Kun muut niin sitten minäkin…

Eihän vielä ole liian myöhäistä toivoa joululahjoja? Innostuin leikkimään Polyvoren kanssa ja tällaisia sieltä löytyi.

Jouluna 2011...

– Uudet lasit olisi mukava saada. Nykyiset ovat kivat, mutta sangat ovat hieman epämukavat jonka takia en voikaan pitää laseja pitkään. Onneksi minulla ei ole kovin paljoa vahvuuksia (noin -1), tarvitsen laseja lähinnä luennoilla ja onhan ne ajaessakin hyvä olla.

– Ihastuin Dieselin Loverdoseen! Minä, joka en voi makeita tuoksuja sietää… Testaus on vielä kesken mutta tässä on hyvin vahva joululahjaehdokas 🙂

– Suklaata. Täytyykö tätä edes perustella?

– Ted Baker, aah… Juurikin nuo kaksi kuvan laukkua ovat ehdottomasti hankintalistallani, heti kun voitan lotossa.

– Villasukat. Toivottavasti toive toteutuu tänäkin vuonna.

– Poni. Tätä olen toivonut varmasti joka ikisenä jouluna, mutta ei… Vielä olen toiveikas!

– Naked-paletti. Kukapa tätä nyt ei haluaisi?

– Tarten True Blood -paletti. Love at first sight.

– Saippuoita ja hiustuotteita ja muuta hemmottelua kiitoooos <3 Erityisesti kuvassakin olevat Davinesin tuotteet kiinnostavat.

– Kitchen Aid. Suurensuurta tarvetta tälle ei ole, mutta kai sitä saa toivoa…? 🙂

– Uusi puhelin. Mielellään tuo kuvassa oleva Samsung Galaxy S2. Sopivan hintainen älypuhelimeksi. Nykyinen puhelimeni vetelee viimeisiään, ja olisihan se kiva kun olisi samassa kamerat ja kaikki. Tulen ehkä ostamaan tämän sitten kun saan jostain lisätuloja.

Polyvoresta: palvelu siis linkittää valmiiksi tuotteet kuvaan ja tämä onkin erittäin helppo tapa tehdä kollaaseja. Käytän varmasti toistekin, joskin tallennuksessa oli muutama ongelma (kuvasta hukkuivat parit tekstit ja Polyvore itsenäisesti muutti parin tekstin asettelua, jolloin jouduin muokkaamaan kuvaa uudestaan). Toivottavasti kuva näkyy niin kuin pitääkin.


Ulkoasusta: olen yrittänyt muuttaa blogini ulkoasua enemmän minun näköisekseni jo useampaan kertaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Nyt menikin hermot ja saa olla tämä perusteema siihen asti kunnes ihana ystäväiseni toteuttaa blogilleni uuden lookin, bannereita myöten 🙂


Comments

  1. Oon kans ihan kybällä nyt lähiaikoina ihastunu Ted Bakeriin. En syty yhtään Vuittonista, ihan ÄLLÖÄN niitä laukkuja, hyh.

    Mä en ole syttynyt Nakedin paletille, en oikein tiedä, mikä niissä luomiväreissä tökkii. Ovat mulle jotenkin turhan ”kuivia”…eivät näytä mun luomilla niin kivoilta. 🙁 Jäänyt aika pahasti siis käyttämättä mulla.

  2. Ei muutako kollaaseilemaan (suomen kieli on sitten niin ihana)! Onhan tuo tosi kätevä, mutta kantsii pariin kertaan tarkistaa valmis kuva vielä ettei mitään ole unohtunut tai muuttunut tallennuksen aikana.

    Mua houkuttaa tuossa Nakedissa lähinnä se, että saisin vihdoin kasan ruskeita sävyjä arkikäyttöön. Ainakin kaverilta swatchattuina tuntuivat ihan ok:lta, luomille en oo päässyt testailemaan. Jos sulla on pidempään käyttämättä niin myy mulle? 😀 Mua ei haittaa vaikka ei ois just paketista otettu, käyttöön se kummiskin tulee.

    Toisaalta vähän hassusti pelkään, että sitten kun sen oman Nakedini saan niin mun värimaailma on sen jälkeen pelkkää maanläheistä ruskeaa ja muuta tylsää. Mulla kun on huono tapa saada fiksaatio joistain tietyistä paleteista sen kerran kun ne haltuuni saan :/

  3. Ah ja tuo Ted Baker! Mä en muista laukuista enää sytykään 🙂 Aivan upeita ja hyvälaatuisia. Yhden omistan ja se on aivan ihana, sekä käytössä kestävä. Mulla kun nuo kalliimmatkin laukut tulee ihan käyttöön, eikä vaan koristeiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework