Kun kropparasvasta ei tule kaveria

Atooppisen ihoni vuoksi testaan mielelläni kuivalle iholle suunnattuja, hellävaraiseksi mainostettuja tuotteita. Tämän La Roche-Posayn Lipikar-voiteen voidemaista AP+-versiota olen jo testannut, mutta jotenkin en aivan onnistunut tavoittamaan kyseisen voiteen erinomaisuutta. Toki se kosteutti ja toimi muutenkin oikein sutjakasti, mutta… En tiedä mikä siinä tökki, etten voidetta jatkokäyttöön kelpuuttanut. AP+ tuli ostettua alunperin miehelle yhdistetyksi kasvo- ja vartalorasvaksi, mutta mies ei päässyt yli voiteen ”kamalasta hajusta”. Itse en aistinut mitään kammottavaa lemua, mutta ilmeisesti karitevoilla voi olla joidenkin nenään lantalan tyylinen aromi?

Sain valita testiin muita Lipikar-sarjan tuotteita ja valitsin tämän kevyemmän Gel Fluiden seuraavaksi testiuhrikseni. Geeli on kevyttä ja miedon tuoksuista, mutta kosteuttaa silti lähestulkoon voiteen veroisesti. Tuoksu on raikkaampi kuin AP+-voiteessa, joten tästä ei tullut mieheltäkään moitteita. Otsikko kuitenkin jo vihjaa, ettei minun ja Gel Fluiden kumppanuus enää jatku: geelivoide jätti jälkeensä niin inhottavan tuntuisen kalvon, etten yksinkertaisesti kykene elämään asian kanssa. Samoin kädet jäivät levityksen jälkeen lähmäisiksi ja hirveän tuntuisiksi, ja ne oli pestävä hetimiten. Haluan, että voide ei jätä jälkeensä käytännössä muuta tuntumaa kuin kimmoisuuden ja kosteuden joten Gel Fluide ei sopinut minulle.

Gel Fluide siirtyi siis minulta miehen käyttöön ja hän onkin mukisematta voidellut sillä kroppansa joka ilta. Hän antaakin tälle korkeammat pisteet kuin aikaisemmalle AP+:lle, mutta liputtaa edelleen Urtekramin Aloe Vera -voiteen puolesta.

Kenelle Gel Fluide sitten voisi sopia? Nopeasti imeytyvä voide voisi olla ihanteellinen urheilijalle, jonka iho vaatii peruskosteutuksen mutta ei sen enempää. Jotkut myös tykkäävät lähtökohtaisesti geelimäisestä ihofiiliksestä enemmän kuin minä, joten heille Gel Fluide on varmasti passeli tapaus. Myös lapsille tällainen kalvomainen tuote voisi olla hyvä, he kun tuskin viihtyvät paikallaan rasvattavana kovin kauaa ja erityisesti auringonoton jälkeen geelimäinen kalvo ihon pinnalla voi olla rauhoittava ja hyväkin juttu. Tuote siis ei ole itsessään huono, minä en vain ollut geelivoiteen kohderyhmää.

Gel Fluidea saa 200 ja 400 millilitran pakkauksissa. Pienempi pumppupullolla varustettu puteli maksaa noin 19 euroa ja isommasta saa pulittaa noin 26 euroa. 400 millilitran pakkaus on ollut älyttömän riittoisa, siitä on riittänyt miehelle jo reiluksi kolmeksi kuukaudeksi!

 

Onko Gel Fluide tuttu tuote? Koska viimeksi kohtasit tuotteet, jonka kanssa kemiat eivät toimineet?

 

Tuote saatu testiin PR-toimistolta.

Comments

  • Haha, ei kai tätä nyt ihan haukkumiseksi voi laskea kun sanoin ettei tuote mun iholleni sovi 😀 La Roche-Posayn kuivan ihon kasvotuotteista (muutama postaus taaksepäin) tykkäsin kuitenkin tosi paljon.

 1. Sain kaverilta muutama viikko sitten pari turausta Xylidermiä testattavaksi, kun hän saa siitä itselleen apua ihon rauhoittamiseksi. Mulla se vaan sai kutinan yltymään.
  Haussa on kela-korvattava nopeasti imeytyvä rasva kropalle, sellainen joka ei jää ihon pintaan lillumaan ja imeytyy, vaikka iho ei olisikaan suihkun jäljiltä kostea. Minä niin toivoin, että Xyliderm olisi täyttänyt ko vaatimukset 🙁

  • Tuo on tosiaan ihmeellistä, miten toisilla jokin voide toimii ja toisilla ei. Esimerkiksi apteekista saatava Professorin-voide atooppiselle iholle toimi mun iholla hyvin ja piti atopian loitolla, mutta miehelläni vain pahensi atopian oireita! Kummallisia ovat rasvojen tiet 🙁 Toivottavasti löydät avun! Valitettavasti vaatii hurjan paljon testaamista ja jotkin menettävät mulla ajan myötä tehonsa, esim. Bepanthen.

  • Saatat olla yliherkkä jollekin Xylidermin-aineosalle.
   Saitko turauksen tuubista vai pumppupullosta?

 2. Ei tuohon voiteeseen kannata ihastuakaan kun se poistuu Suomen markkinoilta ensi kuun aikana! Mielestäni tosi hyvä voide juuri siksi kun imeytyy nopeasti!

  • Jahas, tämmösestä en tiennytkään :/ Kiitos vinkkauksesta! Just nopeeta imeytymistä kaipaaville tää on ässä, mä taas tykkään enemmän sellaisista jotka vaikka hetken pyöriikin iholla kunhan ei jää kalvoa 🙂

 3. Joo se on vähän outoa että Livboxissa oli juuri kyseinen näyte ja kuitenkin tuote on poistuva. Halusivat kai eroon näytepurkeistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework