Liian kaunis käyttöön?

Joskus eteen sattuu niin kaunis kosmetiikkatuote, ettei sitä melkein raaski käyttää. Minulle uusin tällainen tapaus oli By Terryn Sun Designer -kasvopaletti.

By Terry on kuuluisan meikkitaiteilijan ja tuotekehittelijän Terry de Gunzburgin käsialaa. Merkin tuotteet ovat selektiivisen kosmetiikan innovatiivisimpia ja ulkonäöltään todella kauniita. Lisäksi pakkausten sisältö on kuulemani mukaan täyttä timanttia – eikä ihme, sillä Terry on aikoinaan suunnitellut muun muassa YSL:n kulttimainetta nauttivan valokynän.

Katsokaa, miten kaunis ja upea ja harmoninen kokonaisuus! Sun Designer Palette sävyssä Tan & Flash Cruise on värin ja muodon juhlaa. Terävät geometriset muodot sulautuvat värikkäiden poskipunien ja aurinkopuuterien kanssa ihanasti yhteen. Viimeistellyn fiiliksen tuotteeseen tuo värien kohokuviointi, joka antaa paletille selektiivisen tunnun. Juuri tuotteen kaunis ulkonäkö on toimivuuden ohella sellainen, josta voin tarvittaessa maksaa ekstraa. Meikkitaiteilijalle paletin ulkonäöllä ei usein ole merkitystä, mutta meille taviksille meikkituotteen ulkonäkö antaa arkeen hiukan ylellisyyttä ja kokemusta kauneudesta.

Paletti ei suinkaan ole vain kaunis katsella, vaan sen samettisen ihana laatu tekee poskipunan levittämisestä elämyksen. Väripigmentin määrä on niin massiivinen, että sävyjä on jopa melkein vaikea käyttää: överien vaara on tottumattomalle jatkuvasti läsnä. Hyvien välineiden kanssa ja opettelun kautta avautuu kuitenkin uudenlainen maailma, kun saa kasvomeikin valmiiksi muutamalla sipaisulla lopputuloksen ollessa välittömästi täydellinen. By Terryn koostumuksessa on jotain ainutlaatuista, sillä sävyt tuntuvat häivyttävän ihosta huokosia ja epätasaisuutta vaikka niiden hohtavuus antaa ymmärtää toisin. Poskipäät suorastaan heräävät eloon punan avulla ja aurinkopuuterien yhdistelmä (kyllä vain, kaikkia sekaisin!) tuo kasvoille upean hehkun.

Tunnen itseni hiukan omituiseksi fiilistellessäni paletin ihotuntumaa ja upeaa koostumusta päivittäin. Myönnän, että tätäkin kirjoittaessa on melkein itku lähellä paletin täydellisyyttä kerratessa. No, samalla tavalla kai voisi postimerkkiharrastaja innostua harvinaisesta merkistä, joten suon itselleni tämän meikkituotteen hurmansekaisen palvomisen 😉

By Terryn paletti ei ole halpa. Lähes 75 euron hinta kirpaisee, ja kovaa kirpaiseekin. Toisaalta sillä saa huipputuotteen, joka sisältää 3-4 poskipunaa (aurinkopuuterien alin käy hyvin poskipunasta) ja 2-3 aurinkopuuteria. Värikylläinen koostumus tekee tuotteesta riittoisan ja rahalleen saa vastinetta niin ulkonäön kuin laadunkin suhteen. Temptaliasta näkee sävyt ihoa vasten, koska minä idiootti en niistä ottanut kuvaa.

By Terryn tuotteita myy eleven ja tämän linkin kautta pääsee suoraan tuotteeseen. (mainoslinkki)

 

Milloin viimeksi ihastuit tai jopa rakastuit kosmetiikkatuotteeseen?

 

Tuote pr-näyte eleveniltä.

Comments

  1. Tämä on niin upea! Ostaminen on kyllä harkinnassa, mutta saattaa olla että ihailuni jää virtuaali-ihailun asteelle ^_^

  2. Löytyykö tästä sopivaa highlighter-sävyä vaalealle suomalaisiholle? Katsoin, että Light & tan paletissa olisi vaalea highlighter, mutta siinä taas muut sävyt ovat vähän tylsempiä. 🙂 Tämän vaaleinkin väri näyttää hitusen tummahkolta Temptalian swatcheissa.

    • Valitettavasti tumminkin highlighter-sävy on liian tumma myös mun iholle. Se sopii täydellisesti arskapuuterin häivyttelyyn ja sekoitettavaksi kahteen muuhun sävyyn, mutta yksinään on liian tumma. Paitsi nyt, kun olen tuotaaah… HIEMAN itseruskettanut kasvoja 😀

  3. Vielä yks kysymys! Mitä sivellintä käytät tämän kanssa, tai mitkä olet kokenut parhaimmiksi? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework