Kun poskipuna silmäluomille eksyi

Karsastan meikkaamisessa kaikenlaisia sääntöjä ja menen pikemminkin yleispätevien suuntalinjojen mukaan.

Kahta eri meikkivoidetta sekaisin? Totta kai.

Luomiväriä huulille? Yes, sir.

Kullatut kulmakarvat? Oi kyllä.

Ylläolevia variaatioita luovuudestani tulette vielä näkemään, mutta haluaisin ensin esitellä simppelin kikan saada virkistystä silmämeikkiin. Tuo vinkki on, kuten otsikosta kai arvasitte, poskipuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACin korallinen Simmer-poskipuna vaikutti niin ihanalta, että pakkohan sitä oli lisätä väriksi silmämeikkiin. Läpikuultava, pigmenttinen poskipuna tuo meikkiin kivan säväyksen mutta ei aiheuta itkuefektiä. Liikkuvan luomen kultaisesta hohdosta vastaa saman merkin Vanilla-pigmentti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Värikkään meikin kanssa tykkään pitää muun meikin maltillisena, jotta silmät saavat ansaitsemansa huomion. Huulilla on jälleen IsaDoran kevätkokoelman Peach Passion -huulipuna, joka edelleen levittyy hiukan tahmeasti, mutta paremmin kuorituille ja kosteutetuille huulille. Ja sopii tähän meikkiin hyvin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poskipunaa en sentään mätsännyt silmiin käyttämällä samaa Simmeriä, vaan valitsin vielä keltaisemman Estée Lauderin Peach Nuance -liukuposkipunan. Kokonaisuus on näin tasapainoinen.

Jatkan (maalaisjärjen mukaista) tuotteiden väärinkäyttöä jatkossakin: kuka sanoo, ettei aurinkopuuteria voisi käyttää luomivärinä tai päinvastoin? Pöh! Dramaattisen huulimeikin yhdistäminen tummaan luomiväritaiteeseen ei olekaan ehdoton kielto, vaan jännittävä ja rohkea yhdistelmä. Kulmat voi kiinnittää asianmukaisen geelin sijaan hiuslakalla… Näitähän riittää.

 

Mikä on sinun väärinkäytösniksisi numero yksi?

 

Comments

 1. En tiedä mikä on ykkönen, kun harrastan väärinkäytöksiä niin paljon, heh. 😉 Kaunis meikki, ihanat sävyt! 🙂

 2. Isadoran Matte Chocolates- paletilla saan värjättyä luomien lisäksi kulmat sekä tehtyä kevyet varjostuksetkin kasvoille. Kätevää reissussa!
  Nyt kun nämä nude-paletit ovat niin muodissa, voisin kuvitella niistä löytyvän edellämainittujen lisäksi myös korostusvärinä ja poskipunanakin väärinkäytettäviä sävyjä. Ja vakuutin juuri itseni siitä, että todellakin tarvitsen yhden nude-paletin, tähän mennessä en ole vielä keksinyt hyvää syytä hankkia sellaista Matte Chocolatesin lisäksi.
  Olen myös joskus käyttänyt Body Shopin kulmapaletin vaaleampaa sävyä luomivärinä, korostaa siniharmaita silmiä nätisti. Kullanhohtoinen persikkainen poskipuna on myös käytössä luomilla ja Mad Mineralsin Bare Necessity- voidemainen luomiväri on joskus hoitanut peitevoiteen virkaa.

  • Ainiin, mieleeni tuli vielä yksi: Oriflamen The One- voidemaiset luomivärit! Se Rose Gold- sävy saa aikaan parhaimman hehkun ikinä poskilleni.

  • Mattaluomivärit on tosiaan ihanteellisia kulmille! Ja voidemaiset luomivärit korotustuotteina onkin oiva vinkki, laitan ehdottomasti sen talteen jatkoväärinkäyttöä ajatellen.

   Musta on nudepaletteja on hyvä olla kaksi: toisessa mattasävyjä ja toisessa hohtavampia. Näin saa aina fiilikseen sopivan hohtoasteen ja paletteja on myös helpompi sekoitella keskenään. Eli suosittelen lämpimästi yhtä lisäpalettia 😉

 3. TOSI hyvä. Kulta ja pinkki yhdistelmänä toimii aina.

  Itse väärinkäytän meikkituotteiden lisäksi ahkerasti myös siveltimiä. 🙂

  • Kiitos! 🙂 Joo, siveltimien väärinkäyttö on ihan mahtavaa! Monet häivytyssiveltimet on kerta kaikkiaan liian isoja tarkoitukseensa, jolloin niillä on helppo levittää esim. hohdetuote poskipäille. Välillä huitelen myös samalla löysällä poskipunasiveltimellä koko kasvot: poskipuna, korostustuote ja puuteri samalla vaan, hips hips suih.

 4. Ihana meikki! Mun pitää jäädä ihan pohtimaan noita omia väärinkäyttösyntejäni, ilmoitan, jos jotain tulee mieleen. :p

 5. Hihih, no mainitsemistasi montakin on tullut kokeilluksi, jopa hiuslakkaa kulmien kiinnitukseen. Ja sehän on todella toimiva konsti! Miksi olenkin sen unohtanut 🙂 Muuten hyvä vinkki tuo ettei välttämättä kannata käyttää samaa poskipunaa enää poskilla, jos on väärinkäyttänyt sitä luomilla. Mä olisin nimittäin tehnyt just niin ajattelematta ollenkaan ja tajusin vasta nyt, että on parempi käyttää hieman kellertävämpää sävyä poskilla. Ja juuri noinpäin tietysti. Mielenkiintoista! Ja tosi nätti meikki jälleen kerran 🙂

  • Hyvä, että postauksesta oli apua 🙂 Pyrin tosiaan hiukan hakemaan vaihtelua poskipunan valinnalla, etten olisi mennyt ihan suorinta tietä. Ja lookista tuli tosiaan fiksumpi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework