Legendaarista.

Sain vihdoinkin käsiini huulipunan, josta olen haaveillut jo pitkään. Ja kyllä, se on kaikkien kehujen arvoinen.

Hyvät naiset ja herrat, saanen esitellä…

MAC Ruby Woo!

En ikinä uskonut tykkääväni mattapunista, mutta tämä on kerrassaan loistava yksilö. Puna on ihanan kirkas, viileään päin vivahtava (hieman pelkäsin tätä viileää puolta tässä, mutta turhaan) ja pysyy kuin tauti. Lasista juodessa lasiin ei jää minkäänlaisia huulipunajälkiä ja illan aikana Ruby Woota ei juurikaan tarvitse lisäillä. Mahtavaa, tämä on puna minun makuuni.

MAC Ruby Woo ilman rajausta.

Kuvat eivät mitenkään tuo oikeutta tälle sävylle, yritän saada paremmat kuvat napsittua päivänvalossa.

Meikittäkin voi näyttää yllättävän freesiltä kun on punatut huulet 🙂 Uuden vuoden lookkiini kuului tämä huulipuna kera mustien siipirajausten ja hillittyjen tekoripsien. Päällä minulla oli tietenkin pikkumusta ja pitsisukkikset, todella naisellinen kokonaisuus siis.

Onko muita joita tämä kyseinen puna on himottanut jo pidemmän aikaa? Mikä on ehdoton THE huulipuna?

PS. Kynsillä tässä postauksessa joulukynteni: päädyin tylsään lakkaukseen lähinnä ajanpuutteen takia. Suunnitelmana oli lisätä vielä timangeja kynsiin, mutta se sitten vaan jäi. Molemmat lakat ovat Kicksin, ruskea sävy Rocky Bronze ja kultainen Golden Gown. Golden Gownia sai levittää neljä kerrosta ja se oli jotenkin vetisemmän oloista, mutta niinhän vaaleammat lakat yleensä tuppaavat olemaan. Rocky sen sijaan oli aivan ihanasti levittyvä ja supershimmerinen.

Comments

  1. Tämä on kyllä aivan mahtava hankinta. Äitikin sanoi että näytän Greta Garbolta tällaisen ”vintagepunan” kanssa 🙂

  2. Ruby Woo on haavelistallani ollut jo pitkään ja on edelleen. Aina on vaan menneet muut jutut edelle jos on ollut vähän ylimääräistä rahaa. Mutta aion todellakin sen vielä jossain välissä hankkia, se näyttää niin täydelliseltä!

    • Kannattaa kysellä ympäriinsä, jos jollain olisi joku tuttu Stockalla töissä niin sais hinnasta 20% pois 🙂 On se kuitenkin 3,80e alennusta. Ei henkilökunta kai tosin niin sais tehdäkään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework