Ah, Monsieur Big! Miten Te minut yllätittekään!

Saatuja ilmaistuotteita. *Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Lancôme on nuorentanut imagoaan etenkin sen jälkeen, kun brändin taiteelliseksi johtajaksi astui iki-ihana Lisa Eldridge. Eldridge on tuonut Lancômea 2010-luvulle ja tahti sen kuin kiihtyy. Uusimpia lanseerauksia selektiiviseltä brändiltä ovat Matte Shaker -mattahuulipunat ja Monsieur Big -tuotteet.

Osalle Lancômen nuoremmalle ikäluokalle suunnattu linja tuntuu olleen jos nyt ei pyhäinhäväistys, niin jotain sinne päin kuitenkin. Minä taas tervehdin ilolla kaikenlaista perinteiden pöllyttämistä ja jos sen ohessa syntyy vielä loistavia tuotteita, niin mikäpä siinä!

Tämä postaus on itse asiassa täynnä Lancômen uutuuksia, vaikka keskiöön nostankin Monsieur Big -ripsivärin. Se kun on paras kokeilemistani hetkeen! Rakastan tuuheuttavia ripsivärejä ja arvostan, jos ripsiväriä on mahdollista kerrostaa. Monsieur Big -ripsarin koostumus on suunniteltu justiinsa kerrostamiseen, jotta mahtiräpsyjen saavuttaminen olisi helppoa ja juuri se tekee tästä aivan oivallisen maskaran. Koostumus ei varise ja ripset säilyttävät erottelevuutensa, vaikka massaa lataisi ripsiin kuinka. Ainut huono puoli (kuten seleripsareissa yleensäkin) on 27 euron hinta – Eleveniltä saa kuitenkin Mösjööstä myös minikoon 11 eurolla!

Entäs Monsieur Big -tuotteet noin muuten? Täytyy sanoa, että ne vaativat kaltaiseltani meikkifriikiltäkin hieman opettelua. Monsieur Big Brow -kulmakynä muistuttaa paljon Maybellinen Brow Drama Crayon -kynää, mutta Mösjöön kynässä on kätevä, pehmeästi väriä häivyttävä sivellin lisänä. Paksusti piirtävä kulmakynä sopii parhaiten jo valmiiksi tuuheille kulmille, joten omilleni tällaiset värikynämäiset kulmatuotteet eivät ole ihanteellisia. Kulmakynästä löytyy myös kätevä Highlighter-sävy, jolla kulmaluun korostaminen on helppoa (näkyy muuten myös tämän meikin silmänurkissa!).

Monsieur Big Marker -rajaustussi oli toinen tuote, joka vaati minulta hetken harjoittelua. Olen tottunut piirtämään rajauksen siveltimellä, jolla rajauksen saamiseksi on välttämätöntä painaa ja ikään kuin laahata sivellintä ripsirajaa pitkin. Tussimaisessa Markerissa tämä tyyli ei toimi, vaan rajaus pitää tehdä pikemminkin kevyesti hipsutellen ja sipaisten – kun tämän taitaa, saa rajauksesta halutessaan todella tarkan ja teräväkärkisen! Kun totuin uuteen tyyliin, olen väkertänyt silmiini siipirajaukset lähes päivittäin. Syvänmusta väri ja skarppi lopputulos ovat varmasti tässä tuotteessa instameikkaajien mieleen.

Kuvien ottamisen aikaan vielä harjoittelin tussin käyttöä, ja siksi rajausta on hitusen pehmennetty mustalla luomivärillä. Ihanan utuinen meikki kyllä niinkin!

Tämän pin up -meikin kruunasi ehdottomasti uusi Matte Shaker -huulipuna. Tässä, jos missä on aivan huippuhyvä koostumus nestemäiseksi huulipunaksi: erittäin kevyt ja ilmava tuntuma, todella pigmenttinen lopputulos ja ihanat sävyt, sekä tietty superkestävä koostumus. Oma sävyni on Kiss Me Cherie, joka on kirsikanpunainen ja näyttävä väri. Ra-kas-tan tämän huulipunan tuntumaa ja voisin kerätä kaikki sävyt! Ja varmaan keräänkin jossain vaiheessa…

Uutuuksien joukosta löytyy siis sekä hittejä että huteja, tai muuten minulle sopimattomia tuotteita. Ehdottomasti kannustan testaamaan Matte Shaker -huulipunan ja Monsieur Big -ripsarin – parhaimmassa tapauksessa niistä voi saada pitkäaikaiset kaverit itselleen. Miltä uudistuva Lancôme sinusta näyttää? Onneton trendikkyysyritys vai mahtava kasvojenkohotus?

Oletko jo testannut näitä uutuuksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework