Kiireisen puhdistustuote: Lush 9 to 5

Satuin taannoin Lushin joulunjälkeisiin alennusmyynteihin. No, ei se kovin sattumaa ollut sillä onhan tuo tuoksuilla kyllästetty myymälä lähestulkoon jokaisen Helsingin-matkani pyhiinvaelluskohde. Lushilla on päästävä edes nopsaan piipahtamaan. Rakastan Lush-liikkeen tuoksumaailmaa ja uutuustuotteita, joita siellä tuntuu melkein joka käynnillä olevan. Ilokseni bongasin Lushin Instagramista tiedon alennusmyynnistä: joulutuotteita puoleen hintaan! Olin kärppänä paikalla ja paitsi joulutuotteita, ostin myös normaalivalikoiman ale-tuotteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi alennustuotteista oli hauskasti nimetty 9 to 5 –puhdistusvoide. Aina purkin nähdessäni päässäni alkaa soida Dolly Partonin samanniminen kappale (korvamato täältä) ja kenties erääseen sisäpiirin näytelmään taannoin keksityt uudet sanat, joihin liittyy mereneläviä ja roturistiriitoja. Reilun viiden euron ale-hinta sai minut tarttumaan puteliin, sillä kaipasin aamuihini hellävaraista ja kosteuttavaa puhdistajaa.

INCI: Water (Aqua), Almond Oil (Prunus dulcis), Stearic Acid, Fresh Dove Orchid Extract (Dendrobium), Everlasting Flower Absolute (Helichrysum italicum), Ylang Ylang Oil (Cananga odorata), Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Perfume, Methylparaben, Propylparaben

Öljyihin perustuva puhdistusvoide tuoksuu makean tunkkaiselle ja siihen minun oli aluksi hieman totuteltava. Manteliöljyn ja kukkauutteiden liitto on mielenkiintoinen, mutta ei ihan jokatytön juttu. Toisaalta tuoksu on luonteeltaan unisex, joten siitä ei pitäisi miestenkään ihonpuhdistuksen jäädä kiinni. Muutaman aamun jälkeen aloin jo tykkäämään tuoksusta ja nykyään en juuri kiinnitä siihen huomiota.

9 to 5 sopii hyvin aamuiseen ihonpuhdistukseen, sillä sitä ei ole tarvis huuhdella vedellä lainkaan. Pullon kylkiteksti ohjeistaa hieromaan pienen määrän voidetta kasvoille ja poistamaan sen joko pumpulilapulla tai ”with a warm cloth”. Lämpimiä pyyhkeitä minulla harvakseltaan on aamuisin odottelemassa, joten olen käyttänyt pyyhkimiseen Sensain kevyesti kasteltua puhdistusliinaa. Epäilin aluksi ihon jäävän öljyiseksi tai likaisen tuntuiseksi, sillä olen tottunut nimenomaan poishuuhdeltaviin putsareihin.

Pikakäyttöinen puhdistusvoide kuitenkin kumosi ennakkoluuloni ja iho jäi pyyhinnän jäljiltä pehmeäksi, kosteutetun tuntuiseksi ja ennen kaikkea puhtaaksi. Kasvovesilappuun ei jäänyt jäämiä rasvasta tai epäpuhtauksista ja hassu tuoksu haihtui iholta nopsaan. Ennakkoasenteeni tuotteesta sain siis kumota täysin ja tulen varmasti käyttämään putelin loppuun asti. 9 to 5 on yllättävän kiva ja kätevä puhdistustuote.

Vajaan sadan gramman purkilla on hintaa 11,40 euroa ja 240 gramman tuotteella 18,70 euroa. Lushin tuotteita saa tilattua verkkokaupasta ja fyysinen kauppa sijaitsee Helsingin Asematunnelissa. Huhujen mukaan myös uusi liike on tulossa pian 😉

 

Miten sinä puhdistat kasvot aamuisin? Onko 9 to 5 tuttu?

 

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Mun aamuinen puhdistus tapahtuu pelkälle misellivedellä, iho koki aikoinaan ihan huikean muutoksen, kun lopetin veden käytön, joten siinä mielessä tää tuote kuulostaa kivalta.

    • Mulla oli hetken käytössä Nivean miselli, mutta en kokenut sillä kasvoveteen mitään huimaavaa eroa. Lisäksi siitä jäi ikävän kiristelevä ja kuiva tunne kasvoille, toisin kuin tästä öljyputsarista.

  2. Mäkin aamuputsaan pelkällä misellivedellä. Se on niin helppo ja nopea! Varsinainen vesipesu saa (kuivattamisen lisäksi) ihon punoittamaan ja sitten tulee laitettua turhaan liikaa pohjameikkiä. 🙂

    • Mulla taas ainakin Nivean misellivesi kuivattaa kasvoja 🙁 Siksi 9 to 5 on ollut todella ihanteellinen mulle, kun ihon pinta tuntuu puhtaalta (ei öljyiseltä) mutta ei missään nimessä kuivalta. Periaatteessa misellin ja 9 to 5:n tehot voisi yhdistää, ja puhdistaa puhdistusvoiteen misellilapulla. Näin kuivattava efekti ei olisi niin voimakas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework