Kissarajauksen tärisevä paluu

Olen monasti kehunut blogissani parhaaksi nestemäiseksi rajaukseksi Sensain Liquid Eyelineria. Mielipiteeni ei ole useiden kokeilujen jälkeen muuttunut miksikään, tuo täytettävä ja helppokäyttöinen rajauskynä on edelleen paras mahdollinen.

Minulle on kuitenkin kulkeutunut testattavaksi yhtä jos sun toistakin rajausta ja itse ostettuina meikkikätköissä komeilevat erilaiset geelirajaukset. Siksi olenkin jo reilun vuoden pihistellyt ja vältellyt ostamasta uutta patruunaa Sensain kynääni. Tämä säästöoperaatio on kuitenkin vähentänyt nestemäisen rajauksen käyttöä meikeissäni: Sensaihin verrattuna kaikissa muissa on jotain vikaa, ja siksi tartun mieluummin vaikka perinteiseen kynärajaukseen kuin kulutan aikaa kissarajaukseen muiden nestemäisten kanssa. Nyt olen kuitenkin päättänyt ottaa härkää sarvista ja kissaa rajauksista ja käyttää enemmän varastojeni linereita pois.

Tämä meikki syntyi, kun halusin yksinkertaisen lopputuloksen mutta viime hetkellä päätin lisätä kunnollisen kissarajauksen ripsien tyveen. Käsiala ei enää ole entisensä ja sainkin tuhertaa rajauksen kanssa helposti vartin, kun Sensain kanssa sen tekeminen ei ota minuuttia-paria kauempaa. Kieltämättä Zuiin persikkainen luomiväri sai kivaa potkua mustasta rajauksesta ja look on onnistunut. Harmittaa vain oma pihistely ja luottotuotteen hylkääminen, kun muiden kanssa rajauksen teko on näemmä nysväämistä.

Taidankin siis mitä pikimmiten marssia Stockan tiskille ja pyytää yhden mustan patruunan Sensain rajauskynään. Ei enää yhtään rajauksen kanssa vetkuttelua mun aamuihin, kiitos!

Ja älkää nyt vaan sanoko, että ei se tuotteesta johdu vaan luomien ikääntymisestä ja rypistymisestä kun ei rajaus enää levity tasaisesti… 😉

 

Onko sinulla luottotuote, josta et millään haluaisi luopua? Pihisteletkö sen käytössä kuten minä?

 

Zuiin luomiväripaletti saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework