Lisää legendoja

Sain vihdoinkin aikaiseksi tilata luomivärejä, joita monet ovat hehkuttaneet. Tietenkin valitsin huonoimman mahdollisen tilausajan eli joulukuun puolivälin, ja pyhien takia tilauksen toimituksessa kestikin uuden vuoden yli. Minulla ei onneksi ole kiire saada tilauksiani, tässä tapauksessa ehdin jopa unohtaa mitään tilanneenikaan… No, hyvää kannatti odottaa!

Paketti saapui jälleen Yhdysvalloista.

Tykkäsin aaltopahviratkaisusta. Tukeva!

Uujeah, zebra…

Ja tässä ne ovat: Fyrinnaen luomivärini! Tilasin kerralla 15 samplea ja tiedän jo nyt, että tulen tilaamaan ainakin kaksi sävyä täysikokoisina. Ilmaisena näytteenä sain Cuddlefish -luomivärin, joka kuitenkin on ihan liian viileäsävyinen minulle. Se tuleekin osaksi blogiarvontaa jossain vaiheessa.

Fyrinnaen luomivärit ja viime aikoina myös Lip Lustret ovat aiheuttaneet hypetystä ja rakastumisen tunteita useissa bloggaajissa. Erityisesti Lazy Dynamiten Nekun innoittamana laitoin tilauksen vetämään. Lazy Dynamite -blogista löytyy myös erinomaisia swatcheja näistä, siksipä en omiani tähän swatchannut.

Fyrinnae on siitä erikoinen nettikauppa, että se ottaa tilauksia vastaan vain rajallisen ajan ja sulkee sitten webshopin ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. Uskon, että hieman hankala saatavuus on osittain lisännyt hypen määrää. Toimitusaika onkin heti kaupan etusivulla laitettu yli kuukauden mittaiseksi, eli viikossa sieltä tuskin saa mitään tilattua. Pienet tilaukset tulevat toki nopeammin kuin isommat.

Mutta ovathan nämä myös aivan järkyttävän ihania! Jokainen sävy jonka tilasin, on uniikki enkä heti keksi toista samanlaista. Nämä ovat jauhemaisiksi tuotteiksi helpot levittää (itse painelen ne Inglot 20P -siveltimellä luomelle) ja häivyttää, ja samplejen pakkaaminen käteviin purkkeihin on iso plussa.

Ainoa, mikä harmittaa on sävyvalikoima tällä hetkellä. Tuntuu, että tarjolla oli runsaasti viileänsävyisiä luomivärejä ja lämpimiä ei niinkään. Löysin niitä loppujen lopuksi kuitenkin ihan kivasti, joten no worries. Olisin vain halunnut niitä enemmänkin 😀

Snow Leopard + Steampunk + Medieval Haunting, ilman ripsaria.

Tässä on ensimmäinen yhdistelmä, jonka Fyrinnaen meikeillä keksin. Tätä tuli heti suosikki.

Snow Leopard + Steampunk + Medieval Haunting ripsarilla ja rajauksella.

Koko luomella taupe Snow Leopard (<3) ja luomivaossa Arcane Magic: Steampunk, alaluomella Medieval Haunting. Loving it!

Seuraavaksi testiin lähtevät ehdottomasti Lip Lustret. Blogiarvioiden mukaan tiedossa on huulikiiltomainen koostumus, mutta huulipunan pigmenttisyys ja pysyvyys.

Oletteko testanneet Fyrinnaen luomivärejä? Kauppa näyttää olevan auki at the moment, joten ei kun tilailemaan 😉

PS. Postaustauko johtuu kameran akun laturin puutteesta. Onnistuin jättämään laturin viime visiitilläni kotikotiin, ja vaikka Canon Ixukseni akkukesto on todella hyvä niin nyt kamera viimein sammahti 🙁 Pyrin saamaan laturin jostain lainaan, niin saisin taas kuvailtua meikkejä ja kynsiä. Saatan pari tekstipitoisempaa postausta tehdä tähän väliin, mutta en lupaa mitään… 🙂

Comments

 1. Moikka!

  Mä laitoin ekan tilaukseni Fyrinnaelle muistaakseni maanantaina ja eilen se oli jo lähetetty =)
  Kauanko menee yleensä matkalla? Meneekö viikko kuten yleensä jenkeistä tilatessa?

  Mari

  • Jotain sellaista varmaan normaalisti menee, mulla sotki pyhät tosi pahasti tuota toimitusta. Tietenkin siinä voi kestää, kun aika riippuu myös osittain siitä mistä osavaltiosta tilaus on lähetetty.

   Toivotaan, että saat tilauksesi pian! 🙂 Mitä kaikkea tilasit?

 2. Tilasin näytteet In the spotlight highlighterista ja Enrapture poskipunasta sekä täysikokoisen aurinkopuuterin Matte light.
  En montaa tuotetta näin ekalla kertaa, mutta olen kuullut paljon hyvää niin tulee varmaan toistekin tilattua =)

  Mari

  • Nuo poskipunat kuulostaa niin ihanilta! Ja samoin tuo aurinkopuuteri. Harmi kun en itse tarvitse, keräilisin mielelläni vaan lisää poskipunia ja muita all the time 😀

  • Ne tuli äsken!! Oon ihan innoissani =D Noiden mun tilaamien lisäksi paketissa oli näyte Moon Child-luomiväristä sekä täysikokoinen Pixie Epoxy! Onkohan niillä tullut siellä virhe..tai sitte tuo oli joku ensitilaajan lahja =) Ei haittaa koska olisin sen kuitenkin hankkinut joskus. Näytteissä on kyllä tosi reilusti tavaraa sisällä =) Taisin löytää uuden lempikaupan =)

   Mari

  • Oi, tuo Pixie Epoxy on pakko jossain vaiheessa hankkia! Fyrinnae on kyllä huippu paikka, mutta harmillisesti auki vain satunnaisesti :/ Tilaukset tulee näemmä nopeasti ja tuotteet on ihan loistavia, ja olen kuullut villiä huhua pressatuista luomiväreistäkin. 🙂

  • Mä luulin että se on kiinni aika paljonkin, kunnes luin niiden blogista että viime vuonna putiikki oli kiinni yhteensä 5 viikkoa. Ei minusta paljoa, ellei se viisi viikkoa ole ihan putkeen =D Sillon saattas mennä hermo jos jotain välttämättä haluais tilata.
   http://fyrinnae.blogspot.com/
   Tuolla näköjään on myös vinkkiä niistä luomiväreistä..Niitä odotellessa.. =)

   Mari

  • Voi ei, mulla on sitten aikamoinen tuuri: aina kun olen sieltä halunnut tilata / on ollut rahaa / olen tajunnut puljun olemassaolon, niin sivut onkin olleet suljettuina 😀 Muistan käyneeni jonkun viidestä-kymmeneen kertaa sivuilla kesän lopulta lähtien ja aina kiinni. Tietenkin jotkut näistä visiiteistä tapahtuivat peräkkäisinä päivinä.

   Mutta todella hyvä että kauppa siis on mielikuviani enemmän auki! Kiitos infosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework