Kiltin kauneusbloggaajan etukäteisjoulu

Ennen joulua on soveliasta esitellä eräs minulta minulle -lahja. Facebook- ja instaseuraajat näkivät tästä jo tilausaikaan kuvan, mutta nyt esittelen paletin kunnolla.

Hei Elisa,

oot ollut tosi kiltti tänä vuonna. Tai ainakin tarpeeksi kiltti, jotta sulla oli rahaa ostaa tämä heti ilmestymishetkellä.

Oot <3

Terkuin,

Elisa

Urban Decayn Vice 3 oli himotukseni kohde jo ensimmäisten kuvien julkaisusta asti. Aiemmat Vicet eivät ole saaneet sydäntäni läpättämään aivan samalla tavalla luultavasti johtuen niiden viileämmästä sävymaailmasta. Vice 3:n kokoelma erilaisia värejä ja koostumuksia kuitenkin valloitti minut heti ja jännitinkin, mahtaako palettia minulle edes riittää. Urban Decay nimittäin myy limited edition -palettinsa nopsaan loppuun ja tällä hetkellä tilanne taitaa olla niinkin huono, ettei Suomeen palettia ole enää saatavilla muuten kuin halukkaan reissukuriirin mukana.

Varmistin, että paletti saapuu minulle heti kun mahdollista ja laitoin tilauksen Beauty Baylle samoin tein Vicen kauppaan ilmestymisen jälkeen. Huoleni saatavuudesta oli hieman ylimitoitettu, sillä vasta nyt ennen joulua paletti on alkanut olla loppu verkkokauppojen varastoista.

Urban Decay on nopeasti kivunnut suosikkieni joukkoon luomiväriensä erinomaisen pigmentin ja sävymaailmojen ansiosta. Tässä paletissa erityisen ihanaa on se, että sävyt on järjestelty jo valmiiksi toisiinsa sopiviin pystyriveihin. Näin aloittelijankin on helppo tarttua eri yhdistelmiin.

Swatch-kuvat eivät kerro puoliakaan luomivärien peittävyydestä, mutta myöhemmistä meikkikuvista nähnette asian oikean laidan.

Paletti oli vajaan 60 euron hintaansa nähden mainio ostos. Mukana tuleva kaksipäinen sivellin on karkeahko, mutta ajaa asiansa esimerkiksi reissussa. Pari sävyistä on hieman jauhoisempia, mutta mikään niistä ei ole selkeä pettymys.

Odotan innolla, mikäli ensi vuonna olisi nelososan aika.

Muita itsensä lahjojia? 🙂

Comments

  1. Täällä yksi, joka lahjoitti saman paletin itselleen 😀 Mä lopulta sorruin tilaamaan tämän, kun se niin monessa blogissa vilahteli. Alunperin vannoin, etten tätä tilaa ja etten tarvitse tätä. Mutta niin vaan virta vei taas mennessään 😀 Yllätyin siitä, miten iso tämä paletti on! 🙂

    • Haha, niin siinä yleensä käy että lopulta ei pysty kiusausta enää vastustamaan 🙂 Mutta onneksi tämä ei ole vain hetken hurmio, vaan paletista riittää varmasti intoa pitkäksi aikaa!

  2. Heh, musta tuntuu, että tänä jouluna kaikki ostaa enemmän lahjoja itelleen kun muille eikä siinä oo hei mitään pahaa! :’D Mä ostin ”vaan” sen grafiikan, siitäkin onneks mies maksoi puolet…kun vaan sais sen kehyksiin ja seinälle!!

    • Joo, itseltä itselle -lahjat on kyllä parhaita 🙂 Se grafiikka on varmasti upea, haluun nähdä sen livenä!

    • Niin, nehän on tosi käteviä senkin takia kun ei muut voi tietää että kuinka kiltti sitä oikeastaan onkaan ollut. Mut itse tietää kiltteyden asteen varmasti! Eli ihanaa, lisää lahjoja itselle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework