Lancôme Hypnôse Top Coat Mascara

Turun reissuni ostos on jäänyt vallan esittelemättä. Kiertelimme kaverini kanssa ostoksilla Stockmannilla ja ihastelimme uusia kevätkokoelmia, joita juuri silloin rakennettiin osastolle. Myyjän vinkistä nappasin mukaani alekorista kympillä Lancômen Hypnôse Top Coat Mascaran. Ilmeisesti näitä on ollut eri sävyjäkin, mutta jäljellä oli enää pari kappaletta sävyä 014 Strass.

Top Coat Mascaran idea on, että se levitetään vasta varsinaisen ripsivärin päälle tuomaan ekstrasävyä. Strass on sävyltään glitterinen ja maskaran takana olevassa mainoslauseessa kehotetaan ”hypnotisoimaan katseellasi”. Suomenkielisessä takakansitekstissä väitetään myös, että ripsari tuuhentaa ripsiä mutta näin ei ole asian laita ainakaan Strass-sävyn kohdalla.

Harja on perinteisen mallinen ja maskaramassa on metallisen harmaata höystettynä hopeisella glitterillä. Tykkään muuten Hypnôsen hylsyn ja harjan muotoilusta, ja tämän johdosta minun tekisikin mieli kokeilla ihan ”oikeitakin” ripsivärejä Lancômelta. Esimerkiksi kehuttua Doll Eyesia…

Tässä kuva Top Coat Mascarasta in action. Glitter on hyvin hillittyä ja erottuu lähinnä läheltä katsoessa. Muutaman vedon sain siis sutia, ennen kuin saavutin haluamani lopputuloksen.

Kauempaa glitter ei juurikaan erotu, ellei aurinko osu silmiin juuri oikeassa kulmassa. Käytänkin siis tätä ripsaria myös arkena, kun haluan hieman loistetta normaaliin meikkiini. Lähes huomaamatonhan tämä on ja siten ehkä hitusen pettymys, mutta toisaalta nyt tämä on paljon helpommin käytettävissä kun glitterimassaa ei jää ripsiin järkyttävää määrää.

Saattaa olla, että ainakin tämä Top Coat Mascara sävyssä Strass poistui valikoimasta, kerta se oli alekorissa helmikuussa. Alkuperäiseen hintaansa 35 euroa en missään nimessä ostaisi tätä, mutta tällaisena alelöytönä tämä on aivan passeli.

Mites Lancômen ripsarit, ovatko tuttuja? 🙂



I bought Lancôme Hypnôse Top Coat Mascara in shade 014 Strass in February, it was the last piece and it was on sale. I paid about 10 euros / 12 dollars / 8,5 pounds of it. Top Coat Mascara is supposed to be applied on top of your actual mascara and it gives you ”spectacular glittering lashes”.

The brush is quite basic but I still like it a lot. Mascara itself is metallic gray with silver glitter. On lashes glitter is quite hard to notice unless the sun makes the glitter sparkle. Since this Top Coat Mascara is nearly unnoticeable it’s great for daytime looks also.

I have to say I was a bit disappointed since the mascara didn’t show on the lashes as much as I wished for. However this makes it easier to use now when I can use it also with natural looks. I wouldn’t pay the original 35 euros / 40 dollars / 31 pounds of Top Coat Mascara but now it was on sale so…

Have you tried any Lancôme mascaras? 🙂

Comments

  • Voi harmi, jos riittoisuus kyseisessä maskarassa on huono. Itse tykkään kerrostaa ripsaria aika voimakkaasti :/

 1. Lancômen Doll Eyes waterproof on ollut mulla käytössä nyt jo hetken. Molemmat olen ostanut normaalihintaa edullisemmin, toisen -20 % etusetelillä ja toisen tax freesta. Normaalihinnalla en ehkä ostaisi. Tekee mielestäni perussiistiä jälkeä, mutta ei ole mikään poikkeuksellisen upea. Ja tosiaan, tuntuu että massa loppuu/muuttuu sotkevaksi päivittäiselllä käytöllä jo 2 kk jälkeen vaikka en edes harjaa mitään mahtiripsiä.

  Olen siirtynyt ripsiväreissä täysin wp-versioihin sillä ne eivät valahda panda-silmiksi alaluomelle ja pitävät taivutuksen paremmin.

  • Oivoi, tuosta Doll Eyesista olen kuullut niin paljon hyvää, mutta näiden palautteiden perusteella kallistun ehkä sitten kuitenkin siihen THE Armanin Eyes To Killiin. Jahka ikinä uskallan yli kolmekymppiä ripsariin sijoittaa 😀

   Mulle taas wp-versiot ei oikein sovi, kun poistaminen on vähän niin ja näin. Ne jotenkin tarraa mun ripseen kovin kiinni ja saa jopa vähän hinkatakin, että lähtee. 38-ripsareiden kanssa ongelma on kyllä vielä pahempi, joten satunnaisesti käytän yhä vedenkestäviäkin ripsareita. Ehkä tän mun ripsien huokoisuuden/tarttumisalttiuden takia mulla ei juurikaan mikään maskara ikinä varise? Ainoa joka on varissut, on Benecoksen ja se aiheutti vieläpä kutinaa silmiin.

  • Kiitos! 🙂 Bannerin on suunnitellut ja tehnyt ystäväni, joten kaikki kiitos hänelle<3

  • I think that eyeshadows used here are from Wet n Wild Comfort Zone palette (inner corner) and Grimas 566 (outer corner and crease). 🙂 Can’t remember accurately!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework