Kuka pelkää punaista silmänrajausta?

Ja otsikkoon vastauksena kaikki tietysti lähtevät nyt juoksemaan vimmattua vauhtia?! Toivottavasti ei, sillä punainen silmänrajaus toimii lookissa oikein hyvin, kunhan sävy on oikea.

Viininpunainen on aivan toinen juttu kuin paloauton ulkokuosi ja pehmeällä kynällä piirrettynä punainen väri ei hyppää silmille häiritsevänä. Metallinkultaiseen luomiväriin yhdistettynä punainen toimii aina.

Olen värikkäiden rajausten ystävä ja kannustan ehdottomasti kaikkia kokeilemaan pientä väripilkkua meikkiin. Inspistä kannattaa hakea esimerkiksi näistä vanhoista teksteistä ja kuvistani: Tummansininen puikkorajaus, Helle saa tulla ja Virkeäsilmäisen rajaus. Tuoreempaa matskua löytyy postauksista Paluu kesän kukkaistunnelmiin, Kesän ykköslempparein asia ja Urban Decay yllätti. Apua, onko mulla rajausaiheisia postauksia oikeasti näin paljon 😀

Meikissä käytetty silmänrajauskynä on NYX PROFESSIONAL MAKEUP -merkin Faux Blacks -kynä sävyssä Oxblood. Faux Blacks -kynät ovat erinomaisia juuri värirajausten kokeilun aloittamiseen: tummaksi taitetut sävyt eivät ole liian rohkeita, mutta silti tarpeeksi erilaisia tuodakseen jotain uutta meikkiin. Faux Blacks -silmämeikkikyniä on useita eri sävyjä ja niitä voi ostaa muun muassa eleveniltä hintaan 6,80 euroa. Mikäli luomien metallinen hohde viehätti, kannattaa ostoskoriin klikata myös Cosmic Metals -luomiväripaletti. (mainoslinkkejä)

 

Mikä on sun meikkikikka numero yksi, jota suosittelet aina kaikille? Kuuluuko värikäs rajaus jo repertuaariin?

 

Tekstissä mainitut tuotteet pr-näytteitä.

Comments

  1. Ei, vaan otsikkoon vastauksena kaikki huutaa ”En minä ainakaan!” ja juoksee meikkaamaan! 😀

    • Hihiii mahtavaa että joku toinenkin tykkää!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework