Lintuinspiraatio

Halusin tehdä joululahjapaletillani punertavan meikin jälkeen jotain aivan muuta ja tartuin hanakasti yhteen pystyriviin: tämä pystyrivi sisältää vihreän Dragonin, turkoosin Freezen, yönsinisen Heroinen ja likaisenkultaisen Brokedownin. Innoittajanani toimi riikinkukon pyrstösulka, joka välkehtii vihreän, sinisen ja kultaisen sävyissä.

Meikki onnistui niin erinomaisen hyvin, että olin jopa vähäsen ylpeä itsestäni. Hartaudella tehdyt häivytykset kantoivat hedelmää ja lopputulos heijasteli Vice 3:n sävyjä kauniisti.

Välillä jo meikkiä aloittaessa tulee mielen perukoilta esiin tunne joka supattaa korvaan epäilyksiä (”mahtaakohan tästä mitään tulla”, ”luuletko onnistuvasi” ja ”ainahan sitä voi yrittää”). Meikin onnistuessa olinkin siis hyvin iloinen ja postasin heti riikinkukko-kuvan Instagramiin.

Pidän turkoosin ja sinisen sävyistä, mutta meikissä ne ovat kieltämättä vähän hyökkääviä. Oli hankalaa saada niistä muodostettua arkiversio, jossa kuitenkin on jotain erikoista. Siksipä epäilykset valtasivat aluksi mieleni.

Kultainen alarajaus täydentää sinivihreän meikin täydellisesti enkä kokenut tarvitsevani vakiokikkaani eli mustaa rajausta. Hip hei ja hurraa minä!

Huh, huomenna onkin jo jouluaatto… Mihin kaikki aika meni? Palaan normaaliin postaustahtiin pyhien jälkeen, mutta huomenna palaan vielä toivottamaan hyvät joulut ajastetun postauksen voimin. Toivottavasti näistä Vice 3 -väri-iloitteluista oli teille hupia vielä näin ennen rauhoittumista jouluun.

Riikinkukko: onnistunut vai överi? 🙂

Comments

  • Kyllä tämä kalpeanaamoillekin sopii! Eipä mullakaan nimittäin kovin paljoa väriä kasvoissa tällä hetkellä ole 🙂

 1. iHANA, kokooot! … Vai miten riikinkukot ääntelee :D? Oon kuullu että ne vaan kiljuu eläintarhoissa :’D

  Ihanaa joulunodotusta <3

 2. Hihi, tein ite samantapaisen meikin uudella Vicella nimenomaan inspiraationa riikinkukonsulka! Great minds think alike vai mites se nyt meni… 😉

  • Todellakin, noinhan se menee 😉 Siniset ja kultaiset oli aseteltu sievästi alekkain, joten kenties oli jo paletin tekijöillä ollut näppinsä tässä inspiraatiossa.

 3. Oo, mitkä värit. Oo, mikä meikki. Ihana <3 Ja ää, tuo epäilyksen tunne meikkiä tehdessä, se on KAMALA! 😀 Aina kannattaa kuitenkin puskea sen läpi, koska lopputulos on yleensä aina sen arvoista 😀

  • Kiitos murunen <3 Totta, noiden epävarmojen fiilisten yli täytyy vaan päästä. Tosin mulla on nyt tällä viikolla käynyt varmaan jo kolmesti niin, että tuo epävarmuus on toteuttanut itsensä ja olen joutunut _pesemään_ meikin pois kokonaan 🙁 Masentavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework