Lahjavinkki teinitytölle: Viva La Diva Click-in Click-out

Yläasteikäisille on hurjan vaikea ostaa lahjoja. Mielipiteet alkavat heillä olla jo aika selkeitä asiasta kuin asiasta, vaatemaku muuttuu joka viikko ja onhan se lahjakortti vähän tylsä idea. Rahaahan moni toivoo, mutta mikäli lähipiirissä on useampikin lahjottava teini, tuntuu parinkympin seteli jotenkin… kuivalta. Ja mitäs jos se meneekin karkkiin koko raha, eikä säästöön?

vldclick2

Tässä siis ainakin yksi ratkaisuehdotus lahjapulman kanssa painiville: Viva La Diva -uutuuspaletti Click-in Click-out. En voi väittää että tämä lahja ilahduttaisi kaikkia teinityttöjä, mutta itse olisin tällaisesta tykännyt hurjan paljon yläasteella ollessani. (Onpas sukupuolisovinnaista tämä ajatteluni, voivathan pojatkin yhtä lailla meikata. Kannattaa kuitenkin varmistaa lahjansaajan vanhemmilta, tulisiko meikeille käyttöä.)

vldclick3

vldclick4

Paletti on isossa pahvirasiassa ja siihen kuuluu 16 luomivärisävyä, glittereyeliner, huulikiilto, musta rajauskynä ja pari applikaattoria. Paletin kantava idea on, että mieluisistaan sävyistä voi koota mukaan pienemmän matkapaletin kliksauttamalla sävyt kiinni mukana tulevaan neljän sävyn palettiin, jossa on myös peili. Idea sinällään on aivan mahtava, ja ostinkin tämän itselleni nimenomaan niitä hetkiä varten, kun tarvitsen matkakäyttöön rajallisen määrän hommansa hoitavia luomivärejä enkä jostain syystä voi pakata mukaan suosikkejani.

vldclick

Laadultaan paletti vastaa hyvin reilun parinkympin hintaansa: sävyissä on sekä loistoyksilöitä että vähän turhempia tapauksia. Meikkimonsterien äitejä varmasti helpottaa tieto, että paletissa raflaavan väriset sininen, violetti ja musta eivät ole pigmenttisimmästä päästä 🙂 Kuten yleensä halvemmissa luomiväreissä, on Viva La Divallakin ongelmia nimenomaan mattasävyjen kanssa. Helmiäiset ruskeat ja murretut sävyt levittyvät todella hyvin, kun taas mattasävyt ovat jauhoisia ja pigmentiltään vaatimattomampia.

vldclick5

Pigmentin puuttuminen tosin tuskin haittaa, sillä meikkaamista vasta opettelevalle haaleammat sävyt on helpompi häivyttää toisiinsa. Minullekin nämä pohjustajan kanssa kelpaavat oikein hyvin, ja matkakäyttöön tämä paletti on juuri mitä tarvitsen. Klikkausmenetelmä on helppo ja tukevan tuntuinen.

Oheissälästä minulla ei ole kokemusta, sillä aion antaa huulikiillon, rajauskynän ja glitterlinerin eteenpäin lahjoiksi.

vldclick7

Tässä vielä meikki toteutettuna valitsemillani, mielestäni parhailla sävyillä (näkyvissä ylemmässä kuvassa klikattuina kiinni pienempään palettiin). Tuo taupehtava harmaa (ulkonurkassa) on itse asiassa aika uniikki sävy, ja näyttää todella hienolta luomella! Musta ei ole hurjan pigmenttinen, mutta siten se onkin helpompi käytettäväksi matkalla kun aikaa tai mahdollisuutta tarkkaan häivytykseen ei ole. Mustaa on tässä käytetty vain ripaus luomivaossa, tuskin erottuvasti.

vldclick6

Kuten huomaatte, luomiväreissä on hyvä intensiteetti ja etenkin hohtava pronssinruskea sävy on hyvinkin pigmenttinen tapaus. Juuri tällaista turvameikkiä kaipaan matkoilla 🙂

vldclick8
Löytyykö kokemusta klikkailupaleteista? Entä minkä kosmetiikkatuotteen ostaisit teinille?

Viva La Diva Click-in Click-out -paletti on ostettavissa Kickseistä reilun 20 euron hintaan. Itse hyödynsin kaksi aleseteliä ja maksoin paletista vain noin 15 euroa.

Comments

 1. Aivan ihana paletti! Onneksi ei ole ketään teiniä lähisuvussa kelle pitäisi ostaa lahjaa, mä en osaisi ostaa mitään. 😀

  • Mullakaan ei varsinaisesti teinejä ole lähipiirissä, onneksi 🙂 Yksi yläasteikäinen on, mutta hänet tunnen sen verran hyvin että uskon löytäväni lahjan helposti. Onneksi! 😀

  • Onhan tuo 🙂 Tekisi mieleni kokeilla myös Bare Mineralsin versiota, mutta ehkä tämä riittänee…

 2. Siis tuo klik-klik-juttu on varmaan ihan sairaan kätevä! Sellainen saisi olla kaikissa isommissa paleteissa, tykkäisin! 🙂

  • Joo, se on kyllä hyvä! 🙂 Yllätyin itsekin siitä, kuinka näppärä se on.

   Jep, lisää tällaisia!

  • Haha, ajattelinkin vähän että mahdatko huomata 🙂 Käytin kuitenkin positiivisessa merkityksessä, tarkoittaen tyttöjä joita meikkaus kiinnostaa niin paljon että äitejä ihan hirvittää :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework