan hajuvesipiireissä aromaattisuudeksi.

loccitane_kokemuksia_hajuvesi

Kuten moni on hajuvesiostoksilla huomannut, tuoksu muuttuu kantajansa ihon mukaan. Toisen iholle sopii paremmin raikas ja sporttinen tuoksu, kun taas toisen iholla luontevimmalta tuntuu pirteä kukkaistuoksu. Itse kuulun kategoriaan, jonka iholla erityisen vetovoimaiseksi muuttuvat juuri gourmand-tuoksut. Tämän ansiosta Terre de Lumière nousi suosikkeihini vaivatta.

Suosittelen kuitenkin raikkaiden tuoksujen ystäviä testaamaan tuoksun, sillä alkutuoksun bergamotti ja pippuri tekevät Terre de Lumièresta hämmentävän sopivan hyvin monenlaisille tuoksufanaatikoille. Terre de Lumièrea saa ostettua L’Occitanen myymälöistä ja nettikaupasta kahdessa eri koossa hintaan 69-89 euroa.

 

Millaiset tuoksut sopivat juuri sinun ihollesi? Mikä on kaikkien aikojen suosikkisi?

 

Tuote saatu pr-näytteenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework