Kuvien merkityksestä

Näitä kuvia muokatessa palasin hetkeksi värikkääseen ja aurinkoiseen syksyyn. Olin jo ehtinyt ihan unohtaa, kuinka kaunis ilma vielä pari kuukautta sitten oli!

Kuvat ja kuvissa näkyvä metsäretki ovat muistoissa myös siksi, että tämä pieni kolmituntinen vaellus oli yksi asioista joita siskoni halusi ennen syöpäleikkaustaan tehdä. Nyt kun leikkaus on vihdoin ohi (ensi tiedon mukaan kaikki meni niin kuin pitääkin ja ennuste on oikein hyvä), uskalsin avata nämä kuvat ja käydä ne läpi. Sitäkään harvoin muistan, kuinka paljon voimaa ja muistoja kuvissa onkaan. Vaikka retkellä äitiä ja siskoa varmasti raivostutti kun kykin kuvaamassa joka ikistä männynkäpyä, niin näin jälkikäteen olen iloinen että tallensin osan retkestä muistikortille. Vaikka vaellukselle lähdön syy oli aika surullinen, näkyy päivä kuvissa valoisana ja täynnä iloa.

Kiitos kaikille, jotka ovat myötäeläneet tässä tilanteessa ja muistaneet kysellä siskon kuulumisia tasaisin väliajoin. Olen huono ottamaan omia murheita ja huolia puheeksi, mutta syksyn aikana olen huomannut myös puhumisen voimauttavan ja hyväätekevän vaikutuksen. Ehkä siis tulevaisuudessa myös täällä blogin puolella tullaan näkemään hieman enemmän minua ja ajatuksiani, elämää myös purkkimeren rannalta.

 

Onko sinulla elämässäsi tärkeitä kuvia? Kuvaatko elämää muutenkin kuin kännykkäkameralla?

 

Comments

  1. Onneksi leikkaus meni hyvin <3

    Ihania kuvia! Mulle tärkeitä kuvia ovat meidän hääkuvat sekä lomakuvat, mutta voisin kyllä kuvailla ihan normaalia arkeakin enemmän.

    • Niinpä, tosi hieno juttu tän kaiken epävarmuuden jälkeen.

      Hää- ja lomakuvat on varmaan sellaisia erityisiä hetkiä elämässä, mutta onneksi arjestakin välillä löytää kuvaamisen arvoisia juttuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework