Kimallusta ja hilehippuja

Kuten jotkut läheisistäni saattoivat arvata, ei ostolakkoni tammikuun osalta ihan pitänyt. Osa kosmetiikasta (deodorantti, kuivashampoo jne.) tulivat toki tarpeeseen, mutta seuraavat ostokset laitan yksinomaan hömelön pääni ja alehuuman syyksi.

Postissa saapui nimittäin ihana vaaleanpunainen paketti, joka sisälsi minulle ennestään tuntemattoman merkin ennestään tuntemattomia tuotteita.

Tilasin nimittäin MSCHICiltä kolmen sävyistä glitteriä sekä niiden kiinnittämiseen tarkoitetun Glitz Fixin. Muistaakseni hintaa koko paketille jäi alle parikymppiä, joten kannattavasta alelöydöstä voi puhua: normaalihinnaltaan nämä glitteripurkit olivat muistaakseni yli kympin.

MSCHICin meikkipohjista olen kuullut vain hyvää, ja KIDE-pohjaa haluan ehdottomasti testata jossain vaiheessa. Esimerkiksi sitten, kun voitan lotossa tai tulen muuten hyvätuloiseksi. Glittereistä en löytänyt kumma kyllä yhtään blogiarvioita ja tuotteina ne ovat muutenkin minulle aika vieraita. En ole aiemmin käyttänyt glittereitä, eikä minulla ennen tätä ole ollut sen suurempaa hinkua niitä omistaa. Nyt kun halvalla sai…

Tilasin tosiaan sävyt My Veyron, Gold Me Now ja 8 Inch Heel. Purkit ovat muotoilultaan aika perus, mutta mattamusta reuna tuo hieman ylellisyyttä. Kiinnitysneste tulee ”huulikiiltotuubissa” ja applikaattorikin muistuttaa tavallisen kiillon aplikaattoria.

8 Inch Heel on oikeasti tummempi ja moniulotteisempi.

Tässä glitterit swatchattuina Glitz Fixin päälle. Kuten näkyy niin glitterit ovat irtohilettä eivätkä siten niin peittäviä kuin esimerkiksi glitterin ja pigmenttijauheen sekoitukset. Nämä sopivatkin parhaiten meikin päälle tuomaan lisäkimallusta, eivät niinkään yksinään koko luomelle. Hienon efektin saa myös, kun näitä levittää kiinnitysnesteen avulla mustan rajauksen päälle. Kiinnitysneste on tosiaan aivan ehdoton näiden kanssa sillä toisin kuin pigmenttejä, glitterhileitä ei saa pakattua luomelle siveltimen avulla.

Glitz Fixin pakkaus on aika epäkäytännöllinen (tuubi olisi paljon parempi!), sillä applikaattori likaantuu mikäli sillä menee suoraan luomivärin päälle tökkimään. Levitinkin fixiä ensin kämmenselälle ja siitä eteenpäin toimin pumpulipuikon kanssa: neste levittyi helposti ja ohuesti, kun sen vain taputteli puikon kanssa hyvin. Tämän jälkeen käytin jälleen pumpulipuikkoa levittämään glitteriä kiinnitysnesteen päälle. Myös tiheä luomivärisivellin toimisi varmasti, mutta jotenkin tykkäsin enemmän tästä pumpulipuikkometodista.

Olin ehtinyt paketin saapumispäivänä jo meikata, joten päätin vain lisätä My Veyronia muuhun meikkiin. Glitteriä ei oikein voi häivyttää, joten hilettä taputellessa täytyy ottaa huomioon symmetrisyys molemmissa silmissä (minulla jäi vähän toispuoleiseksi). Noin muuten glitterin käyttö oli helppoa: hileet eivät varisseet ärsyttävästi kasvoille vaan tarrasivat fixiin kiinni hyvin. Kiinnittämisessä sai kuitenkin olla suht nopea, jottei kiinnitysneste ehtinyt kuivahtaa. Glitterit pysyivät päivän hyvin paikoillaan ja poistuivat helposti ihan vaan meikinpoistoliinan avulla. Suosittelen ehdottomasti liinaa tai (rasvalla kostutettua) vanulappua glitterin poistamiseen, näin ei saa niin helposti ikäviä hileitä silmiinsä 🙂

Kaiken kaikkiaan glitterikokemus oli ihan mielenkiintoinen ja tulen varmasti käyttämään näitä osana meikkiäni useamminkin. Kenties kunnon kimallukset wapuksi? ^__^

Keksin myös toisen tuotteen, jota voi Glitz Fixin kanssa käyttää. Siitä lisää seuraavassa postauksessa!

Comments

  1. Rakastan MsChicin tuotteita 🙂 Glittereitä en ole tosin koskaan kokeillut, joten kiva nähdä ne in action 🙂

    Olen kokeillut sekä Kide- että sitä tavallista mineraalipohjaa, hyviä molemmat. Mutta ihan pakko tunnustaa, en kokenut Kidettä niiiiin paljon paremmaksi että se selittäisi kaksi kertaa kalliimman hinnan. Siis se on todella hyvä, mutta kun niin on se edullisempikin! 🙂 Ja se isokokoinen ’puulaatikko’-pakkaus kaikessa tyylikkyydessään on vaan aika epäkäytännöllinen.

    • Minunkin kuulemani mukaan MSCHIC on kovin hyvä brändi ja tuotteet hyviä, täytyy katsoa jos vaikka alemyynneistä uskaltaisin poistaa taas joskus lisää tuotteita 🙂

      Kiitos Kide-arviosta! Täytyy katsoa, päädynkö noita mineraalipohjia ikinä kokeilemaan, kun nytkin on *köh* muutama meikkipohja tosiaan jo käytössä. Suosikkini mineraalipuutereista kun on Lily Lolo, niin olisi hauska kokeilla tällaista ”baked”-tuotetta myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework