Klassikko, johon en ikinä kyllästy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on luvassa todellista klassikkomeikkiä. Punaiset huulet ja hillitty, kimalteleva smoky-tyylinen meikki lumoavat elokuvien ensi-iltanäytöksissä ja gaaloissa vuodesta toiseen. Tuskinpa mikään meikkimuoti on niin pysyvä kuin punainen huulipuna: aina yhtä ajankohtainen, raikas ja näyttävä. Huulten muotoilu saattaa vaihdella, mutta punainen väri pitää pintansa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän meikin päätähti on eittämättä superpunainen Rimmel Provocalips -huuliväri, sävy on pysäyttävä Kiss Me You Fool. Pusutteluun kirkas väri sopii mainettaan paremmin, sillä Provocalips-tuotteet eivät jätä suutelonkaan lomassa kumppanin huulille minkäänmoista jälkeä. Suutelemaan siis, höpsöt 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silmämeikki on sekoitus utuisia ja kimmeltäviä sävyjä, jotka on luotu yhdistelemällä pigmenttijauheita ja Naked 2 -palettia. Erikoistuotteiden pariin ei kuitenkaan tarvitse raahautua utulookin saavuttamiseksi: riittää, kunhan varastoista löytyy silmää miellyttävä, satiininen harmaanruskea, mattaruskea ja mattamusta.

Viittaan usein ”perussävyihin, jotka kaikilta pitäisi löytyä”. Löytyykö teiltä jo kaikki tarvittava, vai kiinnostaisiko postaus tai pari niistä välttämättömistä perusmeikkiin tarvittavista tuotteista? Toki tarjolla on vain oma näkemykseni, ei universaaleja pakko-ostosohjeita. Näistä postauksista pyrkisin jättämään pois liian eksentriset erikoistuotteet ja vaikeasti saatavilla olevat outoudet. Jos tällaiselle olisi kysyntää, hihkaise hep kommenttilaatikossa!

 

Klassinen punainen: aina paikallaan vai liian räikeä?

 

Rimmel Provocalips saatu testiin maahantuojalta.

Comments

  1. Olen tyytyväinen, että suomalaisetkin on alkanut uskaltaa käyttää punaista huulipunaa. Vielä pari vuotta sitten ei juuri kellään näkynyt punasia huulia ja jos itsellä oli, niin sai osakseen todella pitkiä (ei niin mukavia) katseita.

    • Jep, nykyään värikkäitä huulia näkee paljon enemmän! Aiemmin haettiin nudempaa linjaa (90-luvun ruskeat huulet olivat ehkä liian tuoreessa muistissa). Punahuulet jos mitkä piristää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework