Kevyt ja helppo kevät!

clarins_sensai_spring_kevat_2016_mnl

Kevään trendimeikeissä korostuvat usein keveys, helppous ja tänä vuonna myös kuultavuus ja hehku. Keväällä kansa kaipaa muuta kuin tummia smokyja ja aina vain parempi, jos uutuustuotteet ovat vaivattomia käyttää. Alkuvuosi on merkeille paitsi erinomainen aika tuoda valikoimaansa uusia tuotteita, myös uudistaa valikoimansa vanhoja suosikkeja. Nyt esittelen teille kaksi selektiivistä huulipunalaatua, jotka ovat tuntumaltaan erilaisia mutta niitä yhdistävät vankasti kevättrendit. Clarins Joli Rouge Brillant -huulipuna on vanha tuote jonka koostumusta on uudistettu ja Sensai Silky Design Rouge uutuus jolla on näppärä ja nopea käyttötapa.

Clarins Joli Rouge Brillant on pakattu raskaaseen, kultaiseen metallihylsyyn ja punassa on Clarinsille ominainen raikkaan hedelmäinen tuoksu. Brillant on koostumukseltaan kevyt, läpikuultava puna jossa on runsaasti hohtoa. Hohto on hyvin hienovaraista eikä tunnu huulilla rakeisuutena vaan päin vastoin huulipuna on kostetuttavan tuntuinen ja pehmeä. Valikoimaan kuuluu 12 sävyä, joista mulla on esittelyssä kuusi. Sävyjen intensiivisyys vaihtelee, mutta kaikki ovat kevyesti peittäviä. Kirkkaimmat sävyt hyötyvät huultenrajauksesta, mutta mielestäni se ei ole lainkaan välttämätön. Kerrassaan helppo ja ihana huulituote arkeen! Joli Rouge Brillantit tulivat kauppoihin tässä kuussa ja suositushinta on 26 euroa, joka on mielestäni yllättävän halpa selektiiviseksi huulipunaksi.

clarins_joli_rouge_brillant_kokemuksia_swatch_guava_cherry_watermelon_mnl

03 Guava – Kaunis, hieman beigeen taittava koralli. Perussävy joka sopii monenlaisen meikin kanssa.

13 Cherry – Kirkas, aavistuksen murrettu punainen jossa on vaaleanpunaista, hienoista hohtoa. Huultenrajauksen kanssa tämä menee myös juhlavana punana erinomaisesti!

24 Watermelon – Pirteä ja raikas vaaleanpunaiseen taittava koralli joka on nappivalinta hillityn silmämeikin kanssa.

clarins_joli_rouge_brillant_kokemuksia_swatch_rose_fuchsia_tea_rose_mnl

25 Rose Blossom – Kylmä vaaleanpunainen, josta saa rajauksella skarpattua kunnollisen barbie-punan! Todella kaunis.

27 – Hot Fuchsia – Räväkin väri, joka hohtaa melkein metallisena. Hyvä, viileähkö perusfuksia jolle huultenrajaus tekee hyvää.

29 Tea Rose – Lemppari! Hyvä, vaalea perusbeige joka sopii vaaleaihoisille hyvin. Mun huulet, mutta paremmat!

Sensai Silky Design Rouge on Sensain tarjous huulipunakynien markkinoille. Punaisen eri sävyt ovat saaneet innoituksensa japanilaisesta silkistä: muinoin punaisella korostettiin ylimystön valta-asemaa ja yhä edelleen punaisen eri sävyt ovat Japanissa tärkeitä symboleja. Silky Design Rouge on koostumukseltaan pigmenttinen ja täyteläinen huulipuna, joka levittyy huulille jopa hieman jähmeästi. Sensai suositteleekin punan kanssa käytettäväksi huultenpohjustajaa, jotta levittyvyys olisi optimaalinen. Paksuus ja runsas väri takaavat sen, että puna on huulilla pitkäkestoinen ja kestää jopa kevyen ateroinnin. Malliltaan Silky Design Rouge -huulipuna on kapea, joten sitä voi käyttää ensin huultenrajauksen tapaan ja sitten täyttää huulet normaalisti. Kynäpunaa ei tarvitse terottaa, enkä kokenut rajaamista vaikeaksi juuri kiinteän koostumuksen ansiosta. Yhtään voidemaisempi puna olisi helposti lipsahtanut rajojen ulkopuolelle. Sensai Silky Design Rouge -huulipuna tulee kauppoihin huhtikuun aikana ja sen suositushinta on 36 euroa.

Viitteitä sävyjen inspiraatiosta antavat niiden japanilaiset nimet, jotka ihana ystäväni käänsi suomeksi. Käännös suluissa sävyn nimen perässä.

sensai_silky_design_rouge_swatch_kokemuksia_soubi_ebicha_hiiro_mnl

01 Soubi (”ruusu”) – Kirkas mutta sivistynyt punainen, joka istuu huulille nätisti ja tekee olemassaolonsa tiettäväksi mutta ei ole liian räväkkä. Upea!

02 Ebicha (”kastanjanruskea”) – Murrettu ruskeanpunainen, jopa ruosteen värinen sävy. Erikoinen ja hieman ysäri, mutta kiinnostavalla tavalla. Oman tiensä kulkijoille.

03 Hiiro (”tulipunainen”) – Edellisen helpompi versio. Kaunis, tiilenpunainen ja hieman samea sävy jossa on luonnossa häivähdys marjaa. Tykkään!

sensai_silky_design_rouge_swatch_kokemuksia_koubainioi_beniukon_nisemomoiro_mnl

04 Koubainioi (”Punaisenmeren tuoksu”) – Uniikki ja ainutlaatuinen, murrettu korallinpunainen. Häivähdys ruskeaa mutta perusolemus ”puhtaampi”.

05 Beniukon (”karmiininpunainen kurkuma”) – Täydellinen toffee! Vaalea beige, jossa on häivähdys oranssia. Persoonallinen ja monivivahteinen!

06 Nisemomoiro (”vaaleanpunaista jäljittelevä”, ”persikanvärinen”) – Suosikkini: omia huuliani hiukkasen vaaleampi, murrettu sävy. Vaalea beige, jossa ei ole Koubainioin ruskeaa vivahdetta vaan annos vaaleanpunaista.

Kuinka moni jaksoi kuvakimaran tänne asti? Halusin välttämättä esitellä molemmat tuotteet samassa postauksessa, sillä ne kuvastavat hyvin kevään ääripäitä: toisaalla on Clarinsin kuultava, helppo ja kevyt huulipuna, toisaalla taas Sensain pigmenttinen ja jämäkkä, mutta silti helppokäyttöinen huulikynä. Clarins kosteuttaa ja kirkastaa huulia, Sensain lopputulos on satiininen ja pitkäkestoinen olematta kuitenkaan varsinaisesti matta tai kuiva. Molemmat ovat loistavia tuotteita, joille on aikansa ja paikkansa käytössäni.

 

Kumpi uutuuksista on enemmän mieleesi, vai poimitko ostoskoriin vallan muita juttuja kuin huulipunia?

 

Punat saatu pr-näytteinä.

Comments

  1. Ehkä Clarins olisi se mihin itse tarttuisin vaikkakin Sensain punan malli onkin aavistuksen enemmän minun makuuni 🙂

  2. Hyvin jaksaa selata, kun kuvat on niin älyttömän kauniita! Ei noista pysty suosikkia valitsemaan, kauniita kaikki.

  3. Kevyet punat on kyllä ehdottomasti tän kevään juttu, niitä on jokaisella brändillä. Upea tuo Clarinsin Watermelon. <3 Sensain Soubi on myös makea huulilla.

  4. Clarins Rose blossom oli häämeikissäni 2019 toukokuussa, söpö pinkki ja sopivan näyttävä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework