Kevyt kesäpuna

Arkailetko käyttää värikkäitä huulipunia? Haluaisitko hyvän arkipunan, joka ei kuitenkaan ole ihan nude?

Tässä on oiva vaihtoehto: L’oreal Color Riche Natural, sävy 379 Sensual Rose.

Tätä punaa suositellaan ”to light brunettes” L’orealin punien sävyluokituksen mukaan, mutta sävy sopii kuitenkin aika monenlaiselle tyypille. Vaikka pohjasävy on lämmin ja persikkainen, on kullan kimallus sen verran hohtavaa että tohdin suositella tätä myös kylmäsävyisen ihon omaaville.

Sensuellin Ruusun värisävy on kerrankin tallentunut kuvaan oikein: pohjana persikkaa ja korallia, johon sekoittuu runsas kultainen shimmer. Shimmerisyys ei kuitenkaan lipsahda glitterin tai mauttomuuden puolelle, vaan tuo tähän simppeliin punaan ”sitä jotain”.

Tässä vielä kuva huulilla. Mielestäni tämä puna ei tarvitse kaverikseen edes huultenrajausta (nudesävyisen ehkä, jos jotain haluaa käyttää) ja sitä voi huoletta lisäillä pitkin päivää sen kummemmin korjailematta. L’orealin Color Riche -punissa ei tuoksu ole ihan sieltä moderneimmasta päästä, mutta siihenkin tottuu. Koostumus on kosteuttava ja helposti levittyvä, ja pigmenttiä on riittävästi luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Mitä muuta sitä voisikaan kesäiseltä huulipunalta toivoa? 🙂

PS. Täältä voitte lukaista arviot muista omistamistani L’orealin punista.
Want to wear lipstick but afraid of putting it too much? Don’t like bright colours? Want to find a natural lipstick shade with a twist? Here’s a solution: L’oreal Color Riche in 379 Sensual Rose.


Sensual Rose has a warm peachy base and loads of gold shimmer mixed with a little coral. I dare to say that this shade works for many types of skin colours though L’oreal has recommended it to ”light brunettes”.


This lipstick is easy to apply (I don’t even need lip liner!) and it’s also moisturising. I don’t like the smell but one gets used to it quickly. There is also enough pigment to make lips look great but not so much that you would have to use hours to correct your lip makeup.


What more can you ask for a summer lipstick? 🙂

Comments

  1. Onpas nätti, täytyykin painaa tuo mieleen. 🙂

    Hassua kuinka monet sanovat tuosta punan tuoksusta, sillä omassa Color Riche punassa en huomannut koko tuoksua ennen kuin muut mainitsivat siitä. Ehkä olen turta koko tuoksulle, sillä Rimmelin punien haju puolestaan aiheuttaa pientä päänsärkyä itselleni.

    • Nää tuoksujutut on taas semmosia henkimaailman hommia ettei tosikaan 🙂 Mulla sitten taas juuri tuoksu tuli näistä ekana mieleen huonona yksityiskohtana, oot siis onnekas kun et haista sitä! Rimmelin punissa haju taas ei mielestäni ole varsinaisesti miellyttävä tai raikas, mutta kuitenkin parempi kuin näissä Color Richeissä.

      Kummaa! 🙂

  2. Huulipuna loreal 379 kun on loppu meiltä joten olen yrittänyt tilata netistä mutta ei onnistu. Käytin sitä monta vuotta sitten sanottiin että valmistus lopetettu. Mistähän mahtaisi saada?

  3. Kaupat olen täällä pääkaupunkiseudulla melko tarkkaan kiertänyt, sanotaan vain että on lopetettu. Olen sitten ostanut myyjän ehdottamaa mutta ei vain huulissa näytä ollenkaan samalta. Nyt on käyttämättömiä punia tuossa kolme, yritän sotkea niitä , ei vain samaa tulosta. Harmittaa, kun johonkin tottuu ja tuntuu omalta niin tuotteen valmistus lopetetaan. Kiitos sinulle että huomioit viestini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework