Lempiasia: Lightscapade

Olen reissannut Turkkuses alkuvuodesta jo pariin kertaan ja onhan sitä joka kerta tarvinnut pistäytyä MAC-tiskillä. Tampereen Stockallekin MAC ja sassiin, kiitos!

Joka kerralla olen paitsi ihastellut uutuuksia, myös ruksinut pois asioita loputtoman tuntuiselta ”nämä-MAC-tuotteet-on-saatava”-ostoslistaltani. Tällä kertaa ostin ensimmäisen korostuspuuterini ja päädyin valinnassani uudelleenjulkaisuun eli jo legendan maineen saavuttaneeseen Mineralize Skinfinishiin sävyssä Lightscapade (täällä Saara Sarvaksen arvio tuotteesta).

Ensimmäisen kerran tämä korostustuote ilmestyi vuoden 2006 Danse-kokoelmassa ja varastot myytiin pian loppuun. Taisivat sen jälkeen Ebay-myyjät tehdä hyvää tiliä… Nyt tämä kulttituote on kuitenkin otettu jälleen takaisin MACin valikoimiin ja ostin sen Stockmannilta 28,50 euron hintaan. Hinta on korkeahko, mutta pakkauksessa on riittoisat 10 grammaa tuotetta. Esimerkiksi H&M Bronzing Powderista löytyy ”vain” 8,5 gramman edestä rusketusta.

Olin alunperin etsimässä vain hohtotuotetta korostukseen (aiemmin olin käyttänyt vaaleaa luomiväriä), mutta tästä kuoriutuikin oiva monitoimipuuteri! Sain nimittäin MACin myyjältä vinkin, että Lightscapade toimii erinomaisesti myös luomivärin tehtävässä: kostealla siveltimellä levitettynä hohto ja pigmentti on intensiivisempi ja sopii näin koko luomelle.

Tässä olen levittänyt Lightscapadea ihan kuivana Urban Decay Primer Potionin päälle ja kuten huomaatte, jo näin korostuspuuteri käy kivasti arkiluomiväristä. Kostealla siveltimelläkin kokeilin, mutta en tykännyt veden puuteripannuun jättämästä kosteasta läikästä ja pitäydynkin vastedes kuivemmassa käyttötavassa.

Useimmiten levitän Lightscapadea voimakkaammin poskipäille ja kevyesti lähestulkoon koko kasvoille: otsalle, nenälle, amorinkaaren päälle sekä kulmaluulle. Näin meikkipohjasta tulee ihanan valoaheijastava ilman diskopalloefektiä. Lightscapaden hohde on nimittäin hyvin hienovaraista, mutta erottuvaa. Päivän mittaan hohto hiukan haalenee (varsinkin, jos olen levittänyt tuotteen puuteroidun meikkipohjan päälle), mutta yleisesti ottaen hehku pysyy kasvoilla hyvin.

Nyt kun sain tämän tuotteen esiteltyä, tulossa on postaus kasvojenmuotoilurutiinistani. Olen nimittäin suorastaan hullaantunut aurinkopuuterivarjostuksista ja korostetuista poskipäistä! 🙂

Mikä on paras korostustuotevinkkisi? 🙂

I realized I didn’t have any decent highlighting powder and decided to go straight to the top: I bought MAC Mineralize Skinfinish in shade Lightscapade.

+ package is absolutely beautiful in all its simplicity
+ sheen, subtle glow, no major glitter particles
+ works well also as an eyeshadow!

– fades little bit during the day, especially if I’ve applied it on a powdered base
– a bit pricey, though it contains good amount of 10 grams of product ( about 28 euros / 32 dollars / 24 pounds)

I use this product strongly applied on my cheeckbones and fairly lightly on nearly everywhere else: on my nose and forehead, above lipline and on browbone. This is how I get a really glowing, healthy looking base.

What’s your best advice for using highlighting powder? 🙂

Comments

 1. Mietin kauan Lightscapaden ostoa, mutta kun omistan jo miljoona korostustuotetta 😀 Lemppareita ovat MsChicin Kide -korostuspuuteri, Benefitin Highbeam ja Artdecon korostuspuuteri Dita von Teese -kokoelmasta. Lisäksi Urban Decayn Flush-paletin korostaja on kiva, joskin se ei ole ihan yhtä hienojakoinen kuin nämä muut.

  • Haha, sullahan niitä riittää! 😀 Mulle tämä oli ihan totta ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa korostustuote. On mulla joku Lumenen hohtava primer, jota voisi vähän korostustuotteen tapaan käyttää mutta se välillä rullaa ikävästi joidenkin meikkipohjien päällä ja on sävyltään tosi viileä. Ehkä voisin vielä hankkia toisenkin hohtopuuterin, vähän lämpimämmän sävyisen 🙂

 2. Mun suosikkikorostaja! Jotkut puuteriset korostajat tuppaavat olemaan vähän turhan näkyviä ja jopa glitterisiä, mutta tämän kaverin kanssa sitä ongelmaa ei ole. Tykkään kovasti.

  • Jep, tämä ei tosiaan ole sellainen glittermonsteri 🙂 Oikein passeli tuote päivään kuin päivään.

 3. Sä oot niin nättinä 🙂 Mun suosikki korostustuotteet ovat tällä hetkellä Smashboksin Photo-op ja MUFE:n Uplight.

  • Voi kiitos ihana<3 Olen myös tuota MUFE:n Uplightia katsellut sillä silmällä, mutta rahatilanne ei toistaiseksi anna periksi moista hankkia. Ja ehkä tämä yksi korostuspuuteri nyt riittää, hetkeksi… 😉

  • Ton kokoisesta korostuspuuterista saa nauttia koko loppuelämän, ellei vahingossa hajota 🙂 Uplight on myös niin ihana, että mä voisin kylpeä siinä! Siihen ei ihan kyllä rahatilanne anna periksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework