Kynsikoristelija iskee jälleen

Bongasin taannoin Emman blogista helpon tavan koristella kynsiä kaksivärisessä lakkauksessa. Sen kun tipauttaa pienen tipan toisen väristä lakkaa valmiin lakkauksen juureen! Näin välttyy tuskalliselta timanttien, niittien tai muiden kohokoristeiden liimailulta. Tarkemman ja symmetrisemmän pallokuvion saa aikaan nuppineulalla tai tarkoitukseen kehitetyllä pilkkutyökalulla, dotting toolilla. Onko tuolle kynsikoristeluvälineelle muuten mitään fiksua suomenkielistä nimeä? Pilkuttaja, pilkkutikku, pilkkukynä?

Näin sitä vaan saa bloggaajakollegoilta ja mafiasiskoilta erinomaisia vinkkejä vaikka mihin! Olisin kyllä ihan hukassa välillä, jos kauneusblogeja ei olisi.

 

Mitä blogeista opittua kikkaa olet viimeksi soveltanut omassa elämässäsi?

 

Ps. Postauksen lakat ovat aiemmin esiteltyä Isadoran kesäkokoelmaa, Limonade ja Sunny Lime.

Comments

  1. Jee, kiva että inspiroiduit! Mä olen jo vallan luopunut strasseista ja muusta, kun tippatekniikka on paljon helpompi…pitää mennä sieltä missä aita on rikki 😀

    Pilkkutikku-nimen mä aikoinaan lanseerasin, kun meni hermo vaikeaan dotting tooliin, ja hienosti se on jo levinnytkin käyttöön kynsiblogeissa, joten tottakai äänestän suomenkieliseksi nimeksi sitä! :))

    • Joo tai kiertää koko aita tai olla hankkiutumatta aidan toiselle puolelle! Eli tarkoittaen yksiväristä creme-mania mulle… ^_^

      Pilkkutikku it is! Hyvä ja toimii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework