Kivoja postiyllätyksiä :)

Postilaatikossa odotti eräänä päivänä erittäin mieluisa yllätys: ei vain yksi tai kaksi, vaan peräti kolme pakettia! Esittelen tässä postauksessa kaksi pienempää ja huomiselle jää isoin paketti.


Minua kerrankin onnisti, ja voitin sekä Nonnulan että Meikkileikkejä-blogin arvonnoissa. Viimeksi olen voittanut ala-asteella cocktail-kaalin, että ehkä oli jo aikakin 😀

Kiitos Nonnu ihanasta kortista myös <3

Nonnun arvonnasta sain Avonin Anew Aqua Youth -geelivoiteen. Tuoteselosteen mukaan tämä lupaa ”vahvistaa ihon luontaista kosteussisältöä ja kaksinkertaistaa ihon kosteustason”. Kosteussisältö? No, joka tapauksessa tämä on oikein miellyttävän, jopa ylellisen tuoksuista geeliä. Raskas lasipurkki tuo lisää kylpylävaikutelmaa.

Pieni määrä voidetta riittää hyvin koko kasvoille: olen ottanut tavaksi levittää tätä iltaisin koko kasvoille ja kaulalle ja aamulla kevyemmin jättäen helposti rasvoittuvat alueet voitelematta. Huomasin nimittäin, että liian runsaasti levitettynä geeli alkaa rullata iholta pois vaikka voide noin muuten imeytyy nopeasti. Kosteustehot tuntuvat juuri riittäviltä näin kesäaikaan. Aqua Youth -voide on tarkoitettu 20-30-vuotiaalle iholle, joten tämähän on minulle juuri passeli 🙂 Katsotaan, muuttuuko ihoni ”täyteläisemmäksi ja vahvaksi päivittäisistä ulkoisista haittatekijöistä huolimatta”. 😉

Mansikan arvonnasta puolestaan voitin superihanan Benefitin meikkipaketin nimeltään Tan About Town. Paketti sisältää kolme minikokoista tuotetta: Some kind-a-gorgeus -meikkivoiteen sävyssä medium, Hoola-aurinkopuuterin sekä BadGal-ripsarin. Tämä on oikein ihana tuotepaketti juuri kesään, ja oiva johdatus Benefitin tuotteisiin 🙂

”Our mini kit for a ”quickie” tan… So natural-looking. Nobody will know it came from a box.”

Meikkivoide vaikutti ensin liian tummalta ja punasävyiseltä minulle, mutta iholla tämä olikin juuri sopiva! Kasvoni ovat suht päivettyneet ja kermainen meikkivoide sulautui ihoon kivasti. Ainoa miinuspuoli: tämä cremevoide on todella kuivaa, joten levittämisen on oltava nopeaa ja ihon hyvin kosteutettu. Päivän mittaan voide ei kuitenkaan tuntunut mitenkään kuivattavalta, loppupäivästä t-alueelta piti jo taputella kiiltoa pois. En ainakaan näin yhden kokeilun perusteella ostaisi täysikokoista tuotetta, mutta testailen lisää ja katsotaan, miten totun tämän ”foundation fakerin” käyttöön.

Aurinkopuuteri sen sijaan on ihan täydellinen, viimeistä piirtoa myöten. Se on hyvin pigmenttinen, erittäin hyvän sävyinen (matta, ei liian oranssi tai lämmin) ja kaikin puolin koostumukseltaan hyvä. Tämän ostan ihan varmasti täysikokoisena, mikäli onnistun Benefitin meikkejä jostakin tilaamaan. Huima 30 euron hinta ei tämän kohdalla haittaa piirun vertaa (olenko tullut hulluksi?!). Täällä Hoolaa on verrattu legendaariseen Nars Lagunaan Hoolan eduksi, pakkausta lukuunottamatta.

Ripsiväriä en ole ehtinyt vielä kokeilemaan, yritän käyttää pari testerikokoista ensin loppuun. Lisäksi ostin juuri täysikokoisen IsaDoran Big Bold Mascaran, josta on tulossa juttua myöhemmin 🙂

Huomenna sitten isomman paketin kimppuun ^__^

Here are my prizes from two different giveaways. I’m already started to use Avon Anew Aqua Youth gel creme and it seems good to my dryish combination skin. Time will tell 🙂


Some-kind-a-gorgeus cream foundation isn’t my favourite: it dries on skin very fast so you have to be very quick with application. Though it’s a good shade for my summer skin and it doesn’t feel dry on skin, I wouldn’t propably buy this. I have to use this couple of times more to tell more exact opinion about this product. 


On the other hand: I’m already in love with Benefit Hoola bronzing powder! Perfect shade and very pigmented. I’m ready to purchase this and the price doesn’t matter (have I gone crazy or something?!).


Tomorrow I’ll introduce the third and the biggest package ^__^

Comments

  1. 🙂 Jos innostut tuosta Aqua Youth-sarjasta enemmänkin, siihen kuuluu vielä putsari ja silm.ymp.geelikin 🙂

    • Täytyy katsoa tarkemmin, sitten kun tiedän tykkäänkö tästä tarpeeksi 😀 Nyt tää on ainakin ”ihan kiva”-asteella, käyttelen nyt kuukauden päivät aktiivisesti ja katson ihon kuntoa sitten. Putsari kuulostaa kivalta!

  2. Moi ! 🙂 Mulla olisi tämmönen hiukan tyhmä kysymys; meinasin tehdä parista mun lempiblogista pikku postauksen, että haittaako jos sun blogi ois siinä mainittu pienen esittelyn kera ?

    -Ava

    • Ei vitsit, totta kai saat tehdä 🙂 Kiitos kunniasta kovasti! Mukavaa, jos oon jollekin ollut jollain tapaa hyödyksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework