Lahjaehdotus nuorelle miehelle

Välillä sukulaispojalle, poikaystävälle tai tuttavalle tekisi mieli ostaa kosmetiikkaa lahjaksi, vaikkei se läheskään kaikille miehille ole se itsestäänselvin lahjatoive. En vähättele miesten kosmetiikan käyttöä (joka on lisääntymään päin), mutta onhan se välillä rasittavaa yrittää etsiä vaaleanpunaisten ja karkintuoksuisten tuotteiden seasta sitä hieman neutraalimpaa vaihtoehtoa. Nyt minulla on tarjota sopivaa lahjaa pohtivalle hieman humoristinen, rennon otteen kosmetiikkalahja:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

The Body Shop on tuonut markkinoille köyteen ripustettavan hamppusaippuan. Hamppusarja sai tästä palasta hauskan lisäyksen, joka sopii mielestäni erinomaisesti lahjaksi nuorelle, aktiiviselle miehelle. Saippua on hampunlehden muotoinen ja köysi on tukeva ja laadukas. Saippuan voi siis ripustaa roikkumaan rehvakkaasti köydestä eikä tarvitse pelleillä saippua-alustojen kanssa. Myös kooltaan saippua on järin massiivinen: 150 grammaa pehmeän makean tuoksuista pesuainetta kestää varmasti pitkään.

Tämän oman testikappaleeni lahjoitin poikaystäväni käyttöön, joka menevältä elämäntyyliltään sopii saippuan kohderyhmään hyvin. Tuoksu ei ole herättänyt sen suurempia tunteita, vaikka yhteneväisyyttä aitoon tavaraan on jonkin verran (”aito tavara” on tullut tutuksi pössyttelevän naapurin johdosta, valitettavasti). Lainatessani saippuaa olen huomannut, ettei se ole kovin kuivattavaa laatua toisin kuin palasaippuat yleensä. Nahka jää toki jonkin verran kireäksi, mutta ei häiritsevästi. Myös käsisaippuaksi tämä olisi hyvin käytännöllinen, ilmakuivatus kun on hygieeninen vaihtoehto näille palamuotoisille pesuaineille.

Hintaa hamppusaippualla on 10 euroa.

 

Hampputuoksut – inhokkeja vai suosikkeja?

 

Tuote on saatu testiin The Body Shopilta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.
Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

8 thoughts on “Lahjaehdotus nuorelle miehelle

 • 2.3.2015 at 09:15
  Permalink

  Kyllä vähän naurahdin, kun huomasin mistä tuotteesta on kyse. Poikaystäväni ei voi sietää hamppukäsirasvani tuoksua, joten olisi kyllä hauska nähdä ilme kun esimerkiksi synttäripaketista paljastuisi kyseinen saippua ihan pokkana annettuna 😀

  Reply
  • 2.3.2015 at 15:50
   Permalink

   Itse asiassa tässä tuoksu on todella paljon miedompi kuin hamppukäsirasvassa, sellainen saippuainen ja pehmeä, vähän yrttinenkin. Eli saattaisipa tuo hyvinkin tykätä, jos ensijärkytykseltään kykenisi kokeilemaan ;D

 • 2.3.2015 at 11:24
  Permalink

  Mulla on kahtiajakoinen suhtautuminen hampputuoksuihin, välillä menee ja välillä sitten taas ei. 😀 Musta toi on tosi kätevää, että saippua voi ripustaa narusta kuivumaan, ei tarvi mitään turhia telineitä sitä varten.

  Reply
  • 2.3.2015 at 15:51
   Permalink

   Tuo narusysteemi on eri kätevä! Ihan ehdoton varsinkin kiireisille poikamiehille, joita ei voisi saippua-alustan säännöllinen pesu vähempää kiinnostaa 😉

 • 2.3.2015 at 11:54
  Permalink

  Hauska saippua:D Eiköhän toi kohta kielletä tässä kukkahattumaassa huumemyönteisenä…. Mä tykkäisin älyttömästä TBS:n hamppukäsivoiteesta mutta se haju. Kunpa samaa kamaa saisi miellyttävämmän tuoksuisena.

  Reply
  • 2.3.2015 at 15:52
   Permalink

   Muakin vähän nauratti kun postausta kirjoitin 😀 TBS:n hampputuotteiden maailma kun on niin tuttu, etten tullut aluksi edes ajatelleeksi sitä hamppulajikeserkkua josta seuraa vähän päihtyneempi fiilis.

   Tässä saippuassa tuoksu on onneksi todella mieto, ei lainkaan paha vaan saippuaisen pehmeä! 🙂

 • 2.3.2015 at 19:00
  Permalink

  Hamppukäsivoide on järkyttävän hajuista. Olen saanut ehdottoman ukaasin käyttää tököttiä vain lakanoidenvvaihtoa edeltävänä yönä, sillä kukaan ei kestä nukkua pedissä muuten, kun lakanat ottavat tuoksua. Muistaakseni kasvovoide ei ollut yhtä pahaa, tai sitten olin siedättynyt aromille. Kaikkea tyhmää sitä tuleekin touhuttua parikymppisenä….

  Reply
  • 2.3.2015 at 22:30
   Permalink

   Haha voi apua 😀 Onneksi tässä tuoksu on hyvin mieto ja muistuttaa tavallista saippuaa. Ihan huoletta voi siis tämän hankkia myös hampputuoksuallergikolle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.