Kestävät punahuulet ja upea luomiväri

Kuten varmaan kaikilla, on minullakin tuotteita joihin palaan kerta toisensa jälkeen. Silloin kun haluaa fool proof -lopputuloksen ilman kikkailuja, on varastossa hyvä olla pari vakkarituotetta onnistuneeseen meikkiin. Punaisilla huulilla säväytetty kokonaisuus ei tietenkään ole priima, jos puna ei pysy huulilla tai tuntuu inhottavalta ihoa vasten. Siksi mulla on jemmassa just tämä, Lancômen Matte Shaker -huulipuna <3

Matte Shaker tuntuu huulilla ihanan kevyeltä ja pysyy huulilla moitteetta myös ilman rajausta. Nestemäisille huulipunille tyypilliseen tapaan tämä ei kuivata huulia eikä murene – kaksi älyttömän isoa etua muihin verrattuna. Matte Shakeria voi jopa lisätä päivän mittaan, mikäli se kuluu hieman huulten keskiosasta. Sanon mikäli, sillä se ei tosiaan liikahda ellei satu nauttimaan rasvaisia ruokia tai pussailemaan antaumuksella. Suorastaan ihmettelen, ettei mulle ole kertynyt näitä punia enempää kuin tämä yksi!

Myös silmämeikissä on näkyvillä yksi suosikkituotteistani, By Terry Ombre Blackstar -luomiväripuikko sävyssä Bronze Moon. Kyseinen voidemainen luomiväri pysyy ihollani suht hyvin ilman pohjustajaa ja pohjustajan kanssa lopputulos on tietysti ultrakestävä. Ombre Blackstar -luomiväreissä on ihanaa moniulotteisuutta ja jo yksi väri riittää koko luomelle, häivytys onnistuu sormin ja lopputulos on kaikin puolin bueno. Kuvien meikissä Bronze Moonille on tuotu kontrastia ihan vain tummanruskealla luomivärillä ja hitusella hohtavaa, vaaleaa sävyä. Myös Heidi Mustaa Kajalia -blogista vannoo Ombre Blackstarien nimeen, en siis ole ainut näihin hurahtanut.

Jos ostohousut sujahtivat huomaamatta jalkaan näiden kuvien myötä, molempia esiteltyjä tuotteita saa eleveniltä. Lancôme Matte Shaker -huulipunaa saa useassa eri sävyssä (omani on Kiss Me Cherie) ja hinnaltaan puna on 22,30 euroa. By Terryn luomiväriä saa niin ikään useissa väreissä ja hintaa tällä varsin riittoisalla tuotteella on 29 euroa. Osa sävyistä on näemmä tarjouksella 20 euron hintaan, joten ne kannattaa myös tsekata! 🙂 (mainoslinkkejä)

Matte Shakerista löytyy aiempi esittely tästä postauksestani ja Ombre Blackstar on esitelty aiemmin täällä.

Comments

  1. Tää matte shaker on nyt pidempään kummitellut Stockan alepöydässä, mut kun samassa paketissa on mulle tuntematon ripsari ja hajuvesi, en ole ostanut. Koko setti 13e, ehkä kipaisen tänään katsomassa vieläkö kummitellaan.

    • Suosittelen lämpimästi! Saat hienosti jatketta hyvin alkaneille nestemäisen huulipunan kokeiluille 😉

  2. Mä olin jotenkin ajatellut, että nämä olisi paljon tuota 22€:tä kalliimpia! Mutta tuohan on tosi hyvä hinta, etenkin laatuun suhteutettuna 🙂 Pitääpä ostaa itsellekin joku sävy kokeiluun.

    Kaunis meikki! <3

    • Kiitos paljon Nena! 🙂 Nämä ovat tosiaan hirmuisen kivoja, osa sävyistä on käsittääkseni vähän läpikuultavampia mutta ainakin nämä punaiset ovat rautaisen hyviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework