Kuulumisia ja joulukalentereita

Huh, joko joulukuu alkoi? Tuntuu, että kaikilla on sama fiilis! Kieltämättä syksy on ollut äärimmäisen kiireinen ja omilla toimillani olen tehnyt siitä vielä kiireisemmän. Ajattelin nyt pitkästä aikaa kertoa ihan vain kuulumisia, toivottavasti kiinnostaa 🙂

Elokuussa kokosin vanhat yliopisto-opinnot yhteen ja päätin yrittää saada tutkinnon kasaan ennen kuin tutkintouudistus on todellisuutta. Syksy on ollut täynnä kirjatenttejä ja muutamia luentoja, jotka onneksi on ollut aika helppo sovittaa yhteen töiden kanssa. Mikäli opiskelutahti jatkuu samana, on kandintutkinto kasassa heinäkuussa eikä maisterikaan siinnä mahdottoman kaukana horisontissa. Toisaalta on ollut mukava sukeltaa taas tieteelliseen tekstiin, mutta opiskelu ottaa aikaa ihan eri tavalla kuin työt. Kirjantentit ovat pääsääntöisesti 5 opintopisteen suuruisia, mikä tarkoittaa 3 kirjaa ja vieläpä usein englanniksi. Onneksi nämä vuosia kestäneet opinnot ovat valmentaneet kokonaisuuksien hallintaan ja syksyllä opiskelemani kurssit myös tukevat toisiaan aika hyvin.

Opintojen lisäksi sain muutaman kiinnostavan sivutyömahdollisuuden hieman yllättäen, ja perustin niiden vuoksi toiminimen. Päätyössäkään ei ole ollut kovinkaan rentoa, sillä Eleven siirtyi käyttämään uutta tietojärjestelmää ja jokainen joka on tämän myllyn käynyt läpi, tietänee kuinka paljon lisätyötä se aiheuttaa. Sinänsä saan kuitenkin päätöissä tehdä yksinkertaisia, sivustoa parantavia juttuja, joiden vaikutuksen näkee heti – yllättävän palkitsevaa siis.

Teen päivätöiden lisäksi muutamaa keikkaa ja pyrin suorittamaan 55-60 opintopistettä ennen heinäkuuta. En tiedä onko kokonaisuus ihan tuhoontuomittu, mutta yritän olla stressaamatta liikoja. Opinnot suoritan minimillä ja työläimmät kurssit kuten itse kandidaatintyö, ovat jo takana päin.

Tämän vuoden joulukalenterit

Kiireet töiden ja opintojen kanssa ovat johtaneet luonnollisesti siihen, että vapaa-aikana haluan ottaa mahdollisimman rennosti. Tämä jättää luonnollisesti blogin hieman sivuosaan ja vietän vapaat mieluummin koiran kanssa ulkona – tai sohvalla. En ole ehtinyt edes katsoa juurikaan tämän vuoden kosmetiikkakalentereita!

Aiempina vuosina olen innoissani odottanut kalenterien ja joulukokoelmien aikaa, mutta nyt inspiraatio on ollut kateissa. Tämä ei ehkä tässä sekuntiaikataulussa ole ollut ihme. Yhden joulukalenterin olen kuitenkin hankkinut, nimittäin Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan JÄTSKIJOULUKALENTERIN. Tämän avaamista olen odottanut innolla ja aion todellakin avata jäätelöluukun aamuisin.

Muiden joulukaltsut kuitenkin kyylään innolla, ja yhteen sähköiseen blogikalenteriin osallistun, nimittäin…

Kuva: Laura Loukola

Kauneusbloggaajien joulukalenteriin!

Kauneusbloggaajien joulukalenteri on jokavuotinen perinne, johon olen osallistunut vaihtelevasti. Olen kuitenkin joka vuosi vahdannut muiden postaukset ja vähän kaivannutkin yhteisöllistä meininkiä. Joulukalenteri sisältää nimensä mukaisesti tietty jouluisia juttuja ja olen jo vähän udellut, että moni aikoo järjestää arvontoja lukijoiden iloksi. 😉

Tässä kaikki kalenteriin osallistuvat blogit. Käy nappaamassa lukuinspistä!

 1. Tiitu / Gingerbiscuit – eka luukku on jo auki!
 2. Glitteri addikti 
 3. Charming Nails
 4. Laura Loukola
 5. Beauty by Ida M 
 6. Meikkiholisti
 7. Blinger shimmer 
 8. Keyword: Love
 9. Virve Fredman
 10. Miten niin liikaa?
 11. Strokes of Color
 12. Viivi Nurminen
 13. Dioriina
 14. Viilankantolupa
 15. Glitz & Glam
 16. Rouva Kameleontti
 17. Nena Sofia’s
 18. Maria Glow
 19. Miss Aria
 20. hannamaria
 21. Purkkisirkus
 22. Huulipunamania
 23. Kerroksia
 24. Osallistujien yhteinen luukku

Joko sulla on joulukalenteri? Millainen?

Comments

 1. Jätskikalenteri, oi autuutta miten hieno keksintö! Kiitos VIELÄ KERRAN diilauksesta, ihanaa että autoit hankkimaan oman! <3 Nautin tänään ekan luukun sitruunasorbetista silmät kiinni hymisten, hyvä luoja miten makoisaaaaa!

  Mulla on nyt meneillään eka kerta moneen vuoteen, kun en vaihda kenenkään purkkihullun kanssa itsetehtyä kauneuskalenteria ja se vähän harmittaa, mutta ymmärrän että se on iso projekti ja kun kellään ei tuntunut olevan tänä vuonna aikaa, niin en noussut barrikadeille vaan nielin tappioni kuin mies ja itken siitä julkisesti täällä kommenttiboksissa ilman kunnollista lauserakennetta ja pilkutusta. Yhy.

  Ilman jätskikalenteria varmaan harmittaisi oikeasti, mutta nyt voin vaan hymyillä matkalla pakastimelle, llallllaaaa!

  • Ensi vuonna sitten kimppakaltsu ❤️ Jäätelökalenteri on kyllä niin pelastus, en kestä että joka päivä saa pienen jätskiannoksen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework