L’Occitane ja ylellinen mökkituoksu

Tiedättehän ne perheet, jotka puhuvat mökille menosta mutta määränpäässä odottaa pikemminkin kesähuvila tai kartano? Puuhuussista on muistona vain sydämen muotoinen koriste toisen kerroksen vessan ovessa ja väsähtäneen laverin sijaan vieraat majoitetaan omaan vierashuoneeseen (länsisiipi, neljäs huone vasemmalta).

Mitä tällaiselle mökille veisi tuliaisiksi, kun perus-viinipullo ei tunnu oikein riittävältä ja jotain kivan raikasta ja mökkimäistä haluaisi antaa? Minulla on teille vastaus: L’Occitane Aromachologie -sarjaa.

Kokonaan uusi sarja on rakennettu havuisen katajantuoksun ympärille ja tuotteet ovat juuri niin sopivan luksustasoa, että kelpaavat nirsoimmallekin huviloitsijalle. Tuotteiden tuoksusta mulle tulee mieleen lähtemättömästi nimenomaan mökki ja sauna. Kirpsakka, sitruksen ja metsän tuoksuinen tuotesarja on mielenkiintoinen lisäys L’Occitanen muuten niin kukkaiseen ja pehmeään tuoksumaailmaan.

Aromachologie Rebalancing Massage Cream

Hierontavoide on tälle kevyehkölle kräämille hieman outo nimitys, sillä sekä mun että miehen ihoon se solahtaa sen verran nopsaa tahtia ettei sen kanssa liiemmin ehdi hieromisliikkeitä tehdä. Tuoksu jää iholle hyvin ja kestää ihan aamuun asti, jos illalla on koivet rasvannut. Mieli kyllä lupausten mukaan rauhoittuu havutuoksusta, minulle tulee ihan kesämökkifiilis.

Vaadin kroppavoiteiltani täyteläisyyttä eli ihan ei tämä kevyesti kosteuttava koostumus minulle kolahtanut, mutta varsinkin rasvoittuvan tai epäpuhtaan ihon kanssa kamppailevalle tämä voisi olla ihanteellinen ratkaisu. Yleensä epäpuhtauksista kärsivä vartalon iho jätetään ilman kosteutusta, vaikka juuri kosteutus voisi helpottaa oireilevaa ihoa.

Voiteen hinta on noin 39 euroa.

Aromachologie Rebalancing Shower Gel

Tämä suihkugeeli oli katajatuotteista suosikkini. Hyvin kevyesti kuorivaa geeliä voi käyttää suihkussa vaikka päivittäin. Tuoksu on suihkussa vallan huumaava ja iholla suihkugeeli tuoksuu vielä hyvän aikaa peseytymisen jälkeekin. Ihana tuoksu ja pikkuiset, kuorivat rakeet ovat juuri sitä ekstraa mitä haluan tällaiselta hieman kalliimmalta suihkutuoteelta. Tätäkin suosittelisin epäpuhtaalle iholle!

Riittoisalla putelilla on hintaa noin 17 euroa.

Aromachologie Rebalancing Infusions for Bath

Tyylikkääseen pahvikuoreen on pakattu viisi kappaletta pehmeän tuoksuisia, huolella valmistettuja tuoksupussukoita. Näitä olisi tarkoitus tiputtaa kylpyveteen, mutta en kerta kaikkiaan ole raaskinut tuhlata pussukoita jalkakylpyyn. Sen sijaan ripustelen näitä pitkin asuntoa. Yksi löytyy vaatekaapista, toinen makkarista ja kolmas kylppäristä. Viideksi pikkuiseksi pussiksi tuotteen hinta (26 euroa) on huiman kallis, mutta toisaalta se on juuri sellaista luksusta jota L’Occitane minulle edustaa: jotain mitä en välttämättömään selviytymiseeni tarvitse, mutta joka tuo minulle päivittäin iloa ja hyvää mieltä tuoksuaistin kautta.

Aromachologie oli itse asiassa ensimmäinen tutustumiseni L’Occitanen vartalonhoitoon. Kuuluisaa karite-käsivoita minulla on ollut jo pari purkkia, mutta muuten merkki on jäänyt minulla Lushin tuoksutuotteiden varjoon. Tämän tutustumisen myötä aion kyllä kiinnittää L’Occitaneen jatkossa enemmän huomiota, sillä Aromachologien tuoksu vaikutti taitavasti rakennetulta ja laadukkaalta vaikkei tuotelinja ollutkaan hoitavuudeltaan minun iholleni se sopivin. Tasapainottavia, ihoa rauhoittavia tuotteita kaipaavalle suosittelen etenkin suihkugeeliä ja voidetta varauksetta.

L’Occitanen tuotteita saa ostettua heidän nettikaupastaan tai Helsingin myymälästä. Myös tavarataloissa kuten Stockmannilla tai Sokoksella on pieni määrä merkin tuotteita myynnissä.

 

Onko L’Occitane sinulle tuttu merkki? Suosikkituotteita?

 

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Comments

  1. L’Occitane-evankelista tässä hei 😀 Shea, Verbena ja Citrus Verbena -sarjat on mulla päivittäisessä käytössä. Sheakäsivoiteesta en luopuisi mistään hinnasta ja saman sarjan puhdistusöljy ja kasvovesi on oikeasti muuttanu mun kasvojen ihon aivan täysin ja todellakin parempaan suuntaan. Verbenassa ja Citrus Verbenassa kolahtaa tietysti ne ihan mielettömät tuoksut. Oonhan mä Lokkitanesta jo jokusen postauksen verran vaahdonnutkin 😀

    • Hallelujah! Tuota puhdistusöljyä munkin on pitänyt kokeilla, alkaa nimittäin kyllästyttää Lorkun öljy vaikka toki hyvää kamaa onkin. Ja hei Citrus Verbena on IHANA tuoksu, tosi kesäinen ja raikas <3

  2. Kyllä, ihan supernätit kuvat! Tollaset kylpypussit olisi mahtavaa arkiluksusta, jos vaan olisi kylpyamme. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework