Koko joukko mahtavia meikkituotteita ja kahdet silmälasit

Nyt lyödään useita kärpäsiä yhdellä iskulla, ja esittelen kerralla sekä neljä Lontoon-ostosta tarkemmin että uudet silmälasini.

nakedlasit2

Meikistä ovat vastuussa Urban Decayn Naked-paletti, Hourglassin huulipuna sekä aavistuksena poskilla kehuttu ja ylistetty Narsin Exhibit A -poskipuna. Kuuluisan seuran jatkona on luonnollisesti Bobbi Brownin geelirajaus. Hillitysti, kuinkas muuten.

Silmämeikki on kokonaisuutena perus-Elisaa: vaaleaa liikkuvalla luomella ja tummaa ulkonurkassa. Nykyisin minulla on tapana nostaa varjostusta huiman korkealle kulmaluulle verrattuna vaikkapa vuosi sitten julkaistuihin meikkikuviini. Pidän tätä vain ja ainoastaan positiivisena asiana!

nakedlasit4
nakedlasit3

Nakupaletin sävyt häivyttyivät toisiinsa unelmanpehmeästi, jopa paremmin kuin odotin. Olen hieman vastustellut Naked-palettien hankintaa kaikista kehuista huolimatta, mutta olen iloinen että lopulta päätin huimat 35 puntaa tähän sijoittaa. Sainhan sillä 12 pigmenttistä ja kermaista luomiväriä, joiden sävymaailma on sovelias niin aamuun kuin iltaankin.

Miinus-silmälasien kanssa meikki saa olla ihan luvan kanssa astetta tummempi kuin normaalisti, joten päätin kokeilla myös vesirajausta puolikkaan silmän verran. Ja hyvä tuli! Bobbin geelirajaus ei sekään pettänyt huimia odotuksiani, vaan pysyi paikoillaan paremmin kuin yksikään kajalkynä (ja vieläpä silmiäni ärsyttämättä). Vetistelijäsiskot, tsekatkaapa tämä.

nakedlasit

Exhibit A ei turhaan ole poskipunamaailman tähti ja superjulkkis: miltään toiselta merkiltä en etsinnöistä huolimatta ole löytänyt yhtä puhtaan kirkkaan punaista ja pigmenttistä poskimaalia. A:n kanssa riemuitsen joka aamu siitä helppouden tunteesta, jonka voi saavuttaa vain meikatessa laadukkailla, pigmenttisillä tuotteilla. Parhaiten levitys onnistuu Real Techniquesin skunkkisiveltimellä, mitään karheampaa en tämän napin pintaan toisi. Pienen pieni hipaisu A:ta on kaikki, mitä tarvitaan hyvään päivään.

Hourglassin huulipuna sen sijaan oli joukon pettymys. Odotuksia en osannut tälle kasata samalla tavalla kuin muille postauksen tuotteille, mutta silti levittämisen kanssa tuskaillessani aloin toivoa että olisin sijoittanut vajaat 20 puntaa johonkin hieman mielekkäämpään. Mikäli punan saa levitettyä tasaisesti on se äärimmäisen pysyvää laatua, mutta tietynlainen sotkutuntuma jäi silti tästä Tiimalasista päälimmäiseksi kokemukseksi.

nakedlasit8

Sitten lasiasiat! Ystäväni L (joka muuten kirjoittaa valloittavaa blogia tässä osoitteessa) hankki itselleen uudet silmälasit. Tämä kannusti myös minua käymään näöntarkastuksessa ja uusimaan pokani, ja poistuinkin Specsaversilta muassani peräti kaksi kappaletta uusia rillejä. Tarkastukselle olikin todella tarvetta, sillä näköni oli molemmissa silmissä huonontunut tasaisesti lukemiin -0.5 kaukonäköä ja samaten puolikas hajataittoa (eli onko tämä nyt sitten -1 molemmissa?). Bussilinjojen tiirailu ei siis ollut enää rillittä kovinkaan tarkkaa puuhaa.

Ystävällisen myyjän avustuksella valitsin kahdet erilaiset, joskin hyvin samanväriset kehykset. Toiset ovat runotyttölasini: kevyemmät neliönmuotoiset, vähän nörttimäisetkin kehykset luovat päässäni illuusion luovaa työtä tekevästä, paksussa neuleessa viihtyvästä nuoresta naisesta.

nakedlasit6

Nämä sen sijaan ovat statement-lasit parasta laatua! Kissamainen kehysten muoto suorastaan kannustaa käyttämään kynähameita ja kauluspaitoja, puhumattakaan asiallisen tiukoista mekoista. Nämä ovat ihan eri tavalla mageet kuin edelliset, hempeämmät silmälasit.

nakedlasit5

Vanhat lasini olivat metallisella kehyksellä, jota ei pystynyt muotoilemaan lainkaan pääni mukaan. Tämä aiheutti sen, että sangat olivat sangen (hih) kiristävät jo parin tunnin jälkeen. Siksipä en laseja käyttänytkään muuta kuin autoa ajaessa tai luennoilla.

nakedlasit7

Nyt kuitenkin kelpaa, kun on peräti kahdet lasit joita voi mielensä mukaan vaihdella! Specsaversin palvelu oli kerta kaikkiaan hyvää ja nopeaa: näöntarkastus hoitui samalle päivälle kun sitä kävin kyselemässä ja lasit saapuivat todella nopeasti, alle viikossa. Myyjät olivat älyttömän ystävällisiä ja auttoivat valitsemaan juuri oikeanlaiset lasit, eivätkä pelänneet sanoa mikäli jokin kokeilemani malli oli toista parempi.

Kummat lasit sopivat paremmin lookkiin, hipsterineliöt vai kissakehykset? 🙂

Ps. Valloittavan kiharapilven salaisuudesta kuulette aivan kohta… 😉

Comments

  1. Uu lalaa mikä meikki- olet näissä kuvissa ihan mielettömän kaunis! Ja mun ääni menee hipsterineliöille, ne on sulla supersöpöt 😀

    • Voi eikä, kiitos 😀 <3 Neliöt on kyllä kivat, niitä käytän aika paljon arkena.

  2. Upean näköinen tuo huulipuna ainakin näissä kuvissa on. Kiva kun demonstroit, miten hyvältä näyttävä huulipuna voi näyttää lasien kanssa, itse kun olen vähän arka käyttämään värikkäitä huulipunia, kun on niin vahvasankaiset lasit.

    Molemmat lasit ovat tosi hyvät, en osaa sanoa kummat ovat paremmat..

    • Vahvasankaisten lasien kanssa tumma puna voi toimia tosi hyvinkin, se jotenkin tasapainottaa kasvojen kokonaisuutta 🙂 En ole ennen juurikaan ajatellut meikkiäni lasien kannalta, sillä mun näkö on kuitenkin niin hyvä että tarvittaessa pärjään ilman lasejakin, joten ehkä siksi tein noinkin vahvan huulimeikin.

  3. Siistin dramaattinen meikki! 🙂 Tykkään kyllä molemmista laseista tosi paljon, mutta nuo kissalasit on jotain mukavan uutta! 🙂

    • Kiitos Katri! 🙂 Mäkin tykkään kissalaseista juuri säväytystarkoituksessa, mutta en itse osaa päättää lasisuosikkia. Tilanteen mukaan, siis ^_^

  4. Vautsi vau mikä kaunotar! Todella kaunis meikki, ja niin olet sinäkin 🙂 Tuo puna sopii todella hyvin sulle, varsinkin silmälasien kaveriksi. Ihana look 🙂

    Itse annan äänen hipstereille, vaikkakin kissakehykset ovat oikein kauniit myös.

    • Kiitos paljon kehuista! 🙂 Punan sävy on ihan täydellinen, mutta laatu tosiaan sitten jotain ihan muuta.

      Hipsterit viihtyy mun päässä arkena enemmän, kun taas viikonloppuna tykkään olla kissamaisempi :>

    • Kiitos Martina ^_^ Nörttilasit on kyl ihkut! Ainoa vaan, et välillä mun ripset ottaa kiinni siihen vasempaan linssiin 😀

    • Tänään mulla on kisupäivä! Eli kissalasit päähän ja kaupungille 🙂

      Ei kukaan voi elää ilman A:ta. Suosittelen.

    • Totta, molemmat on kivoja! Itse en oikein edes tiedä, kumpien puoleen kääntyisin jos pakko olisi valita 🙂

  5. Tosi makeat lasit! Mä kävin juuri eilen lunastamassa samasta puljusta kolmet uudet lasit – ja ui, mikä ero niissä vanhoihin hengettömiin onkaan. (Plus että poden nyt huonoa omatuntoa siitä miten kehnolla näöllä olen viime vuodet ajellut autoa, o-ou..) Prillit piristää! 🙂

    • Mullakin on vähän huono omatunto aina kun ajan autoa (olosuhteiden pakosta) ilman laseja… Vaikka ajokortissa ei merkintää laseista olekaan, niin otan jatkossa varman päälle ja pidän laseja aina 🙂

      Aamuista tulee tosiaan asteen verran jännempiä, kun nyt on mahdollisuus mätsätä myös prillit muuhun asustukseen!

  6. Ooh nuo kissamaiset lasit on ihanat, sopii sulle ihan mielettömän hyvin! Kuten myös tuo tummanpunainen huulipuna. Kunnon wawawoon-chick!

    • Kiitos Anna! <3 🙂 Olen kyllä tosi iloinen, että tulin hankkineeksi peräti kahdet uudet lasit, niin on kerrankin valinnanvaraa niidenkin suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework