Kimallushairahdus

Mainitsin taannoin, että MACin viime joulun kokoelmasta hyppysiini tarttui pigmentti jos toinenkin. Ilokseni pigmenttien kanssa samaan settiin oli koottu myös glittereitä, joita tulee toki käytettyä harvemmin mutta niinä käyttökertoina olo on erityisen… Ajattelin ensin sanoa hohdokas, mutta kimalteikas kuvaa glittermeikkiä ehkä paremmin.

mactartevihreä

Meikin kultainen osuus koostuu Green & Teal -paketin Old Gold -pigmentistä. Tämä on kerrassaan mahtava likaisenkultainen sävy, jollaista kokoelmistani ei vielä löydy. Pigmentit toimivat yllättävän hyvin arkikäytössä, mutta tämä meikki tuli juhlallisempiin tarkoituksiin.

mactartevihreä2

Tumma sammaleenvihreä puolestaan on lainattu Tarten True Blood -paletista, joka on kerrassaan ihana mutta jota muistan käyttää mahdottoman harvoin. Ja sekös kismittää niinä hetkinä, kun palettiin taas pitkästä aikaa tarttuu ja muistaa sävyjen erinomaisuuden.

mactartevihreä3

Juhlallisuustarkoituksissa ripaus glitteriä ei koskaan ole pahitteeksi. Vihreänkultaisena välkehtivät hippuset kruunasivat kokonaisuuden juuri oikealla tavalla.

Mikä tekee sinun meikistäsi erityisen juhlallisen? 🙂

Comments

  1. Oi tää on ihana meikki! Ja että oon himoinnu Tartea kyllä kovasti, vähän kateellinen tosta sun setistä : D

    • Ah, sietääkin olla kateellinen! ;D Mua kyllä onnisti, kun sain tuon haalittua itselleni internetin ihmemaasta. Mutta näissä haalinnoissa on huonokin puoli: nyt kun on huomannut kuinka hyvälaatuinen tuo paletti on, on Tartea jatkossakin saatava. Ja sekös vasta onkin vaikeaa :/

    • Kiitos Jonna! ^_^ Kulta ja vihreä todellakin sopii mahtavasti yhteen, ja tuo MACin kultaglitteri on ihan LÖÖV.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework