Kilometripostaus huulipunista

Otsikon mukaisella teemalla mennään, nimittäin postisetä/täti kuljetti minulle ystävällisesti Cherry Culturesta tilaamani tuotteet. Todella hyvä nettikauppa: toimitusaika siedettävä (vähän päälle viikko), halvat hinnat ja kaikki sujui muutenkin kuten piti.

Hmmm, mitäköhän paketista paljastuukaan…

Hih, yhteen hylsyyn näemmä jäänyt muovit päälle…

No tällaisia tietysti! Ensinnä esittelyssä NYX:in Round Lipstickit. Näille ei alen ja lisäalen jälkeen jäänyt hintaa kuin 1,5 dollaria ja tässä on todella huipputuote hintaansa nähden. Ihanan kermainen levittyvyys ja i-ha-na tuoksu! Vai tuntuukohan tuoksu ihanalta siksi että olen joutunut lähiaikoina haistelemaan L’orealin mummotuoksua… In any case, tuoksu on vallan huumaavan raikas mutta marjainen 🙂

Aloitetaan sävystä Gardenia. Se mätsäsi kynsiini niin kivasti, että oli ihan pakko ottaa yhteiskuva. Kyseinen sävy tarttui mukaani lähinnä siksi, kun olin niin hämmentynyt NYX:in sävyvalikoimasta ja aikani sävyjä googleteltuani en enää jaksanut ajatella. Hyvä niin, sillä tällaiset marjaisat sävyt sopivat minulle näemmä oikein kivasti.

Seuraavana vuoron saa Chic Red. Tilaisin jostain syystä pelkkiä punaisen sävyjä, vaikka nyt olisi ollut tilaisuus kokeilla muitakin kuin turvasävyjä. Älkää shoppailko väsyneenä, sillä kun on tarpeeksi katsellut swatcheja ja kelannut eri vaihtoehtoja, on jo ihan se ja sama mitä ostoskoriin päätyy. Onneksi minulla on vähän huulimeikkejä, ja tämä on uusi sävy minulle. Dupen (duplicate = kopio) tilaaminen vaikkakin halvalla olisi ollut pettymys. Chic Red on toki ihana: tumma punainen jossa on ripaus fuksiaa. Tässä ei ole shimmeriä, toisin kuin Gardeniassa.

Jälleen punaista. Sävy Electra tällä kertaa. Tästä toivoin sellaista paloautonpunaista, mutta tämä ei ihan kriteerejäni täytä. Tämä on tummempi kuin Lorkun Perfect Red, mutta selkeämmin punainen kuin Chic Red. Chic viittaa fuksian suuntaan kun taas tämä on ihan rehellinen lämpimän punaisen sävy. Käyttis tämäkin, mutta voi kun olisin tajunnut ostaa muitakin kuin punaisia…

Pakkaus Black Label -punissa on todella hieno, tykkään tuosta pitsikuviosta.

Sitten vaihdetaan lajia. NYXissä pysytään mutta nyt saavat esittelyvuoron Round Lipstickistä ”parannellut” Black Label -versiot. Näiden olisi kaiketi tarkoitus olla hoitavampia ja kosteuttavampia, mutta itse en ihan tajutonta eroa huomaa. BL-punilla on hieman enemmän hintaa, näille jäi muistaakseni alen kanssa jotain 3,5-4 dollaria per kappale jäljelle. Tämäkin koostumus on oikein kermainen ja ihanan kostetuttava.

Otetaan ensin vaikka Citrus. Toivoin tästä oranssinpaa, en niinkään korallista mutta tämä on vähän sellainen sekoitus. Tosi kiva sävy ja ehdoton käyttis, minulla kun ei niin paljoa näitä tämän sävyisiä ole, mutta pienoinen pettymys kumminkin. Tässä pigmentti on selkeästi heikoin, joskin silti parempi kuin monessa ”kalliimman linjan” punassa. Tämä on itse asiassa kuin L’orealin Perferct Red, mutta asteen hennompana ja oranssilla pohjasävyllä. Tästä löytyy Gardenian tapaan shimmeriä, joka on ihanan hienojakoista. Tämän punan laitoin taannoisen oranssi-ruskean meikin seuraksi.

Toinen tilaamani Black Label -puna oli täysin arpasävy. Valitsin tämän viimeisenä mukaan enkä jaksanut enää selata, joten täysin kuvan ja nimen perusteella tuli tämä päätös tehtyä. Midnight Dinner on kuin Gardenia ilman shimmeriä ja reilusti crememäisemmällä koostumuksella. Tässä on itse asiassa näistä punista varmaankin selkein kermakoostumus. Sävynä tämä on aivan ihana, vanhaan roosaan vivahtava pinkki. Malva tuli mieleeni myös. Onneksi valitsin tämän! Tästä tuli suosikkini heti.

Tämän postauksen loppuun vielä pari arviota NYXin kestävyydestä. Huippua. Siis aivan uskomatonta. Huh. Ainakin sävy Chic Red pysyi jopa lounaan ajan (!) ja vaati vain pienen pientä korjailua jälkeenpäin. Apuna pysyvyydessä minulla oli ainoastaan Make Up Storen Lip Sealer eikä muuta. Näin sitä vain voi halpamerkkikin yllättää 🙂

Myöhemmin esittelen vielä Milanin Lip Flash -kynät jotka saapuivat saman tilauksen mukana. En viitsi niitä enää tähän laittaa, tulisi muuten aivan överipostaus 🙂

Onko teillä kokemuksia NYX:n punista?

Comments

  1. NYX punat ovat omia suosikkejani juurikin kermaisen koostumuksen, lukuisten sävyjen ja edullisen hinnan takia. Omat suosikkini tällä hetkellä ovat Paris ja Pumpkin Pie. Kiva oli nähdä kuvia noista punaisistakin, pitäisi jossain vaiheessa niitäkin hankkia.

  2. Näissä on kyllä todella hyvä koostumus kaikin puolin! Ja kärsii tilata vaikka useamman. Jotain Max Factorin punaa mainostettiin nimenomaan hoitavana, mutta se ei kyllä pääse lähellekään näitä kuivahkolla koostumuksellaan.

    Mietin tuota Pumpkin Pieta pitkään kanssa, mutta päädyin sitten jostain syystä vain noihin punaisiin.

  3. Mulla on NYXiltä vain niitä Round Lipstickejä. Värejä en nyt muista, mutta kultainen ja pari violettista.

    Ihanan herkullisia huulia ja kauniita värejä! 🙂

  4. Hih, näitä oli kyllä kiva swatchailla 🙂 Kuin karkkikaupassa pienenä! (paitsi että mä olen nykyäänkin karkkikaupassa aika innokas)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework